Ακυρώθηκε ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας Αγρινιώτη-Καταγγελίες για Παπαναστασίου!(φωτο-βιντεο)

Ακυρώθηκε ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας Αγρινιώτη-Καταγγελίες για Παπαναστασίου!(φωτο-βιντεο)

Ακυρώθηκε ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας Αγρινιώτη που ήταν προγραμματισμένος να γίνει σήμερα στις 4 το απόγευμα στα δικαστήρια Αγρινίου  Οι προηγούμενοι πλειστηριασμοί αφορούσαν κυρίως επαγγελματική στέγη. 

Στο χώρο που είχε προγραμματιστεί να γίνει  ο πλειστηριασμός συγκεντρώθηκαν αρκετοί πολίτες,  συλλογικότητες, σωματεία και κομματικές οργανώσεις της περιοχής, μετά από σχετικές προσκλήσεις που είχαν απευθύνει τις προηγούμενες ημέρες η Λαϊκή Ενότητα, το ΕΠΑΜ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το «Δικαίωμα στη Ζωή» και  ανάρτησαν  πανό..

Ο πλειστηριασμός  δεν έγινε διότι δεν εμφανίστηκε η συμβολαιογράφος προφανώς λόγω απεργίας.Οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν στο χώρο έως τις 4.15 και μετά αποχώρησαν 
 
Ο πλειστηριασμός που ήταν για σήμερα αφορούσε πρώτη κατοικία ενός Αγρινιώτη ο οποίος διατηρούσε επιχείρηση στο Αγρίνιο όμως εξαιτίας της κρίσης τα χρέη συσσωρεύτηκαν δεν μπόρεσε να τα αποπληρώσει και έτσι το σπίτι του βγαίνει στο σφυρί. Πρόκειται μάλιστα για πατέρα τριών παιδιών για αυτό και η συμμετοχή σήμερα στα δικαστήρια ήταν μαζική ενώ υπήρξαν διαμαρτυρίες και για το δήμαρχο Αγρινίου κ.Γιώργο Παπαναστασίου ο οποίος όπως ανέφεραν “στηρίζει τους πολίτες μόνο στα δελτία τύπου και από το γραφείο του, με λόγια και όχι με πράξεις”. 

  • Ανακοίνωση του ΕΠΑΜ Αγρινίου

Το ΕΠΑΜ ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του σωματείου της πόλης του Αγρινίου «Δικαίωμα στη Ζωή» καθώς και πιστό στα προτάγματά του συμμετείχε στην αποτροπή του πλειστηριασμού της Πρώτης Κατοικίας ενός συμπολίτη μας  στο Ειρηνοδικείο Αγρινίου από Τράπεζα. Ο πλειστηριασμός δεν έγινε καθώς η Συμβολαιογράφος που ήταν υπεύθυνη δεν προσήλθε. Αυτή είναι μια ακόμα νίκη του Ελληνικού Λαού ενάντια στις Κατοχικές δυνάμεις.

Το ΕΠΑΜ καλεί τον Λαό του Αγρινίου να συνεχίσει να παίρνει μέρος στον Αγώνα αυτό που δίνουμε γιατί είναι αγώνας Εθνικοαπελευθερωτικός από την κατοχή των Ευρωπαϊκών Δυνάμεων.  Καλεί τον λαό να κάνει χρήση του άρθρου 120 παρ. 4 του συντάγματος καθώς έχει κάθε δικαίωμα αλλά και υποχρέωση από το άρθρο αυτό να πολεμήσει ενάντια στην κατάλυση του συντάγματος που συνεχίζεται από τις 5-5-2010 καθώς και στην κατοχή της πατρίδας μας, άτυπη από 5-5-2010 και επίσημη από 14-8-2015. Επίσης θέλει να ενημερώσει ότι:

Τα σχέδια των τοκογλύφων επιφυλάσσουν ακόμη περισσότερο πόνο και εξαθλίωση για τον Ελληνικό λαό, αφού σε λίγο καιρό η συμμορία τους, θα προσπαθήσει να αρπάξει με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που ψήφισαν 153 βουλευτές στο 4ο μνημόνιο, πάνω από 10.000 ακίνητα μέσα στο 2017 και περίπου 15.000 ακίνητα το 2018.

ΟΛΟΙ στα Ειρηνοδικεία κάθε Τετάρτη από 15:30 μ.μ έως 17:00 μ.μ για να μην επιτρέψουμε το ξεκλήρισμα της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων.

Οι δυνάμεις του κατοχικού καθεστώτος θα επιτεθούν. Μην τους φοβάστε!
Η μαζική παρουσία μας και η λαϊκή σύμπνοια τους τρομοκρατεί!

Με την παρουσία μας στα ειρηνοδικεία δεν γλιτώνουμε μόνο περιουσίες από αετονύχηδες, αλλά διαδηλώνουμε ότι όλα θα επιστραφούν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους

Επίσης ενημερώνουμε όλους του Δημόσιους Λειτουργούς άμισθους ή έμμισθους που βοηθάνε τις κατοχικές δυνάμεις στην βίαιη αρπαγή της περιουσίας του Ελληνικού Λαού ότι μετά την απελευθέρωση της πατρίδας δεν θα γίνει δεκτή καμία δικαιολογία του τύπου «Την δουλειά μου έκανα». Η τιμωρία θα είναι παραδειγματική.


Aeras
Theios
Autovision
Ioannou
https://www.agriniosite.gr/wp-content/uploads/2017/08/politi_gallika.gif Politi
Ioannou
Grizis
Diagnwstiki
Mpisdounis
Meze-meze
Ionikos

ΚΑΙΡΟΣ

Agrinio
23°
clear sky
Υγρασία: 88%
Άνεμος: 1m/s Ν-ΝΔ
Ανώτερη 23 • Κατώτερη 20
27°
ΠΕ
Weather from OpenWeatherMap

BINTEO

Loading...