AgrinioSite
Κυριακή, 5 Ιουλίου, 2026
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
AgrinioSite
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
No Result
View All Result
AgrinioSite
No Result
View All Result

Κάλεσμα Τραπεζιώτη για ένα ανεξάρτητο προοδευτικό και δημοκρατικό μέτωπο -Σφοδρή κριτική στη δημοτική αρχή

27 Ιουνίου, 2018
κατηγορία: ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
Κάλεσμα Τραπεζιώτη για ένα ανεξάρτητο προοδευτικό και δημοκρατικό μέτωπο -Σφοδρή κριτική στη δημοτική αρχή
Share on FacebookShare on Twitter

Σε γνωστό ξενοδοχείο στο  Αγρίνιο πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μελών της Δημοτικής Παράταξης «Αγρίνιο Ανατροπή Τώρα-Πολίτες σε Δράση», επικεφαλής της οποίας είναι ο Δημήτρης Τραπεζιώτης. Ο κ.Τραπεζιώτης ανακοίνωσε την κάθοδο στις  επερχόμενες δημοτικές εκλογές  μιας αυτόνομης και ανεξάρτητης παράταξης, μιας παράταξης που θα ενώσει τον λεγόμενο προοδευτικό χώρο, όπως είπε, καταθέτοντας  παράλληλα   μια σειριά προτάσεων μεταξύ αυτών ,

  • Ο Επικεφαλής της ανεξάρτητης πολιτικής παράταξης να αναστείλει την κομματική του ιδιότητα για να μην υπάρχει υποψία ότι ενεργεί με κριτήριο πολιτικής σκοπιμότητας
  •  Να μην μπορεί να καταλάβουν θέσεις ευθύνης οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Αγρινίου όσοι έχουν κομματικά  ή κυβερνητικά αξιώματα ή είναι διορισμένοι (έμμισθα ή άμισθα) στην διοίκηση νομικών προσώπων, δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου.

Δεσμεύτηκε ακόμη η  «ανεξάρτητη δημοτική παράταξη» να διατυπώσει μία πρόταση για κάθε δημοτική  και τοπική ενότητα που βιώνουν ερημιά και εγκατάλειψη,από την νυν δημοτική αρχή.

 Ο κ.Τραπεζιώτης έκανε εκτενή ενημέρωση για τον «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ 1» , δήλωσε θετικός στην εφαρμογή της απλής αναλογικής και αναφερόμενος στα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής Αγρινίου έκανε λόγο για μηδενικό έργο και την χαρακτήρισε ως ανίκανη να διαχειριστεί τα του δήμου. « Είναι η χειρότερη δημοτική αρχή που πέρασε από τον δήμο Αγρινίου» ανέφερε χαρακτηριστικά, εστιάζοντας στο θέμα της ανάπλασης του πάρκου που δεν προχώρησε, σε πλήθος προσκλήσεων  από διάφορα χρηματοδοτούμενα προγράμματα, για την ύδρευση , τον πολιτισμό, τον αγροτικό τομέα κ.α, τα οποία πέρασαν  απαρατήρητα, είπε, με αποτέλεσμα να χαθούν σημαντικά χρηματοδοτικά εργαλεία που θα τόνωναν το δήμο σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία. «Οι σκέψεις και οι πρωτοβουλίες  αυτές δυστυχώς απουσιάζουν  από τη σημερινή Δημοτική Αρχή και το μέγεθος της ανεπάρκειας φαίνεται από το ίδιο το προεκλογικό πρόγραμμα του κ.Παπαναστασίου που ξεφυλλίζοντας το διαπιστώνεις πως  δεν έχει υλοποιήσει το παραμικρό…»

ΠΡΟΤΑΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

ΓΙΑ  ΜΙΑ  ΕΥΡΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ & ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΣΕ ΜΙΑ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ & ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

————–

Μια από τις Βασικές αρχές που διέπουν τη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι η αρχή της Τοπικής Αυτονομίας που προβλέπεται από το άρθρο 2 του Ευρωπαϊκού Χάρτη Τοπικής Αυτονομίας (Ε.Χ.Τ.Α.), ο οποίος κυρώθηκε με το νόμο 1850/1989.

Περαιτέρω σύμφωνα με το άρθρο 102, παρ. 2 του Συντάγματος οι ΟΤΑ έχουν διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια.

Η ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ  είναι η πεμπτουσία της Τ.Α. το κυριότερο και ουσιωδέστερο χαρακτηριστικό της.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ κατ’ αρχήν απέναντι στο Κράτος, στην κεντρική διοίκηση.

Η Τ.Α. ήταν πάντοτε ιστορικά και διαχρονικά η κύρια αντιπολιτευτική δύναμη απέναντι στην συγκεντρωτική και αυταρχική εξουσία.  Συνεπώς στόχος μας είναι η αποκέντρωση με ΙΣΧΥΡΗ  και ΒΙΩΣΙΜΗ Τ.Α. που άλλωστε είναι σταθερή και αναντικατάστατη στρατηγική του κινήματος της Τ.Α.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ απέναντι και στα πολιτικά κόμματα.

Διότι τα κόμματα συνήθως αντί να είναι κόμματα αρχών που επιδιώκουν την υλοποίηση ουσιαστικών πολιτικών στόχων  και ιδανικών, δηλαδή μηχανισμοί πολιτικής χειραφέτησης και όχι χειραγώγησης, μετατρέπονται  σε δίκτυα πολιτικής πελατείας και οργανισμούς πατρωνίας και κρατικοποιούνται  ολοένα περισσότερο, ταυτίζονται με το Κράτος. Υπό αυτά τα δεδομένα και χαρακτηριστικά του πολιτικού μας συστήματος είναι φυσικό επακόλουθο τα κόμματα να αντιλαμβάνονται συνήθως την Τ.Α. είτε ως βραχίονα της εκάστοτε εξουσίας είτε ως κομματικό εντολοδόχο.

Για όλους τους παραπάνω λόγους η παράταξή μας δεν ευθυγραμμίζεται με κομματικές κατευθύνσεις και τούτο πλήρως  αποδεικνύεται τόσο από τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και από τις θέσεις που έχουμε διατυπώσει δημόσια με κείμενα και δημοσιεύσεις όχι μόνο για τα  τοπικά ζητήματα, αλλά και για τα ζητήματα της γενικής πολιτικής. Αυτό μας δίνει το δικαίωμα να τονίσουμε για μια ακόμα φορά ότι η παράταξή μας «ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ- ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» είναι αυτοτελής, αυτόνομη και ανεξάρτητη και δρα, λειτουργεί και αποφασίζει με μοναδικό γνώμονα την προώθηση των δημοτικών συμφερόντων.

Ως εκ τούτου η παράταξή μας, από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, υποδέχεται ως μέλη της πολίτες απ’ όλο το δημοκρατικό πολιτικό φάσμα που επιθυμούν να συμβάλουν στη θεσμική ενδυνάμωση και ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στην άρθρωση της τοπικής δημοκρατίας ώστε ο Δήμος μας να αποτελέσει μια πραγματική αποκεντρωμένη λαϊκή  εξουσία με λογοδοσία, κοινωνικό έλεγχο και δομές που θα εξασφαλίζουν τη συμμετοχή των πολιτών στη λήψη και την εφαρμογή των αποφάσεων.

 Με τις αρχές αυτές απευθυνόμενοι σε όλους τους πολίτες του Δήμου Αγρινίου   ξεκαθαρίζουμε ότι η παράταξή μας θα συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία, που θα διεξαχθεί το 2019 για την ανάδειξη των Δημοτικών Αρχών,  ώστε να δημιουργηθεί ένα ευρύ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ & δημοκρατικό μέτωπο για μια ανεξαρτητη & ενωτικη δημοτικη παραταξη στο Δήμο Αγρινίου ασχέτως των κομματικών προτιμήσεων και επιλογών. Άλλωστε η άνωθεν επιβολή των υποψηφίων από τους μηχανισμούς θεωρoύμε ότι είναι παρωχημένη, ξένη προς την έννοια της Αυτοδιοίκησης και παραπέμπει σε ετερόνομη θέσμιση. Η Τ.Α. δεν είναι υπόθεση στενά κομματικών διαδικασιών. Η εκ των υστέρων στήριξη των κομμάτων, πλην της Χρυσής Αυγής, που πιστεύουν πραγματικά σε μια ισχυρή και βιώσιμη Τ. Α. με Αποκέντρωση και με βάση τις αρχές της εγγυήτητας και της επικουρικότητας είναι ευπρόσδεκτη.

Προς απόδειξη της προσήλωσής μας στην υπεράσπιση της αρχής της Τοπικής Αυτονομίας δηλώνουμε ότι:

  1. Ο Επικεφαλής της «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ & ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ» οφείλει αμέσως μόλις εκλεγεί να αναστείλει την κομματική του ιδιότητα όσο διαρκεί η θητεία του ώστε να μην καταλείπεται η παραμικρή υποψία ότι ενεργεί με κριτήριο τις κομματικές σκοπιμότητες.  Το ίδιο βεβαίως προτείνουμε και για τους επικεφαλείς των άλλων Δημοτικών  Παρατάξεων και υπ’ αυτήν την έννοια η πρότασή μας έχει θεσμικό χαρακτήρα.
  2. Οι υποψήφιοι που θα εκλεγούν ως δημοτικοί σύμβουλοι δεν θα μπορούν να κατέχουν θέσεις ευθύνης στο Δήμο Αγρινίου σε περίπτωση που κατέχουν ταυτόχρονα κομματικά ή κυβερνητικά αξιώματα ή είναι διορισμένοι έμμισθα ή άμισθα στη Διοίκηση Νομικών Προσώπων Δημοσίου ή Ιδιωτικού Δικαίου.

Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, ολοκληρώθηκε ουσιαστικά η θητεία της παρούσης Δημοτικής Αρχής και συνεπώς μπορούμε με ασφάλεια πλέον να αξιολογήσουμε το έργο της το οποίο δυστυχώς είναι ανύπαρκτο. Αυτό το οποίο καταγράφεται με βεβαιότητα και χωρίς καμία αμφιβολία γιατί αποτελεί κοινό τόπο, κοινή διαπίστωση και κοινή παραδοχή είναι η πολιτική οπισθοδρόμηση, η κενότητα, τα λάθη, οι αστοχίες, οι ανεπίγνωστες ενέργειες και οι επιλογές της σημερινής Δημοτικής Αρχής που δεν πληρούν τους όρους της νομιμότητας με τους οποίους οφείλει να δρα, να λειτουργεί και να αποφασίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 Επίσης η ολοσχερής ανικανότητα και αδυναμία της σημερινής Δημοτικής Αρχής να αξιοποιήσει τα προφανή συγκριτικά πλεονεκτήματα του διευρυμένου Δήμου Αγρινίου, να παρακολουθήσει τις εξελίξεις  και να εκμεταλλευθεί χρηματοδοτικές ευκαιρίες που παρέχονται από Εθνικά και Ευρωπαϊκά Προγράμματα τα οποία δυστυχώς περνούν κυριολεκτικά κάτω από τα μάτια της και δεν τα αντιλαμβάνεται. Όλα αυτά συμβαίνουν φυσικά διότι δεν υπάρχει σήμερα συγκροτημένη δημοτική πολιτική, δηλαδή δεν υπάρχει ένα πλαίσιο αρχών, στόχων και προσανατολισμού. Η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν διαθέτει ένα συνεκτικό σχέδιο και μια οραματική σκέψη για την περιοχή μας δεδομένου μάλιστα ότι δεν έχει εκπονήσει, όπως όφειλε άλλωστε με βάση και  τη  σχετική νομοθεσία, ένα Επιχειρησιακό Σχέδιο για τον Δήμο Αγρινίου με εξειδικευμένους άξονες προτεραιότητας, στόχους και μέτρα. Έτσι βαδίζει στα τυφλά και παραπαίει. Αποτέλεσμα το έργο της είναι ανύπαρκτο και ο τόπος μας να βυθίζεται κάθε μέρα που περνάει στο τέλμα, στην υστέρηση και στην υποβάθμιση.

Επιδιώκουμε να συμμαχήσουμε με δυνάμεις και πρόσωπα φερέγγυα και αξιόπιστα που συμφωνούν με το βασικό μας στόχο για την βιώσιμη ανάπτυξη του Δήμου Αγρινίου μέσω της οποίας θα διασφαλίζεται η προστασία του περιβάλλοντος, η υγεία και η ευημερία των πολιτών.

Επιδιώκουμε να συμμαχήσουμε με δυνάμεις και πρόσωπα που αγωνίζονται για την δημοκρατία και την πρόοδο του τόπου μας.

Με πολίτες και δυνάμεις που μπορούν να εισφέρουν νέες,  καινοτόμες ιδέες και ταυτόχρονα να θέλουν αλλά και να μπορούν να προάγουν το δημόσιο συμφέρον και όχι να ικανοποιούν  τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.

Για μια δημοτική αρχή που θα υπηρετεί τα συμφέροντα των πολιτών και μόνον.

Για ένα ανοιχτό, βιώσιμο και δημιουργικό Δήμο Αγρινίου

 Για τους λόγους αυτούς

 Καλούμε όλους τους πολίτες  του διευρυμένου Δήμου Αγρινίου να συστρατευθούν σε ένα ευρύ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ & δημοκρατικό μέτωπο για μια ανεξαρτητη & ενωτικη δημοτικη παραταξη στο Δήμο Αγρινίου  μακράν των κομματικών επιρροών και επιδράσεων.  να συντονίσουμε τις δυνάμεις μας στη βάση μιας προγραμματικής σύγκλισης και ενότητας, και να θέσουμε ένα τέλος σ’ αυτό το τέλμα, την υστέρηση και την υποβάθμιση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος Αγρινίου με ευθύνη της σημερινής Δημοτικής Αρχής που είναι η χειρότερη που γνώρισε ποτέ το Αγρίνιο και να ανοίξουμε έτσι όλοι μαζί μια ελπιδοφόρα και οραματική προοπτική για τον τόπο μας.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πρόσκληση – πρότασή μας αυτή συνάδει απολύτως με την προωθούμενη μεταρρύθμιση στην Τ.Α. με την ονομασία «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ 1» για τη διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών με το σύστημα της απλής αναλογικής, που έχει ως στόχο μεταξύ άλλων την οικοδόμηση μιας κουλτούρας συναινέσεων, συγκλίσεων και συνεργασιών για την προώθηση με τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα των δημοτικών συμφερόντων την οποία δεν μπόρεσε να δημιουργήσει η σημερινή δημοτική Αρχή με τη μονοδιάστατη και μονομερή πολιτική στείρας  αντιπαράθεσης, που έχει με τις αυτοδιοικητικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης,  με συνέπεια  τέσσερα χρόνια  τώρα δεν μπόρεσε να απαντήσει σε αιτήματα και  χρονίζοντα προβλήματα τα οποία,  παρά την ωριμότητα τους, δυστυχώς ακόμα εκκρεμούν.

    

Καλή αντάμωση

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗΣ

 

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΚΟΡΟΓΙΑΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΝΤΟΝΑΣΙΟΣ

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Ραντεβού ξανά τον Σεπτέμβριο!
ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ

Ραντεβού ξανά τον Σεπτέμβριο!

5 Ιουλίου, 2026

Το ενημερωτικό πρόγραμμα του Energy 94.2 ολοκληρώνει για φέτος τον κύκλο του και κάνει μια μικρή παύση για το καλοκαίρι....

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: «Η Αιτωλοακαρνανία μπορεί περισσότερα» – Οι προτάσεις του για την ανάπτυξη του νομού
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: «Η Αιτωλοακαρνανία μπορεί περισσότερα» – Οι προτάσεις του για την ανάπτυξη του νομού

5 Ιουλίου, 2026

Τις θέσεις και τις προτάσεις του για την αναπτυξιακή πορεία της Αιτωλοακαρνανίας παρουσιάζει με εκτενή δημόσια παρέμβασή του ο πρώην...

Σύσσωμα σωματεία και φορείς ενάντια στην υποβάθμιση του νοσοκομείου Μεσολογγίου (video, φωτο)
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Συναγερμός στο Θέρμο για τηλεφωνικές απάτες σε ηλικιωμένους – Αναφορές και για ύποπτο όχημα

5 Ιουλίου, 2026

Σε κατάσταση αυξημένης επαγρύπνησης καλούνται να βρίσκονται οι κάτοικοι του Θέρμου, καθώς σήμερα καταγράφηκαν πολλά τηλεφωνήματα από επιτήδειους που επιχείρησαν...

Live το δημοτικό συμβούλιο Θέρμου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θέρμο: Στα άκρα η κόντρα με τον δήμαρχο – Καταγγελίες για φραστική επίθεση σε δημοτική σύμβουλο

3 Ιουλίου, 2026

Σκληρή ανακοίνωση κατά του δημάρχου Θέρμου, Σπύρου Κωνσταντάρα, εξέδωσε η δημοτική παράταξη «Αιτωλών Πολιτεία», κάνοντας λόγο για φραστική επίθεση, ύβρεις...

Ομιλία Θ.Παπαθανάση για την άρση των περιορισμών για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θανάσης Παπαθανάσης στη Βουλή: Η αμοιβή κάθε εργαζομένου πρέπει να καθορίζεται από την αξία της δουλειάς του και όχι από το φύλο του

3 Ιουλίου, 2026

Στην Ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Παπαθανάσης, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου...

Δεσμεύσεις σε Σταρακά για αποζημιώσεις σε κτηνοτρόφους-ελαιοπαραγωγούς που δεν καλύπτει ο ΕΛΓΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χριστίνα Σταρακά: Στη βουλή η ανάγκη για νέα, ρεαλιστική παράταση των προγραμμάτων “Εξοικονομώ”

3 Ιουλίου, 2026

Κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κατέθεσε η Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Χριστίνα Σταρακά, ζητώντας...

Κλιματισμός και “Νόσος των Λεγεωναρίων” – Τι πρέπει να κάνουμε για να την αποφύγουμε – Η υγεία των πνευμόνων μας (ΒΙΝΤΕΟ)
ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ

Κλιματισμός και “Νόσος των Λεγεωναρίων” – Τι πρέπει να κάνουμε για να την αποφύγουμε – Η υγεία των πνευμόνων μας (ΒΙΝΤΕΟ)

3 Ιουλίου, 2026

Η νόσος των Λεγεωναρίων βρέθηκε στο επίκεντρο συνέντευξης που παραχώρησε στον energy 94,2 και τον Νίκο Αγγελόπουλο, ο πνευμονολόγος-φυματιολόγος, Γιώργος...

Εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ Δυτικής Ελλάδας: Οι διαρρήκτες δεν κάνουν διακοπές – ΗΧΗΤΙΚΟ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ Δυτικής Ελλάδας: Οι διαρρήκτες δεν κάνουν διακοπές – ΗΧΗΤΙΚΟ

3 Ιουλίου, 2026

Συμβουλές προς τους ιδιοκτήτες σπιτιών που φεύγουν για διακοπές, με φόντο τις διαρρήξεις, δίνει ο Εκπρόσωπος Τύπου της Γενικής Περιφερειακής...

Banner
Banner
Banner

Eιδησεογραφική πύλη με θεματολογία ποικίλης ύλης από το Αγρίνιο και τη Δυτική Ελλάδα.
Η δύναμη του διαδικτύου, η αμεσότητα της είδησης και η ταχύτατη διάδοσή της, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της εποχής και το agriniosite.gr σας καλεί να συμπορευτείτε μαζί του.
Με αποκαλυπτικές ειδήσεις, ρεπορτάζ, έρευνα, συνεντεύξεις, αφιερώματα. πολιτισμός, αθλητισμός κ.α
Το agriniosite.gr στηρίζει την κοινωνία και ελέγχει την εξουσία. Είναι η Δύναμη σου…
Η Δύναμη της Ενημέρωσης!

Facebook X-twitter Youtube

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Web Design & Development

© 2025 AgrinioSite

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του agriniosite.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

No Result
View All Result
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ

© 2023 AgrinioSite Web Design & Development by .