• Για «ιθαγενείς», άσχετους ή κουτούς φαίνεται πως περνάει τους Αγρινιώτες ο πρόεδρος της ΚΟΙΠΑ  κ.Γιάννης Βασιλείου ο οποίος όπως πληροφορηθήκαμε πρότεινε “δήθεν” μείωση του μισθού  προέδρου  και του Αντιπροέδρου της ΚΟΙΠΑ κατά 20%!!

Βεβαίως το θέμα αυτό δεν ήρθε καθόλου τυχαία  στην επικαιρότητα αφού η δημοτική αρχή Αγρινίου μετά τα «φαουλ» που αφορούσαν τις αποφάσεις της, των τελευταίων ημερών και τις γενναίες αυξήσεις  στη ΔΕΥΑΑ, δηλαδή τον υπερδιπλασιασμό μισθού του Αντιπροέδρου κ.Μ.Σκορδόπουλου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)  αλλά και την καταβολή μισθού, του προέδρου  του Δ.Σ του Αναγκαστικού   Συνδέσμου  Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων  της 2ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν. Αιτωλοακαρνανίας, κ.Παναγιώτη Στούπα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ο κ.Γιάννης Βασιλείου, σημερινός Πρόεδρος της ΚΟΙΠΑ στο δήμο Αγρινίου, με δηλώσεις του προσπαθεί να ρίξει «στάχτη στα μάτια» των Αγρινιωτών.

Και βεβαίως δεν είμαστε εμείς που θα διαψεύσουμε τις δηλώσεις του κ.Βασιλείου, αλλά οι ίδιες οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί κατά το παρελθόν και  είναι αναρτημένες στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και εκθέτουν τόσο τον ίδιο, τον κ.Βασιλείου  όσο και συνολικά την Δημοτική Αρχή!!

Ο κ.Βασιλείου λοιπόν ισχυρίζεται  ότι πρότεινε τη μείωση κατά 20% της αντιμισθίας τόσο του ιδίου, όσο και του Αντιπροέδρου Θέμη Χασιώτη! Και είπε ακόμη, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ότι ο μισθός του  Προέδρου της ΚΟΙΠΑ ξεπερνούσε τα 1.000 μηνιαίως (μικτές αποδοχές) ενώ του Αντιπροέδρου άγγιζε το 40% των απολαβών του Προέδρου, αποκρύπτοντας τεχνηέντως να πει ότι αυτές οι υψηλές αντιμισθίες καθορίστηκαν από το έτος 2014 και μετά, δηλαδή από τη σημερινή δημοτική  αρχή στην οποία συμμετέχει ο κ.Βασιλείου!!

Παρέβλεψε σκοπίμως δηλαδή  ο κ. Βασιλείου να πει ότι οι μισθοί αυτοί είχαν καθοριστεί επί θητείας Δημάρχου Γιώργου Παπαναστασίου και τα χρήματα αυτά έπαιρναν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του,οι  κκ.Βασίλης Καρακώστας και Βασίλης Φωτάκης….

Αρα ο κ. Γιάννης Βασιλείου, ως σημερινός πρόεδρος όχι μόνο δεν έχει μειώσει την αντιμισθία της Προεδρίας και Αντιπροεδρίας  της ΚΟΙΠΑ αλλά είναι αυξημένη κιόλας από το παρελθόν, δηλαδή  επί θητείας Π.Μοσχολιού . Και φυσικά αυτό δεν το ισχυριζόμαστε εμείς αλλά τα ίδια τα στοιχεία διαψεύδουν τον κ.Βασιλείου αφού  επί θητείας Π.Μοσχολιού  η αντιμισθία π΄χ το  2013 (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)  ήταν 800 ΕΥΡΏ μικτά για τον Πρόεδρο και  320 ευρώ μικτά για τον Αντιπρόεδρο, ενώ σήμερα ακόμη και με την μείωση που ισχυρίζεται ο κ.Βασιλείου, ο μισθός του Προέδρου είναι   900,00 ευρώ και για τον Αντιπρόεδρο στο ποσό των 360,00 ευρώ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) !!!!!

Αρα   οι ισχυρισμοί περί μείωσης μισθού πέραν ότι αποδεικνύονται  ότι είναι ψευδής αποτελεί δυστυχώς  θλίψη, λίαν επιεικώς, να λέγεται ότι έγινε μείωση αντιμισθίας στην Πρεοδρία και Αντιπροεδρία της ΚΟΙΠΑ, εξαιτίας δύσκολης οικονομικής κατάστασης και  προσφοράς στην κοινωνία!!!!! όταν τα προηγούμενα χρόνια, σε εποχές “αφθονίας και πλούτου”   η θέση  που κατέχει σήμερα  ο κ.Βασιλείου κόστιζε στον Αγρινιώτη λιγότερα χρήματα  απ όσο μας κοστίζει σήμερα, εποχή πείνας και δυστυχίας , με βάση τις αποφάσεις της σημερινής δημοτικής Αρχής!