Για τα προβλήματα στο συγκεκριμένο σημείο της Ε.Ο ενημερώθηκε από το agriniosite ο Αντιπεριφερειάρχης Γ.Λύτρας ο οποίος τόνισε πως σήμερα κλιμάκιο της Περιφέρειας θα βρεθεί στο σημείο για να καταγράψει τα προβλήματα και για να επιδιορθώσει την τεράστια λακκούβα.

dsc_0181

Με ιδιαίτερη προσοχή  θα πρέπει να κινούνταν οι διερχόμενοι  οδηγοί στην εθνική οδό Αγρινίου -Θέρμου, αφού μια  λακκούβα που έχει δημιουργηθεί μπορεί να αποτελέσει αιτία ατυχήματος.

Πρόκειται για μια τεράστια λακκούβα που δημιουργήθηκε προφανώς  έπειτα από τις συνεχείς βροχοπτώσεις των τελευταίων μηνών και καθιστά επικίνδυνη τη διέλευση πεζών και οχημάτων από το συγκεκριμένο σημείο. Η λακκούβα, στην οποία κάποιοι τοποθέτησαν  κώνους, βρίσκεται στη μέση του δρόμου, απ’ όπου διέρχονται καθημερινά  χιλιάδες οχήματα, ενώ άκρως επικίνδυνη είναι τη νύχτα τόσο για τα οχήματα όσο  και για τους οδηγούς δικύκλων.

Κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής  ζητούν οι αρμόδιοι  να προχωρήσουν άμεσα στην αποκατάσταση του οδοστρώματος, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος ατυχήματος ενώ ζητούν ακόμη συνολικότερες παρεμβάσεις στο συγκεκριμένο σημείο αφού με την βροχόπτωση το οδικό δίκτυο μετατρέπεται σε λίμνη και είναι δύσκολα προσπελάσιμο. Για τα προβλήματα στο συγκεκριμένο σημείο της Ε.Ο ενημερώθηκε από το agriniosite ο Αντιπεριφερειάρχης Γ.Λύτρας ο οποίος τόνισε πως σήμερα κλιμάκιο της Περιφέρειας θα βρεθεί σήμερα στο σημείο για να καταγράψει τα προβλήματα και για να επιδιορθώσει την τεράστια λακκούβα.

Την νύχτα η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη!

dsc_0181 dsc_0195 dsc_0194

Της Ν.Θεοδωροπούλου