Quantcast

Στη Νέα Αβόρανη δεν έγινε κανένας στολισμός για τα Χριστούγεννα-Εξοργισμένοι οι κάτοικοι!

Ξεχειλίζει η οργή των κατοίκων στη Νέα Αβόρανη αφού πλέον πέρα από τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν (οδικό δίκτυο, κ.α) και δυστυχώς δεν υπάρχει καμία μέριμνα για την επίλυσή τους, αυτές τις γιορτινές ημέρες η δημοτική αρχή Αγρινίου επιβεβαίωσε με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο την αδιαφορία της αυτή. Δέντρο Χριστουγεννιάτικο δεν τοποθέτησε και ο στολισμός, όπως λένε οι κάτοικοι είναι ανύπαρκτος και έτσι οι ίδιοι οι  κάτοικοι με τον τοπικό σύλλογο ενεργοποιήθηκαν.Συγκέντρωσαν χρήματα, αγόρασαν δέντρο και από σήμερα στολίζει την πλατεία δίπλα απο την εκκλησία..Μάλιστα κάτοικοι της περιοχής με αγανάκτηση ανέβασαν κείμενο καταγγελία στη σελίδα της Ν.Αβόρανης το οποίο αναφέρει,  

“Με έκπληξη και απορία είδαμε σήμερα Τις προσωπικές παρεμβάσεις κατοίκων Της Νέας Αβωρανης ( άσχετα αν το αποτέλεσμα Για κάποιους δεν είναι της αισθητικής τους ) να κάνουν κάτι που δεν το έχουμε ξαναδεί ποτέ. Με δικα τους έξοδα και πρωτοβουλίες προσπάθησαν να καλύψουν το κενό της Δημοτικής Αρχής όσον αφορά τον στολισμό της κοινότητας μας για Τις μέρες των Χριστουγέννων .
Με αφορμή το γεγονός ότι στην Νέα Αβωρανη δεν έγινε κανένας στολισμός υπαίθριων χώρων για τα Χριστούγεννα (ούτε το περσινό δέντρο δεν τοποθέτησαν) όπως στην πόλη του Αγρινίου λες και αυτοί οι κάτοικοι δεν έχουν δικαιώματα πάρα μόνον υποχρεώσεις απέναντι στο Δήμο δημοσιεύεται αυτό το άρθρο. .
Αυτή η αξιοθρήνητη εικόνα του Χωριού,
μας εξόργισε αυτές Τις γιορτινές μέρες διότι όλοι έχουμε ανάγκη αυτούς τούς δύσκολους οικονομικά και φτωχά πολιτισμικά καιρούς που διανύουμε να μπούμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων και να αγαλλίασει η ψυχή μας ή έστω να σκεφτούμε και να καταλάβουμε ότι είναι γιορτές .
Μάς απαγόρευσε η αφεντιά σας όμως να το νιώσουμε αυτό και σας ρωτάμε Γιατί; ;; 
Με τι δικαιολογία; ;;
Όσοι ευθύνονται για το αποτέλεσμα αυτό να αναλάβουν Τις ευθύνες τούς και να διορθώσουν την εικόνα της Νέας Αβωρανης αυτές τις γιορτές, είναι υποχρέωση σας και το απαιτούμε. 
Προλαβαίνετε ακόμα….
Για κάποιους που έχουν τούς Τίτλους όπως Δήμαρχος ,Αντιδήμαρχος , Δημοτικοί Σύμβουλοι, Τοπικοί Σύμβουλοι Δημοτικών Διαμερισμάτων και συγκεκριμένα για τον Δήμο Αγρινίου που υπάγεται η Κοινότητα Νέας Αβωρανης έχουμε να τους πούμε ότι τα Χριστούγεννα είναι μια ευκαιρία να δείξουν το ανθρώπινο πρόσωπο τους και να κρύψουν για λίγο την ανεπάρκεια τούς Και να γίνουν για λίγο παιδιά και δώσουν στους κατοίκους το μερίδιο Της χαράς και της κατάνυξης των Χριστουγέννων που τους αναλογεί έστω με τον στολισμό της πόλης. 
Καλά Χριστούγεννα από την Νέα Αβωρανη έστω και με το δεντράκι του super market” .
Σ.Λ.

Νεότερη ενημέρωση

Τελικά μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και το παρασκήνιο που έπαιξαν κάποιοι φοβούμενοι για την ¨αστραφετερή¨τους εικόνα προσάπτοντας μάλιστα και δόλο στην ενέργεια κάποιων κατοίκων που ζήτησαν τα αυτονόητα ο Δήμος έστειλε 2 δέντρα τα οποία στήθηκαν στην Αβόρανη..Αντε τώρα να δούμε τόσο γρήγορα αντανακλαστικά και στα υπόλοιπα θέματα που χρονίζουν!

Related Posts

Comments are closed.