Quantcast

Κ-20: Ο Ολυμπιακός 3-0 τον Παναιτωλικό

Σε παιχνίδι για την 29η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League K-20, που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής (29/4) στο Ρέντη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του Παναιτωλικού.

ομάδα του Βασίλη Βούζα έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο έκλεισε προηγούμενη στο σκορ με 3-0!

Στο 7′ ο Βοϊλης είχε δοκάρι, ενώ στο 12′ έπειτα από σέντρα του Τσερκώνης, ο Γιαννιώτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (1-0).

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την πίεση και στο 24′, μετά από ασίστ του Δήμου, ο Βοϊλης βρήκε δίχτυα για το 2-0. Στο 34′ ο δημιουργός του πρώτου γκολ, Τσερκώνης, με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ “έγραψε” το 3-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. 

Ο τεχνικός των νικητών, Βασίλης Βούζας, είπε: “Στο πρώτο μέρος είχαμε πολλά καλά στοιχεία στο παιχνίδι μας. Τελειώσαμε αήττητοι και φέτος στην έδρα μας αλλά αυτό που προέχει τώρα είναι να φτιαχτεί η ομάδα για τη νέα χρονιά. Ο Ολυμπιακός είναι καταδικασμένος από την ιστορία του να πρωταγωνιστεί και θα επιστρέψει στην κορυφή”.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σκαφίδας, Δήμος, Γαλούπης (46′ Βάρκας), Τσιμπούκας, Αγιώτης, Ξενιτίδης, Κωστανάσιος (61′ Χονδρουδάκης), Φυτόπουλος (75′ Τσιριγώτης), Βοϊλης, Κατσούκης, Τσερκώνης. 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Θεοδωρόπουλος, Πριόνας, Μπακογιάννης, Χριστογιάννης, Γιαννιώτης, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης, Θώδης (85′ Ταράσης), Κυζιρίδης (80′ Βασιλάκας), Τσιαντής (62′ Πατίλας), Λιάβας. 

 

sport24.gr

Related Posts