Βαρύς ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για τον έναν από τους δύο  Αγρινιώτες δημοσίους υπαλλήλους από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδας στο Αγρίνιο, που κατηγορούνταν για καλλιέργεια κάνναβης τον Ιούλιο  του 2017.Στο μεν, 51χρονο που εργάζονταν σε δημόσια υπηρεσία του Αγρινίου, επιβλήθηκε ποινή 10ετούς φυλάκισης και πήρε το δρόμο για στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου Πατρών, ενώ ο δεύτερος που εργάζονταν σε υπηρεσία του Μεσολογγίου, αθωώθηκε.

Να θυμίσουμε ότι η υπόθεση ήρθε στο φως τον Ιούλιο του 2017 όταν ο 51χρονος δημόσιος υπάλληλος  καλλιεργούσε χασισόδεντρα τόσο στο δικό του κτήμα στην περιοχή του Παναιτωλίου του δήμου Αγρινίου, όσο και στο κτήμα ενός συνομήλικου συναδέλφου του στην περιοχή του Γιαννουζίου!

Μετά από πολυήμερες έρευνες, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν ξαφνική «επίσκεψη» στο σπίτι του πρώτου 50χρονου, όπου κατέσχεσαν 7.800 ευρώ την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει και φέρονται να αποτελούν έσοδα από την πώληση ναρκωτικών. Στο περιφραγμένο κτήμα του στο Παναιτώλιο, ανάμεσα σε θερμοκήπια με οπωροκηπευτικά, βρέθηκε η φυτεία που καλλιεργούσε με 42 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,80 μέτρων!

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί ερεύνησαν το κτήμα του δεύτερου 50χρονου, τα κλειδιά του οποίου κατείχε ο πρώτος, όπου βρήκαν άλλα δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,80 μέτρου. Και οι δυο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου κατηγορούμενοι για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.