Καταιγίδα πλειστηριασµών σαρώνει και την Αιτωλοακαρνανία

Με 263 πλειστηριασµούς (13 ηλεκτρονικοί) ακινήτων (εκ των οποίων οι 127 αφορούν σε διαµερίσµατα και µονοκατοικίες, οι 130 σε οικόπεδα και αγρούς και οι 141 σε επαγγελµατικούς χώρους), σε ειρηνοδικεία όλης της χώρας, συνεχίζεται την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018, η ανελέητη επίθεση στην ιδιωτική περιουσία των πολιτών. Με το πρόσχηµα της αποπληρωµής ενός παράνοµου δηµόσιου χρέους, κλιµακώνεται η εγκληµατική αφαίµαξη του λαού, στο πλαίσιο ενός καθεστώτος κατοχής που έχει επιβληθεί στη χώρα µας. Ειδικότερα, έχουν προγραµµατιστεί 18 πλειστηριασµοί (εκτός των ηλεκτρονικών) ακινήτων στην Αθήνα, 57 (εκτός των ηλεκτρονικών) στα ειρηνοδικεία της περιφέρειας Αττικής, 30 στην Θεσσαλονίκη και 2 στην περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Η καταιγίδα πλειστηριασµών σαρώνει όλη την Ελλάδα καθώς 144 ακόµη διεξάγονται σε ειρηνοδικεία της υπόλοιπης Επικράτειας (Έβρου, Ξάνθης, ∆ράµας, Καβάλας, Σερρών, Κιλκίς, Χαλκιδικής, Ηµαθίας, Πέλλας, Πιερίας, Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς, Άρτας, Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, Λάρισας, Καρδίτσας, Τρικάλων, Μαγνησίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Βοιωτίας, Ευβοίας, Αιτωλοακαρνανίας, Κορινθίας, Αργολίδας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Ηλείας, Αχαΐας, Ζακύνθου, Λευκάδας, Κέρκυρας, Κυκλάδων, Λέσβου, ∆ωδεκανήσου, Ηρακλείου, Ρεθύµνου, Χανίων). ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ/ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ * 30 πλειστηριασµοί ακινήτων µε συνολική εµπορική αξία µικρότερη των 50.000 € * 55 πλειστηριασµοί ακινήτων συνολικής εµπορικής αξίας από 50.000 έως 100.000 € * 51 πλειστηριασµοί ακινήτων συνολικής εµπορικής αξίας από 100.000 έως 200.000 € * 32 πλειστηριασµοί ακινήτων συνολικής εµπορικής αξίας από 200.000 έως 300.000 € * 41 πλειστηριασµοί ακινήτων συνολικής εµπορικής αξίας από 300.000 έως 500.000 € * 54 πλειστηριασµοί ακινήτων συνολικής εµπορικής αξίας άνω των 500.000 € Συνολικά για ακίνητα εµπορικής αξίας ανά πλειστηριασµό έως 300.000 € επισπεύδονται οι 168 απ’ τους 263 πλειστηριασµούς, σε ποσοστό 63,9% τουλάχιστον. ΣΗΜ. 1: ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΑΤΩΝ (ΑΚΙΝΗΤΩΝ/ΚΙΝΗΤΩΝ) ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ. ΣΗΜ 2: ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙ∆Α ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ∆ΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΗΜ 3: ΟΙ ∆ΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ∆ΙΟΡΘΩΤΙΚΑ Ή ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Η∆Η ∆ΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ. Αξίζει να σηµειωθεί ότι από τους επισπεύδοντες, οι 226 (85,9%) είναι τράπεζες/funds, οι 26 (9,9%) είναι ιδιώτες και οι 11 (4,2%) είναι εταιρίες.

  • ΕΠΑΜ: Κάλεσμα στα Ειρηνοδικεία Αγρινίου, Αμφιλοχίας και Βόνιτσας

«Τη Δευτέρα 15/1/2018 Ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο που εκτός των άλλων προβλέπει και ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ακινήτων για χρέη πάνω από 500€ που είναι προβλεπόμενο για την 3ηΑξιολόγηση.

Εμπρός για την δική μας αξιολόγηση !

Οι προγραμματισμένοι φυσικοί και ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων εκατοντάδων Ελλήνων αυτήν την εβδομάδα και την επόμενη είναι πλέον γεγονός. Αυτοί είναι οι πλειστηριασμοί, που οι Θεσμοί της Μαφίας θέτουν ως προϋπόθεση για να εκταμιεύσουν την δόση γι΄ αυτό και ζητούν την συμμόρφωσή μας !

Ας «συμμορφωθούμε» λοιπόν και ας το δείξουμε με την παρουσία μας την Τετάρτη στα ειρηνοδικεία..

Ζούμε πρωτόγνωρες και ιστορικές ημέρες. Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών όμως τώρα, περισσότερο από ποτέ, γράφει την δική του ιστορία

Σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για χιλιάδες συμπατριώτες μας, σας καλούμε να δυναμώσετε με την παρουσία σας την διαδήλωσή μας την Τετάρτη 17-1-2018 3.30 στα Ειρηνοδικεία.

Προσδοκώντας στην δυνατότερη συμμετοχή

Την Τετάρτη 17/01/2018, όλοι στα Ειρηνοδικεία στις 3.30 μ.μ

Ο Αγώνας συνεχίζεται με όσους δεν καταθέτουν τα όπλα!!!

Η δική μας παρουσία στα ειρηνοδικεία είναι η εγγύηση ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να εκποιηθεί η ιδιωτική μας περιουσία για ένα παράνομο και απεχθές χρέος.

Ότι θα μπορέσουν να επιβάλλουν το άδικο στο δίκαιο.

ΟΛΟΙ ΜΑΣ Σ΄ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΑΝΕΝΔΟΤΟ

Να γίνει αλήθεια το σύνθημα ‘’ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ’’

Θέλει Αρετή και Τόλμη , Θάρρος Κουράγιο και Ελπίδα
για να πάρουμε πίσω Σπίτι Δουλειά και ΠΑΤΡΊΔΑ

Την Τετάρτη 17/01/2018 σε όλα τα Ειρηνοδικεία της Ελλάδας και για τον Νομό μας στο Ειρηνοδικείο Αγρινίου, Αμφιλοχίας και Βόνιτσας» 

Σχετικά Άρθρα

Διάκριση για τον Αγρινιώτη μαθητή Κων/νο Μουρούκο & συμμετοχή στην 28η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων

Διάκριση για τον Αγρινιώτη μαθητή Κων/νο Μουρούκο & συμμετοχή στην 28η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων

Με πολύ μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, το Παράρτημα Αιτωλοακαρνανίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας ανακοινώνει τη διάκριση του μαθητή της Γ΄...

Η έξαρση της ενδοοικογενειακής βίας  στο επίκεντρο συνάντησης εργασίας στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας

Η έξαρση της ενδοοικογενειακής βίας στο επίκεντρο συνάντησης εργασίας στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας

Με αφορμή την έξαρση της ενδοοικογενειακής βίας και την ραγδαία αύξηση των καταγγελλόμενων περιστατικών, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12/4/2024, στην Αστυνομική...