• Τα νερά της βροχής στάζουν στο κέντρο σχεδόν του γηπέδου και στη δεξιά πλευρά της εξόδου και εάν συνεχιστεί αυτό, το νέο παρκέ θα υποστεί ότι και το προηγούμενο!

Στα τέλη καλοκαιριού το παλιό παρκέ του κλειστού γηπέδου στο ΔΑΚ Αγρινίου αντικαταστάθηκε με καινούριο, και παραχωρήθηκε στις ομάδες της πόλης προκειμένου να αγωνίζονται σε καλύτερες συνθήκες….

Αν όμως ο δήμος Αγρινίου δεν παρέμβει άμεσα το ολοκαίνουργο παρκέ θα σαπίσει και θα  υποστεί, ότι και το προηγούμενο, μεγάλες ζημιές αφού παρότι η στέγη επισκευάστηκε συνεχίζει και μπάζει νερά!

Η συγκεκριμένη αντικατάσταση κρίθηκε, όπως είχε γνωστοποιηθεί τότε,  ως απολύτως απαραίτητη από τη στιγμή που το παρκέ του γηπέδου τα προηγούμενα χρόνια είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά από τη… στέγη του γηπέδου που έσταζε νερά σε κάθε βροχόπτωση… Και επειδή θεωρήθηκε ότι  το θέμα της «τρύπιας» στέγης λύθηκε, έγινε και η αντικατάσταση του παρκέ.

Να όμως που το θέμα της «τρύπιας» στέγης δεν λύθηκε και συνεχίζει να στάζει και να δημιουργεί προβλήματα, αφού οι παίκτες των ομάδων όταν βρέχει χρησιμοποιούν τις πετσέτες για να σκουπίζουν τα νερά της βροχής…..

Όπως  μάλιστα δήλωσαν παίκτες και παράγοντες των ομάδων στο agriniosite.gr τα νερά της βροχής στάζουν στο κέντρο σχεδόν του γηπέδου και στη δεξιά πλευρά της εξόδου και εάν συνεχιστεί αυτό, το νέο παρκέ θα υποστεί ότι και το προηγούμενο!