Είχαμε αποφασίσει  να μην ασχοληθούμε, μέρες που είναι, με τα «ευτράπελα» των Χριστουγεννιάτικων δράσεων του Δήμου Αγρινίου και να τα παρουσιάσουμε μετά τις γιορτές, κι έτσι θα κάνουμε ! Σήμερα ασχοληθήκαμε με ένα θέμα αποκλειστικά και μόνο επειδή μας το έχουν ζητήσει αναγνώστες μας, αλλά και πολίτες, που μας ενημέρωσαν και καλύψαμε το ρεπορτάζ.

Αφορά τον αύλειο  χώρο των πρώην αποθηκών Παπαστράτου, ο  οποίος ως γνωστόν έχει διατεθεί σε επιχειρηματία για την εγκατάσταση παιχνιδιών .s1040021

Βέβαια λόγω  της οικονομικής κρίσης  δεν περισσεύουν χρήματα σε όλους τους γονείς να πάνε τα παιδιά τους στα παιχνίδια αυτά, αλλά κάποιοι που επιθυμούν και αποφασίζουν να πάνε βρίσκουν, όπως μας είπαν, τις πόρτες κλειστές!!

Σήμερα για παράδειγμα, προπαραμονή Πρωτοχρονιάς και  ώρα 12.30 το μεσημέρι (αλλά και νωρίτερα)  και οι πόρτες, πράγματι όπως μας κατήγγειλαν οι πολίτες,  ήταν  κλειστές! Και να σκεφτεί κανείς πως είναι δημότες που έρχονται από Καινούργιο, Παρακαμπύλια, Στράτου, Πεντάκορφο, Αγιο Βλάση και άλλες μακρινές περιοχές του Δήμου, ενώ μια τέτοια εικόνα δεν αφήνει και τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες ..

Τα παιχνίδια που  λειτουργούν  θα έπρεπε να είναι  ανοιχτά στο κοινό  σύμφωνα με την   σύμβαση που υπέγραψε η Αντιδήμαρχος Μαρία Παπαγεωργίου και η επιτροπή  ενέκρινε,  δηλαδή  καθ’ όλες τις ημέρες και ώρες που η λειτουργία αυτή επιτρέπεται, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις της εγχώριας νομοθεσίας και τις αποφάσεις των αρμοδίων Αρχών. Με λίγα λόγια το ωράριο λειτουργίας ορίστηκε από 10:00 έως 24:00, πράγμα που δεν τηρείται αλλά και, ως φαίνεται, κανείς δεν ελέγχει!