Ανάποδοι σταυροί, σύμβολα της πεντάλφας, αυτοσχέδιοι βωμοί, αντιχριστιανικά μηνύματα. Οι πρόσφατες βεβηλώσεις ναών ανά την Ελλάδα, η προχθεσινή αποφυλάκιση του «αρχισατανιστή» της Παλλήνης Ασημάκη Κατσούλα και οι επερχόμενοι εορτασμοί του χειμερινού ηλιοστασίου επαναφέρουν στην επικαιρότητα το θέμα του σατανισμού γράφει σε άρθρο- αφιέρωμα η εφημερίδα «Espresso».

Δείτε εδώ

Το δημοσίευμα αναφέρεται και στο Αγρίνιο, προφανώς θα εννοεί παλαιότερα φαινόμενα που είχαν απασχολήσει την τοπική κοινωνία, όπως στην, υπό κατασκευή, εκκλησία του Άγιου Σπυρίδωνα, στα Κοκκινοπήλια του Δήμου Αγρινίου, το 2014.Τότε είχαν εντοπιστεί συνθήματα και σύμβολα του σατανά και ένα κόκκινο πανί  να κρέμεται από το ταβάνι, και  κάποιοι μίλησαν για  σατανιστική τελετή.

Τέτοιες τελετές, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εντοπιστεί επίσης στο Πετροχώρι Θέρμου με κούκλες-ομοιώματα από «τελετή βουντού» αλλά και στην Αγία Ελεούσα, κάποιοι λένε ότι  εντοπίστηκαν απομεινάρια από τέτοιες τελετές.

Τον τελευταίο δε καιρό, κυκλοφόρησαν άρθρα στο  διαδίκτυο  που ισχυρίζονται πως στο παιχνίδι pokemon go υπάρχουν στοιχεία σατανισμού…

δείτε εδώ