Σε αναβρασμό οι συνταξιούχοι-Στο Αγρίνιο ο Δ. Κουμπούρης, πρόεδρος Ομοσπονδίας Συνταξ. Ελλάδος(βιντεο)

- Σε εξέλιξη είναι η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτ/νιας που πραγματοποιείται στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου με τα παρακάτω θέματα:
1. Απολογισμός και πρόγραμμα δράσης του Διοικητικού Συμβουλίου.
2. Οικονομικός απολογισμός.
3. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.
Όπως τόνισαν μεταξύ άλλων οι συνταξιούχοι ” η κυβέρνηση με τη συμφωνία για το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης, έρχεται για μια ακόμη φορά να τσακίσει ότι έχει απομείνει στις συντάξεις μας, να μας φορτώσει με νέα φορολογικά βάρη.Με τη νέα συμφωνία έχουμε νέες μειώσεις στο αφορολόγητο, δηλαδή νέα μείωση των αποδοχών μας. Έχουμε νέες μειώσεις σε κύριες και επικουρικές συντάξεις μέχρι 18%, με την αφαίρεση μέρους της «προσωπικής διαφοράς».
Οι συνταξιούχοι θα συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση στις 17 Μαίου και στο συλλαλητήριο στις 18 Μαΐου ..Επίσης στις 23 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση έξω απο το Δημαρχείο Αγρίνιου παρουσία του κ.Κουμπούρη, Πρόεδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας
One Comment
Comments are closed.
theonana says:
5