Μες  την  «τρελή» χαρά  ήταν  η πλειονότητα των συμμετεχόντων στη σύσκεψη του συντονιστικού τοπικού οργάνου Πολιτικής Προστασίας για την τιτάνια προσπάθεια  που έγινε στο Δήμο Αγρινίου  και  αντιμετωπίστηκε επιτυχώς η «ΑΡΙΑΔΝΗ».

Επιβεβαιώθηκε η άψογη  συνεργασία όλων των βαθμίδων  της αυτοδιοίκησης και όσοι ισχυρίστηκαν  τα περί  αντιθέτου ήσαν ανενημέρωτοι, παραπληροφορημένοι  ή  ήθελαν να σκορπίσουν κι άλλες θύελλες.

Και ήταν τόσο διαφωτιστική αυτή η σύσκεψη που μάθαμε επιτέλους  για αυτό  το περιβόητο αλάτι πότε ήρθε, ποιος το προμήθευσε και από που !!

Ο δήμαρχος είπε   λοιπόν  στη σύσκεψη ότι «…  από την Κυριακή προμηθευτήκαμε ξεχωριστά αλάτι και ως δήμος Αγρινίου από τις αλυκές και κάποιους τόνους ακόμη χθες, ενώ φυσικά είχαμε ήδη προμηθευτεί με αλάτι και τις προηγούμενες ημέρες για να αντιμετωπίσουμε τα φαινόμενα αυτά που είναι πρωτοφανή για την περιοχή μας”,

Άρα με βάση τα λεγόμενα  ξεδιαλύναμε ότι προμηθεύτηκε ο Δήμος αλάτι, προφανώς  από την Περιφέρεια αφού η απόφαση του Δήμου πάρθηκε μόλις χθες, για επιπλέον 80.000 κιλά!!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΛΑΤΙΟΥ