Τρικυμία στη ΝΔ και νέο “πόλεμο”-πολιτικό άνοιξε στον Κατσιφάρα ο Π.Στούπας με την απάντησή του;

- Παρότι ο δήμαρχος Αγρινίου κ.Γιώργος Παπαναστασίου όπως είχε αναρτήσει στο φ/β “περίμενε με ανυπομονησία τη συνέντευξη Κατσιφάρα” εν τούτοις απάντηση δεν δόθηκε και απαντά σήμερα μέσω φ/β ο Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου κ Παναγιώτης Στούπας. Παρότι ο κ.Κατσιφάρας (τα όσα ο ίδιος αποκάλυψε), τα ανακοίνωσε δημοσίως, σε συνέντευξη τύπου στους Δημοσιογράφους, ο κ.Στούπας, άγνωστο για ποιο λόγο απαντά σε δήθεν φήμες γνωρίζοντας ότι ειπώθηκαν επίσημα από τον κ.Κατσιφάρα!
Εκτός κι αν, κατά την άποψή μας, στόχος του κ.Στούπα είναι να “ανοίξει νέο πόλεμο” αυτή τη φορά πολιτικό αφού δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι ο κ.Στούπας έχει και το αξίωμα του προέδρου της Τοπικής Αγρινίου της ΝΔ!
Διότι μετά τα όσα διαδραματίζονται μεταξύ Αγρινίου και Ακτίου -Βόνιτσας για το περιβόητο έργο Λευκάδας-Ακτίου -Βόνιτσας έχουν φουντώσει αντιδράσεις και δυσαρέσκεια όχι μόνο στο πρόσωπο του Δημάρχου Αγρινίου (ως Νεοδημοκράτης) αλλά και απέναντι στον κ.Παναγιώτη Στούπα, ο οποίος έχει ρίζες από την περιοχή ενώ έχει διατελέσει όπως λένε οι πληροφορίες και Ειδικός Συνεργάτης στο Δήμο Βόνιτσας.
Όμως πέραν αυτού όπως δήλωσε κομματικό στέλεχος της ΝΔ από τα δυτικά παράλιας της Αιτ/νίας “έχει “ανοίξει” και ένας εσωκομματικός”πόλεμος” μεταξύ της ΝΔ σε επίπεδο νομού αφού αυτοδιοικητικά και πολιτικά στελέχη με τους “άστοχους” χειρισμούς τους δημιούργησαν πέρα από εσωτερική γκρίνια και αδικαιολόγητη “φθορά” στο κόμμα καθώς και σε όσους την εκπροσωπούν σε επίπεδο νομού! Και όλοι γνωρίζουμε τους λόγους….Άρα μην αναρωτιούνται γιατί αναβάλλονται οι επισκέψεις κορυφαίων στελεχών της ΝΔ στην Αιτ/νία…”.
Πιθανότατα λοιπόν,ο κ.Στούπας με τη σημερινή του απάντηση ίσως να προσπαθεί να “φρενάρει” τα όσα διαδραματίζονται ή και αυτά που έρχονται εντός της ΝΔ, αλλά κατά την άποψή μας, ανοίγει παράλληλα έναν άλλο “πόλεμο” αυτή τη φορά πολιτικό απέναντι στον κ.Κατσιφάρα!
Αναλυτικά η δήλωση Π.Στούπα!
«Κυκλοφορούνε κάποιες φήμες που λένε ότι τόσο εγώ όσο και ο Δήμαρχος Αγρινίου καταψηφίσαμε το ΒΑΑ, όταν ήμασταν περιφερειακοί σύμβουλοι Δυτικής Ελλάδας, εγώ σαν μέλος της παράταξης Ζούμε Δυτικά και ο κ.Παπαναστασίου ως επικεφαλής της παράταξης. Ή αυτός που το λέει είναι άσχετος ή θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις επειδή έχει εμμονές. Η τάχα μου είδηση αναφέρεται στην 143/25-06-2013 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Το θέμα είχε τίτλο «Διενέργεια ψηφοφορίας επί της πρότασης του Σχεδίου Εταιρικής Σχέσης (Σ.Ε.Σ.) στη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020». Εκείνη την περίοδο λοιπόν ήταν σε συζήτηση το σχέδιο της Περιφέρειας για την Περίοδο 2014-2020. Επί του σχεδίου μάλιστα είχαμε κάνει παρατηρήσεις σαν παράταξη, στις 3-6-2013. Ο προτάσεις αυτές δεν έγιναν δεκτές και το σχέδιο της Περιφέρειας ήρθε σαν ψήφιση όπως πριν. Το ΒΑΑ είναι χρηματοδοτικό εργαλείο και δεν μπαίνει σε ψηφοφορία. Ούτε φυσικά η ΒΑΑ Αγρινίου ετέθη τότε σε συζήτηση. Αυτό έγινε πολύ μετά και ύστερα από πίεση του Δημάρχου. Σε ψηφοφορία μπαίνει το σχέδιο της Περιφέρειας για το ΣΕΣ (νέα ονομασία του ΕΣΠΑ). Το πώς δηλαδή θα διανεμηθούν τα χρήματα. Δηλαδή επειδή δεν ψηφίσαμε αυτό το σχέδιο θα μας πούνε ότι δεν ψηφίσαμε το ΕΣΠΑ; Είναι αστείο και να το σκέφτεσαι. Προσβάλλει τη νοημοσύνη του κόσμου, να παίζεις παιχνίδια μόνο και μόνο για να πεις ότι υπάρχεις και για να κάνεις εσωτερικό πόλεμο. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια όμως. Το ΒΑΑ του Αγρινίου ήταν επιτυχία του Δήμου Αγρινίου και όταν τελειώσει θα είναι το μεγαλύτερο έργο της Δημοτικής μας Αρχής».
One Comment
Comments are closed.
theonana says:
5