Βελόπουλος από Αγρίνιο:Να παρέμβει ο Εισαγγελέας για όσα συμβαίνουν στο Νοσοκομείο

Περιοδεία στους νομούς Αιτωλοακαρνανίας, ‘Αρτας και Πρέβεζας πραγματοποιεί, σήμερα και αύριο, ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο κ. Βελόπουλος άσκησε έντονη  κριτική στην κυβέρνηση για την εξωτερική πολιτική που εφαρμόζει σε σχέση με την Τουρκία, σε θέματα που αφορούν την οικονομία και είπε ότι η κυβέρνηση θα έπρεπε να στηρίξει τις επιχειρήσεις που επλήγησαν ανεπανόρθωτα από την πανδημία. Αναφορά έκανε και στα προβλήματα του Νοσοκομείου Αγρινίου και όσα βλέπουν τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα υψηλά ποσοστά θνητότητας στη ΜΕΘ και κάλεσε να παρέμβει ο Εισαγγελέας.

Εκτενή αναφορά έκανε στην Αιτωλ/νία και είπε ότι η Κυβέρνηση δεν στηρίζει τους αγρότες και γενικότερα τον   αγροτικό τομέα. Είπε ακόμη ότι αφανίζεται η αγροτική παραγωγή και  η γη μετατρέπεται σε πάρκο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

 

Σχετικά Άρθρα

Διαδοχικές συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Στυλιανού Μπλέτσα για θέματα ενέργειας και περιβάλλοντος

Διαδοχικές συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Στυλιανού Μπλέτσα για θέματα ενέργειας και περιβάλλοντος

Συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Κ.Α.Π.Ε.)  Δημήτριο Καρδοματέα, καθώς και την Αντιπρόεδρο του εθελοντικού οργανισμού...

Πρώτη ομιλία Σταρακά στη Βουλή: «Τι θα έκανε το ΠΑΣΟΚ για τους Απόδημους και τη ψήφο τους»

Σταρακά στη Βουλή: Στηρίξτε έστω και τώρα την τροπολογία για 2 αυτόνομα κεντρικά Πρωτοδικεία στην Αιτωλοακαρνανία (ΒΙΝΤΕΟ)

Άστραψε και βρόντηξε η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Χριστίνα Σταρακά στη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης...