«Πανικόβλητη»  η Δημοτική Αρχή συγκαλεί αύριο έκτακτη σύσκεψη!

 «Ξέχασε» να  τη συγκαλέσει, ως όφειλε,  από το Φθινόπωρο του 2016 

Ευτυχώς που ο χιονιάς στο Αγρίνιο δεν κράτησε πολύ και δεν σημειώθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα  διαφορετικά θα είχαμε παρατράγουδα και στην αυτοδιοίκηση αφού όπως έγραψε αποκλειστικά το agriniosite.gr, με καταγγελίες που λάβαμε ( και  επιβεβαίωσαν οι συμμετέχοντες)   η Δημοτική Αρχή Αγρινίου «ξέχασε» να συγκαλέσει, ως όφειλε,  το Φθινόπωρο του 2016 το τοπικό συντονιστικό όργανο του Δήμου Αγρινίου παρά τα έγγραφα της πολιτικής προστασίας και το συγκαλεί αύριο μετά το δικό μας δημοσίευσα και προφανώς κατά την άποψή μας υπό τον φόβο ευθυνών, μιας και οι παλαιότεροι στη δημοσιογραφία και την πολιτική και όσοι ασχολούνται γενικά και ενημερώνονται,  θα θυμούνται την περίπτωση της Ηλείας όπου Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι τους επιβλήθηκαν ποινές , πέραν τον άλλων και  γιατί  δεν  συγκάλεσαν το συντονιστικό τοπικό όργανο!!

Λες και προχθές που είχαμε προβλήματα στον Άγιο Βλάση ( ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) αυτό που έλειπε ήταν η απόδοση ευθυνών, ένθεν και ένθεν, και όχι, η από κοινού αντιμετώπιση των προβλημάτων, με εργατικότητα  και συγκεκριμένο σχεδιασμό. Αλλά για να  σκορπίσουμε «σκιές», προχωράμε σε  έκτακτη σύγκληση του συντονιστικού οργάνου, τώρα που η  «Αριάδνη» έφυγε για άλλη γη για άλλα μέρη!

Το agriniosite.gr ασχολήθηκε με το θέμα προς όφελος όλων μας, διότι αν δεν το είχαμε αναδείξει και  ο μη γένοιτο  είχαμε  τραγικότερες καταστάσεις  θα ήταν άσχημο, τουλάχιστον για μας,  η ανοργανωσιά και η αδιαφορία  να επιφέρει επιπλέον συνέπειες!

Και δεν περιμένουμε «επιβράβευση» των δημοσιευμάτων  μας  με ανούσιες κοινοποιήσεις, γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι  σε τέτοιες περιπτώσεις όσοι ξέρουν από  δημοσιογραφία, πολιτική και αυτοδιοίκηση αφήνουν να μιλήσουν οι ίδιες οι προσπάθειες τους !

Ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλύτερα και δεν χρειάζεται ανακοινώσεις για να επιβραβεύσει τις όποιες προσπάθειες που στην τελική είναι και αυτονόητες!

Υ.Γ Επί τη ευκαιρία τι απέγιναν εκείνες οι ΕΔΕ για τις πέτρες που εκλάπησαν από το πάρκο αλλά και για το ¨λάθος¨ του υπαλλήλου στη ΔΕΥΑ Αγρινίου..