AgrinioSite
Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
AgrinioSite
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
No Result
View All Result
AgrinioSite
No Result
View All Result

Αυτά είναι τα 15 SOS για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ»

29 Οκτωβρίου, 2020
κατηγορία: ΕΛΛΑΔΑ
0
«Εξοικονομώ – Αυτονομώ»: Στην τελική ευθεία το πρόγραμμα για την ενίσχυση παρεμβάσεων σε κατοικίες
Share on FacebookShare on Twitter

Επιλέξιμες παρεμβάσεις, επιλεξιμότητα κατοικιών, αλλά και το αν είναι εφικτή η συμμετοχή στο «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» για περιπτώσεις ιδιοκτητών που θέλουν να βγουν από τον προηγούμενο… κύκλο είναι μερικά από τα ερωτήματα που τίθενται στο helpdesk λίγο πριν βγει το πρόγραμμα στον αέρα.

Οπως εξηγούν πηγές στον Ελεύθερο Τύπο, το ενδιαφέρον των πολιτών είναι μεγάλο, δεδομένου ότι στις 30 Νοεμβρίου ξεκινάει η διαδικασία, με αποτέλεσμα οι κλήσεις να παίρνουν φωτιά. Αντίστοιχο, όμως, είναι και το ενδιαφέρον του τεχνικού κόσμου και σε αυτό το πλαίσιο το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας απέκτησε ειδική γραμμή τηλεφωνικής εξυπηρέτησης για μηχανικούς.

Το «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» περιλαμβάνει παρεμβάσεις σε κουφώματα/συστήματα σκίασης/αερισμού, θερμομόνωση, συστήματα θέρμανσης ψύξης, συστήματα ζεστού νερού χρήσης και άλλα συστήματα αυτονόμησης όπως φωτοβολταϊκά συστήματα, συστήματα αποθήκευσης ενέργειας (συσσωρευτές), σημεία επαναφόρτισης ηλεκτροκίνητου οχήματος, συσκευές διαχείρισης ενέργειας (smart home), αναβάθμιση ανελκυστήρα και αναβάθμιση φωτισμού.

Παράλληλα, έχει ανοίξει η «γκάμα» των δικαιούχων. Με τους πόρους που έχουν εξασφαλιστεί, νοικοκυριά με εισόδημα έως 20.000 ευρώ θα λάβουν μέγιστο ποσοστό επιχορήγησης 85% και οικογένειες που λαμβάνουν μέχρι 120.000 ευρώ το χρόνο θα επιδοτηθούν με έως και 55%.

Υπενθυμίζεται ότι όπως προκύπτει από την προδημοσίευση του οδηγού που περιλαμβάνει τα βασικά σημεία του προγράμματος ύψους 850 εκατ. ευρώ, οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν από την Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου στις 30/11 και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες περιοχές της χώρας σταδιακά έως τις 18 Δεκεμβρίου, με τη σκυτάλη να δίνεται στις πολυκατοικίες στις 11 Ιανουαρίου 2021.

Ποιες όμως είναι μερικές από τις ερωτήσεις που γίνονται στο helpdesk;

  1. Ποιες κατοικίες είναι επιλέξιμες;

Επιλέξιμη κατοικία είναι η μονοκατοικία, η πολυκατοικία καθώς και το μεμονωμένο διαμέρισμα. Μία κατοικία, προκειμένου να κριθεί επιλέξιμη, πρέπει να πληροί σωρευτικά τις ακόλουθες γενικές προϋποθέσεις:

  • Υφίσταται νόμιμα.
  • Δεν έχει κριθεί κατεδαφιστέα.
  • Χρησιμοποιείται ως κύρια κατοικία.

– Εχει καταταχθεί βάσει του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) σε κατηγορία χαμηλότερη ή ίση της Γ.

  1. Εχω κάνει αίτηση στον Β’ Κύκλο του «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ». Μπορώ να υποβάλω αίτηση στον νέο κύκλο για το ίδιο ακίνητο;

Οχι. Για κάθε επιλέξιμη κατοικία πρέπει να υποβληθεί μία μόνο αίτηση και δεν θα πρέπει να έχει επιχορηγηθεί στο παρελθόν από τον Α’ ή Β’ Κύκλο του Προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ» της Προγραμματικής Περιόδου ΕΣΠΑ 2014-2020. Η καταχώριση στο πληροφοριακό σύστημα περισσότερων της μίας αιτήσεων για την ίδια επιλέξιμη κατοικία από το ίδιο πρόσωπο ή άλλο συγκύριο οδηγεί, άνευ ετέρου, στην απόρριψη του συνόλου των αιτήσεων και στην περίπτωση αίτησης που έχει συμπεριληφθεί σε απόφαση υπαγωγής, η τελευταία θα ανακληθεί. Στο ανωτέρω πλαίσιο δεν μπορούν να υποβληθούν περισσότερες της μίας αίτησης για την ίδια πολυκατοικία. Αντίθετα, κατοικία που έχει επιχορηγηθεί παλαιότερα από το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον Ι» της προγραμματικής περιόδου ΕΣΠΑ 2007-2013 δεν έχει τους άνω περιορισμούς και μπορεί να υποβληθεί αίτηση γι’ αυτήν, εφόσον πληρούνται οι γενικές προϋποθέσεις.

  1. Πόσες αιτήσεις μπορεί να υποβάλει ο κάθε ενδιαφερόμενος; 

Κάθε ωφελούμενος μπορεί να υποβάλει περισσότερες από μία αιτήσεις για διαφορετικές επιλέξιμες κατοικίες. Ομως το συνολικό ποσό της ενίσχυσης (επιχορήγησης, επιδότησης επιτοκίου και Ακαθάριστου Ισοδύναμου Επιχορήγησης – ΑΙΕ) δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 100.000€ στο σύνολο των αιτήσεών του. Διευκρινίζεται ότι στην περίπτωση αίτησης διαμερίσματος σε πολυκατοικία (τύπου Α), το ανωτέρω ποσό περιλαμβάνει και την αναλογία των κοινοχρήστων.

  1. Οι τέντες είναι επιλέξιμες στο πρόγραμμα;

Η τοποθέτηση σταθερών ή κινητών συστημάτων σκίασης (π.χ. τέντες) εμπίπτει στις επιλέξιμες παρεμβάσεις.

  1. Είναι επιλέξιμη η εγκατάσταση συστήματος θέρμανσης πετρελαίου;

Στο πλαίσιο της μετάβασης σε ένα μοντέλο χαμηλών εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, η εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης πετρελαίου δεν είναι επιλέξιμη.

  1. Η κατασκευή νέου τζακιού είναι επιλέξιμη ως παρέμβαση;

Οχι. Επιλέξιμη είναι μόνο η μετατροπή υφιστάμενου τζακιού ανοιχτού θαλάμου καύσης σε κλειστού θαλάμου καύσης (ενεργειακό) και με ελάχιστο βαθμό απόδοσης 70%. Σημειώνεται ότι τα ενεργειακά τζάκια δεν είναι επιλέξιμα στις Περιφερειακές Ενότητες: Βόρειου, Δυτικού, Κεντρικού και Νότιου Τομέα Αθηνών, Πειραιώς, Ανατολικής και Δυτικής Αττικής, Θεσσαλονίκης.

  1. Εχω κατοικία που έχει καταταχθεί, βάσει του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ Α’), στην ενεργειακή κατηγορία Η. Μπορώ να υποβάλω ως παρέμβαση μόνο την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος αυτοπαραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με ενεργειακό συμψηφισμό;

Οχι. Για να είναι επιλέξιμη η εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος θα πρέπει η πρόταση παρεμβάσεων να περιλαμβάνει υποχρεωτικά παρεμβάσεις των κατηγοριών 1 έως 4, με τις οποίες η κατοικία θα αναβαθμίζεται στην ενεργειακή κατηγορία Β+ (για κτίρια αρχικής κατάταξης Η έως και Δ) ή Α (για κτίρια αρχικής κατάταξης Γ).

  1. Σε πολυκατοικία δεν υπάρχει εγκατεστημένος ανελκυστήρας (υπάρχει μόνο το φρεάτιο). Εάν υποβληθεί αίτηση πολυκατοικίας, μπορεί στην πρόταση παρεμβάσεων να προτείνεται η εγκατάσταση ανελκυστήρα;

Οχι. Επιλέξιμη θεωρείται μόνο η παρέμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση υφιστάμενου ανελκυστήρα που έχει εγκατασταθεί πριν την 01-07-1999.

  1. Πώς θα ξέρω ότι είμαι στην ενεργειακή κατηγορία Γ και ότι μπορώ να συμμετέχω στο πρόγραμμα;

Οι κατοικίες με ανεπαρκή θερμομόνωση είναι πολύ ενεργοβόρες και εφόσον δεν έχει γίνει ριζική ανακαίνιση θα βρίσκονται με μεγάλη πιθανότητα σε κατηγορία μικρότερη ή το πολύ ίση της Γ. Σε κάθε περίπτωση, η ενεργειακή κατηγορία θα προκύψει από την ενεργειακή επιθεώρηση και θα καταγράφεται στο Πιστοποιητικό Ενεργειακή Απόδοσης που θα εκδοθεί από τον ενεργειακό επιθεωρητή.

  1. Είμαι ενοικιαστής σε μια κατοικία. Εχω δικαίωμα υποβολής αίτησης;

Οχι. Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν μόνο όσοι έχουν εμπράγματο δικαίωμα επί της κατοικίας.

  1. Μπορεί κάποιος να συμμετάσχει τόσο στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον II» όσο και στο Πρόγραμμα Επιδότησης Εγκατάστασης Θέρμανσης της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής (ΕΔΑ Αττικής), το οποίο καλύπτει δαπάνες που απαιτούνται για τη μετατροπή της υπάρχουσας εγκατάστασης θέρμανσης άλλης μορφής ενέργειας σε αντίστοιχη χρήσης φυσικού αερίου;

Η αρχή της μη διπλής χρηματοδότησης αποτελεί αρχή του Ενωσιακού Δικαίου ως απόρροια της αρχής της χρηστής δημοσιονομικής διαχείρισης του ενωσιακού προϋπολογισμού. Η αρχή αυτή ειδικά για τα συγχρηματοδοτούμενα έργα περιγράφεται καταρχήν σε ευρωπαϊκούς Κανονισμούς αλλά και στο εσωτερικό κανονιστικό και εφαρμοστικό πλαίσιο που εξειδικεύει αυτούς τους Κανονισμούς στο Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς (ΕΣΠΑ) 2014-2020. Συνεπώς ο συνδυασμός δύο προγραμμάτων δεν είναι επιτρεπτός διότι έχουν εν γένει ως αντικείμενο κοινές κατηγορίες δαπάνης, οι οποίες μάλιστα είναι δύσκολο να ανιχνευθούν διακριτά από τα αντίστοιχα παραστατικά – τιμολόγια. Επίσης, τα δύο προγράμματα παρουσιάζουν αλληλοεπικάλυψη επιλέξιμων εργασιών, με κοινό αντικείμενο τις εργασίες για την εσωτερική εγκατάσταση φυσικού αερίου.

  1. Για τη λήψη δανείου θα τίθενται από την εκάστοτε τράπεζα που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιπλέον προϋποθέσεις;

Τίθενται προϋποθέσεις στο πλαίσιο της πιστοληπτικής αξιολόγησης που διενεργεί η κάθε τράπεζα για τη χορήγηση δανείου.

  1. Τι γίνεται σε περίπτωση που τα νομιμοποιητικά έγγραφα που απαιτούνται δεν είναι άμεσα διαθέσιμα ή σε περίπτωση που η οικοδομική άδεια έχει χαθεί;

Για να θεωρηθεί ολοκληρωμένη η αίτηση θα πρέπει να αναρτηθούν ηλεκτρονικά όλα τα δικαιολογητικά. Σε περίπτωση που υπάρχουν εκκρεμότητες νομιμοποίησης / τακτοποίησης στο ακίνητο, θα πρέπει να διευθετηθούν πριν την υποβολή της αίτησης. Ειδικά στην περίπτωση βεβαιωμένης, από την αρμόδια υπηρεσία, απώλειας οικοδομικής άδειας, προσκομίζεται η σχετική βεβαίωση απώλειας και άλλο αποδεικτικό έγγραφο (π.χ. συμβόλαιο), από το οποίο να προκύπτουν ο αριθμός της άδειας και η επιφάνεια του κτιρίου/κτιριακής μονάδας.

  1. Ποιες παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης θεωρούνται κοινόχρηστες;

Κοινόχρηστες θεωρούνται οι παρεμβάσεις που αφορούν στους κοινόχρηστους χώρους ή εγκαταστάσεις της πολυκατοικίας, π.χ. αναβάθμιση συστήματος κεντρικής θέρμανσης, θερμομόνωση δώματος ή στέγης, αντικατάσταση κουφωμάτων κλιμακοστασίου.

  1. Τι θα γίνει σε περίπτωση που το κόστος που αναγράφεται στο Εντυπο Πρότασης Παρεμβάσεων που θα υποβάλω υπερβαίνει τα ανώτατα όρια επιλέξιμων δαπανών ανά κατηγορία δαπάνης που αναφέρονται στον οδηγό εφαρμογής του προγράμματος;

Ο επιλέξιμος προϋπολογισμός θα προσαρμοστεί στα ανώτατα όρια επιλέξιμων δαπανών του προγράμματος και ο ωφελούμενος θα πρέπει να καταβάλει το επιπλέον κόστος.

Σχετικά Άρθρα

Απάντηση ΥΠΑΑΤ στις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για την αγροτική πολιτική
ΕΛΛΑΔΑ

ΥΠΑΑΤ: Πιστώθηκαν 26,9 εκατ. ευρώ σε κτηνοτρόφους για απώλεια εισοδήματος λόγω ευλογιάς και πανώλης

19 Δεκεμβρίου, 2025

Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προχώρησε σήμερα (19/12) στην καταβολή αποζημιώσεων συνολικού ύψους 26.889.590,00 ευρώ σε κτηνοτρόφους για την απώλεια...

ΑΑΔΕ: Αλλάζουν όλα στο Φορολογικό Μητρώο – Πώς θα γίνουν πιο εύκολες οι υπηρεσίες για πολίτες και επιχειρήσεις
ΕΛΛΑΔΑ

ΑΑΔΕ: QR Code και Barcode για εύκολες και γρήγορες πληρωμές οφειλών

19 Δεκεμβρίου, 2025

ΑΑΔΕ: Αναβαθμίζει και διευκολύνει τις συναλλαγές των φορολογουμένων η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, με την προσθήκη QR Code και Barcode...

Εφορία: 15+1 συναλλαγές με ένα κλικ
ΕΛΛΑΔΑ

Το 0,26% των οφειλετών της Εφορίας χρωστά 85,35 δισ. ευρώ!

19 Δεκεμβρίου, 2025

Αποκαλυπτικά στοιχεία για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την Φορολογική Διοίκηση περιλαμβάνονται σε ειδικό κεφάλαιο της τριμηνιαίας έκθεσης του Γραφείου Προϋπολογισμού...

Εφορία: Στο στόχαστρο όσοι «ξεχνούν» να δηλώσουν ενοίκια
ΕΛΛΑΔΑ

Εφορία: Τι αλλάζει εφέτος με τα τεκμήρια

19 Δεκεμβρίου, 2025

Σημαντικά μειωμένα τεκμήρια διαβίωσης έως και 73,7%, καθώς και περαιτέρω αυτοματοποιημένες διαδικασίες προσυμπλήρωσης, υποβολής και εκκαθάρισης θα ισχύσουν το 2026...

Δώρο Χριστουγέννων: Μέχρι πότε πρέπει να πληρωθείτε – Πώς να το υπολογίσετε
ΕΛΛΑΔΑ

Δώρο Χριστουγέννων: Σήμερα πρέπει να πληρωθείτε – Πώς να το υπολογίσετε

19 Δεκεμβρίου, 2025

Οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα θα δουν φέτος νωρίτερα το δώρο Χριστουγέννων στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Η προθεσμία καταβολής είναι στις 21...

Βουλή: Αρχίζει τη Δευτέρα η 3η σύνοδος της 20ής περιόδου της Βουλής των Ελλήνων – Κατάθεση προσχεδίου προϋπολογισμού 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Στη Βουλή η ρύθμιση για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο

19 Δεκεμβρίου, 2025

Ρύθμιση τεσσάρων κατηγοριών για τους 57.000 λήπτες δανείων σε ελβετικό φράγκο κατέθεσε στην Βουλή το υπουργείο Οικονομικών, έπειτα από τη...

Ρεβεγιόν με… δικά μας πιάτα και φαγητό
ΕΛΛΑΔΑ

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι: Ελαφρώς τσιμπημένο φέτος λόγω κρεάτων [συγκριτικός πίνακας]

19 Δεκεμβρίου, 2025

Από 111,97 έως 160,03 ευρώ υπολογίζεται το κόστος για το φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι (6-8 ατόμων) από το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών...

Μεγάλη προσοχή! Πλαστά κέρματα των δύο ευρώ «κατέκλυσαν» την αγορά – Έτσι θα τα ξεχωριζετε
ΕΛΛΑΔΑ

Φορολοταρία Δεκεμβρίου: Δείτε αν κερδίσατε 50.000 ευρώ

19 Δεκεμβρίου, 2025

Στις συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν ηλεκτρονικά το Νοέμβριο 2025 αφορά η τελευταία φορολοταρία της ΑΑΔΕ. Συγκεκριμένα, στη φορολοταρία του Δεκεμβρίου κληρώθηκε ένας...

ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ
Κέντρο Θεραπείας και Εξέλιξης Κέντρο Θεραπείας και Εξέλιξης Κέντρο Θεραπείας και Εξέλιξης
Βρεφικός - Παιδικός Σταθμός Σπόροι Ζωής  Αγρίνιο Βρεφικός - Παιδικός Σταθμός Σπόροι Ζωής  Αγρίνιο Βρεφικός - Παιδικός Σταθμός Σπόροι Ζωής  Αγρίνιο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Αγρίνιο: Εκτροπή οχήματος με τραυματισμό κοντά στην Αβόρανη

    Αγρίνιο: Εκτροπή οχήματος με τραυματισμό κοντά στην Αβόρανη

    663 κοινοποιήσεις
    Share 265 Tweet 166
  • Αγρίνιο: Ποιος τυχερός θα φάει την πινακίδα ή τον σοβά στο κεφάλι;

    622 κοινοποιήσεις
    Share 249 Tweet 156
  • Αμφιλοχία: Θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατο του 59χρονου Απόστολου Σταφυλά

    616 κοινοποιήσεις
    Share 246 Tweet 154
  • Αγρίνιο: Θλίψη για τον πρόωρο θάνατο του Άγγελου Δημάδη

    706 κοινοποιήσεις
    Share 282 Tweet 177
  • Τραυματισμός 5χρονου σε νηπιαγωγείο του Αγρινίου – Μεταφέρθηκε προληπτικά στο Καραμανδάνειο

    642 κοινοποιήσεις
    Share 257 Tweet 161

Eιδησεογραφική πύλη με θεματολογία ποικίλης ύλης από το Αγρίνιο και τη Δυτική Ελλάδα.
Η δύναμη του διαδικτύου, η αμεσότητα της είδησης και η ταχύτατη διάδοσή της, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της εποχής και το agriniosite.gr σας καλεί να συμπορευτείτε μαζί του.
Με αποκαλυπτικές ειδήσεις, ρεπορτάζ, έρευνα, συνεντεύξεις, αφιερώματα. πολιτισμός, αθλητισμός κ.α
Το agriniosite.gr στηρίζει την κοινωνία και ελέγχει την εξουσία. Είναι η Δύναμη σου…
Η Δύναμη της Ενημέρωσης!

Facebook X-twitter Youtube

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Web Design & Development

© 2025 AgrinioSite

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του agriniosite.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

No Result
View All Result
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ

© 2023 AgrinioSite Web Design & Development by .