Προβλήματα σημειώνονται στο Αγρίνιο από το δυνατό αέρα. Ηδη νωρίτερα σημειώθηκαν πτώσεις δέντρων στην οδό Καλλέργη, στην Αγία Βαρβάρα στην εθνική και πίσω από το πάρκο. Μάλιστα στην περιοχή του πάρκου το δέντρο έπεσε σε καλώδια και υπάρχει πρόβλημα ηλεκτροδότησης.
Στο σημείο μετέβησαν πυροσβεστική, συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ και αστυνομία, ενώ και στην Ε.Ο Αγρινίου-θέρμου στον νεο κόμβο της Ε.Ο Καρπενησίου μετακινήθηκε η σήμανση και υπάρχει πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων.
Μεγάλη προσοχή εφιστά ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου για τις επόμενες ώρες.
Σφοδροί άνεμοι θα επικρατήσουν κατά την διάρκεια των νυχτερινών ωρών και προς τα ξημερώματα της Τρίτης, από νότιες διευθύνσεις, με δυνητικά επικίνδυνες ριπές που δεν αποκλείεται να ξεπεράσουν τα 8 με 9 μποφόρ σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Κατά τη διάρκεια της Τρίτης οι άνεμοι θα εξασθενήσουν αλλά θα παραμείνουν δυνατοί ενώ αναμένεται να ρίξουν αισθητά την θερμοκρασία μέσα στη μέρα
Σε λίγο περισσότερα..









