Quantcast

Η Θερμιώτισσα Κ. Παπακωστοπούλου ποζάρει φορώντας το μαγιό της στις παραλίες της Αιτ/νίας!(φωτο)

Μπορεί το ευρύ κοινό να την έχει συνηθίσει με το αυστηρό ταγέρ της ενημέρωσης, ωστόσο είναι μια πολύ όμορφη και sexy γυναίκα. Ο λόγος για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου, την παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Star.

Η ξανθιά δημοσιογράφος, μετά τις δύσκολες στιγμές που έζησε πρόσφατα, ύστερα από τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της, απολαμβάνει αυτές τις ημέρες τις διακοπές της στην Αιτωλοακαρνανία.

Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου είναι πολύ ενεργή στα social media και μέσω Instagram ανέβασε κάποιες φωτογραφίες διαφορετικές από αυτές που  μας έχει συνηθίσει. Η ίδια πόζαρε από την παραλία, φορώντας το μαγιό της και εντυπωσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι δεν σταμάτησαν τα σχόλια και τα likes.

Related Posts