• Ενός λεπτού σιγή για τον  άδικο χαμό του Μάριου
  • Δήμαρχος Μεσολογγίου «Λύση τώρα!! Γιατί τείνει να γίνει το Αιτωλικό σταθμός που προμηθεύονται όλοι τα ναρκωτικά τους!

Ναρκωτικά, βία, κλοπές καταγγέλλουν οι κάτοικοι του Αιτωλικού οι οποίοι πραγματοποίησαν σήμερα  συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία, στο Αιτωλικό, κατά των Ρομά. Οι κάτοικοι ζητούν να ληφθούν μέτρα για τον περιορισμό της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας των Ρομά και μεγαλύτερη αστυνόμευση. Πρότειναν μεγάλη κινητοποίηση την Παρασκευή όχι μόνο κατά των ρομά  αλλά και όσων τους «προστατεύουν» και πρότειναν να κηρυχθούν ανεπιθύμητοι και οι πολιτικοί, η οποίοι μένουν αδρανείς απέναντι στο πρόβλημα.  Στο πλευρό των κατοίκων και η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Αιτωλίας, μέλη της οποίας έπεσαν χθες θύματα, αφού στην προσπάθειά τους να κάνουν έλεγχο σε Ρομά στον καταυλισμό, δέχθηκαν επίθεση με απειλές.

Στη συγκέντρωση έδωσε το παρών και  ο δήμαρχος Μεσολογγίου, κ.Νίκος Καραπάνος ο οποίος τόνισε πως πέρα από την πορεία διαμαρτυρίας την Παρασκευή πρέπει να υπάρξει δυναμικότερη διεκδίκηση για την επίλυση του προβλήματος και μετάβαση στην Αθήνα, προκειμένου να εισακουστούν τα αιτήματά τους για αυστηρότερη αστυνόμευση και ενίσχυση των τμημάτων με προσωπικό από το αρμόδιο Υπουργείο  διότι το Αιτωλικό, όπως κατήγγειλε «τείνει να γίνει σταθμός που προμηθεύονται όλοι τα ναρκωτικά τους!».

Αποφασίστηκε τελικά την Παρασκευή το πρωί στις 10 στα γεφύρια του Αιτωλικού να πραγματοποιηθεί  μεγάλη διαμαρτυρία και κλείσιμο του δρόμου. Αξίζει τέλος να αναφέρουμε ότι στη συγκέντρωση τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον  άδικο χαμό του Μάριου.

  • ρεπορτάζ-Νανά Θεοδωροπούλου