• «Οικολογικό έγκλημα» καταγγέλλουν κάτοικοι και επαγγελματίες του Αγίου Κωνσταντίνου την τσιμεντοποίηση ενός μικρού πάρκου στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως  και Φιλικής Εταιρείας.

Από το φωτογραφικό υλικό  που δημοσιεύει το agriniosite.gr και τα όσα μας δήλωσαν κάτοικοι, πρόκειται για μια κατάσταση απαράδεκτη..

Στην περιοχή οι «πνεύμονες» πρασίνου είναι ελάχιστοι και τα δύο μικρά τρίγωνα πρασίνου είχαν δημιουργηθεί εδώ και μια 10ετία περίπου προκειμένου να απολαμβάνουν έστω και λίγο πράσινο στην περιοχή, οι κάτοικοι.. Όμως το συγκεκριμένο παρκάκι τις τελευταίες ημέρες έχει πλακοστρωθεί .Κάτοικοι καταγγέλλουν πως πρόκειται για δημόσιο χώρο και πως δεν είναι δυνατόν να καταστρέφεται το πράσινο  και στη θέση του να μπαίνουν πλάκες πεζοδρομίου και να τίθεται σε κίνδυνο και ο μεγάλος πλάτανος που υπάρχει στο σημείο..Επιπλέον μας δήλωσαν πως επικοινώνησαν και με μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, όμως δήλωσαν άγνοια για το θέμα και καλούν την δημοτική αρχή να επαναφέρει το παρκάκι  στην αρχική του μορφή.

                                                                                               ΤΟ ΠΑΡΚΑΚΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ

                                                                                                                  ΤΟ ΠΑΡΚΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ!!