AgrinioSite
Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου, 2026
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
AgrinioSite
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
No Result
View All Result
AgrinioSite
No Result
View All Result

Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τον Μακαριστό Μητροπολίτη Κοσμά στο Αγρίνιο

8 Ιανουαρίου, 2023
κατηγορία: ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
0
Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τον Μακαριστό  Μητροπολίτη Κοσμά στο Αγρίνιο

????????????????????????????????????

Share on FacebookShare on Twitter

Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τον Μακαριστό

Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά στο Αγρίνιο

Στην μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κυρού Κοσμά, που εκοιμήθη την 3η Ιανουαρίου 2022, έχει αφιερώσει τον μήνα Ιανουάριο η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023, τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου, το ετήσιο μνημόσυνο του Μακαριστού Μητροπολίτου.

Στην Ακολουθία του Όρθρου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, ο οποίος προεξήρχε στην Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία, συλλειτουργούντων του Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου και του Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού.

Κατά το κήρυγμά του ο Μητροπολίτης Δημητριάδος αναφέρθηκε στο Ευαγγελικό ανάγνωσμα, υπογραμμίζοντας ότι ζούμε την περίοδο των Φώτων και η Εκκλησία μας, μας λέει, σήμερα, ότι το Φως είναι ο Χριστός, ο Οποίος επέλεξε την Γαλιλαία των εθνών, που ζούσε στη σκιά του σκότους και του θανάτου για να κηρύξει μετάνοια. Όταν ο άνθρωπος ζει στο σκοτάδι της αμαρτίας, χάνει την εμπειρία του φωτός, στερείται την παρουσία του Θεού στη ζωή του. Η μετάνοια δεν είναι μία στιγμιαία κατάσταση στη ζωή του ανθρώπου, αλλά ένας τρόπος ζωής, δια του οποίου, ο άνθρωπος με ταπείνωση, παραδεχόμενος την ανεπάρκειά του, ανοίγεται στην αναζήτηση του φωτός, στην αναζήτηση του ελέους του Θεού.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Μακαριστό Μητροπολίτη Κοσμά λέγοντας, ότι η παρουσία του θα μείνει ζωντανή, όχι μόνο γιατί διετέλεσε Μητροπολίτης αυτής της τοπικής Εκκλησίας, αλλά γιατί ο ίδιος ήταν μία φωτεινή προσωπικότητα και ένας διδάσκαλος της μετανοίας όχι μόνο στους λόγους, αλλά κυρίως στις πράξεις του και στη ζωή του. Μίλησε για την γνωριμία τους, από τα πρώτα ιερατικά τους χρόνια, κοντά στον Μακαριστό Μητροπολίτη Πειραίως Καλλίνικο, υπογραμμίζοντας, ότι όλα αυτά τα χρόνια αναπτύχθηκε μεταξύ τους ένας πνευματικός σύνδεσμος και μια κοινωνία αδελφικής αγάπης και βαθιάς εμπιστοσύνης. Αναφέρθηκε στην παρουσία και την συμμετοχή του Μακαριστού Κοσμά στην Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος και στα Συνοδικά Όργανα, όπου, με τον δικό του τρόπο και τον δικό του χαρακτήρα, κατέθετε την εμπειρία του για την πρόοδο της Εκκλησίας, μέσα στα όρια της Συνοδικότητας.

Καταλήγοντας χαρακτήρισε τον αείμνηστο Ιεράρχη άνθρωπο του Θεού, φωτισμένο και φωτεινό Επίσκοπο, που πορεύθηκε στα βήματα του ΠατροΚοσμά και φροντίζει και σήμερα και πρεσβεύει για την σωστή διαδοχή του, ώστε όλα να συνεχίζονται αγιοπνευματικά, με φως Χριστού, με λόγο μετανοίας και αληθείας, με τρόπο ενότητας, που είναι και η πεμπτουσία της Εκκλησίας μας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, κατά την επιμνημόσυνη ομιλία του, ανέφερε ότι σήμερα είναι ημέρα μνήμης του αείμνηστου Αρχιερέως Κοσμά, του Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας, ανδρός δικαίου, Ποιμένος αγαθού, Πατρός φιλανθρώπου, Επισκόπου φιλαγίου που για δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια εποίμανε, με όλη τη δύναμη της ψυχής του και τον φωτισμό του Αγίου Πνεύματος, αυτήν την ευλογημένη εκκλησιαστική επαρχία. Αναφέρθηκε στο έργο του χαρακτηρίζοντας το «έργο ουσιαστικό και ταυτόχρονα αθόρυβο, έργο ουσίας και όχι επιφάνειας, έργο Θεού για τους ανθρώπους». Τόνισε ότι υπήρξε «υπόδειγμα εντίμου, ασκητικού και αφιλοχρήματου Αρχιερέως, που δεν πόθησε τα υλικά αγαθά, δεν μαγνητίστηκε από την επίγεια δόξα του εκκλησιαστικού του αξιώματος, αλλά παρέμεινε πάντοτε η γνήσια εικόνα της ασκητικής ταπείνωσης και της ανιδιοτελούς αγάπης». Τέλος ευχαρίστησε τους αγίους Αρχιερείς για την παρουσία τους, τους άρχοντες και τον λαό, γιατί κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό, αποδεικνύοντας την αγάπη τους και τον σεβασμό τους στην μνήμη του Μακαριστού Ποιμενάρχου τους.

Στην Θεία Λειτουργία συμμετείχαν Κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως, καθώς και των Μητροπόλεων Δημητριάδος και Μεσογαίας. Τα ιερά Αναλόγια διακόνησαν οι χοροί του Ναού, υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτου κ. Νικολάου Γκρίζη και του Λαμπαδαρίου κ. Νικολάου Βάτσιου.

Μεταξύ του πλήθους των Χριστιανών που εκκλησιάστηκαν ήταν ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γεώργιος Παπαναστασίου, Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πολιτευτές, ο εκπρόσωπος του Αστυνομικού Διευθυντή Ακαρνανίας, ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου, Εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων της περιοχής.

Στη συνέχεια οι άγιοι Αρχιερείς μετέβησαν στην Ιερά Μονή Εισοδίων της Θεοτόκου Μυρτιάς Τριχωνίδος και τέλεσαν Τρισάγιο επί του τάφου του αειμνήστου Αρχιερέως στο Κοιμητήριο της Μονής.

 

Το απόγευμα της Κυριακής, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Χριστιανικής Ενώσεως Αγρινίου πραγματοποιήθηκε Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Μακαριστό Επίσκοπο Κοσμά.

Μετά τον εναρκτήριο χαιρετισμό από τον Φιλόλογο κ. Κωνσταντίνο Πετρόπουλο, ο αρχιμ. Νεκτάριος Τριάντης, Αρχιερατικός Επίτροπος Αγρινίου παρουσίασε τα βιογραφικά στοιχεία του Μακαριστού Μητροπολίτου και έκανε σύντομη αναφορά στο ποιμαντικό του έργο.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Η μοναδικότητα του προσώπου του».

Ο Σεβασμιώτατος με τον γλαφυρό λόγο του παρουσίασε μοναδικά «τη μυστική ομορφιά του προσώπου του και τον πλούτο των κρυμμένων χαρισμάτων του». Τον χαρακτήρισε «αγνό εργάτη του Ευαγγελίου και υπηρέτη του λόγου του Θεού», ενώ τόνισε ότι το κύριο ιδίωμα του ήταν αυτό του πατέρα. «Επιβλήθηκε στις ψυχές του λαού ως ο πατήρ Κοσμάς, χωρίς υπερθετικούς όρους και πομπώδεις χαρακτηρισμούς».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ανέφερε: «Ο π. Κοσμάς δεν ήταν καθόλου συνηθισμένος άνθρωπος, ούτε ένας απλά καλός και ευσεβής κληρικός, ιεροκήρυκας, πνευματικός άνθρωπος του καθήκοντος. Αυτό που τον ξεχώριζε δεν ήταν η μόρφωση ή τα χαρίσματα ή η εξυπνάδα, αλλά η καθαρή πίστη και η ανυπόκριτη αγάπη, η προσφορά και η θυσία. Δεν ανέδιδε μόνον καλοσύνη, αξία, ικανότητες, ποιότητα και τα σχετικά. Αυτό που απέπνεε ήταν κάτι παραπάνω, ήταν αγιοσύνη, ήταν η ευδοκία του Θεού επάνω του».

Επίσης τόνισε ότι: «Διακρινόταν από μία κοινωνικότητα «οὐκ ἐκ τοῦ κόσμου τούτου»∙ ήταν πλήρης μοναδικών έργων αγαθών∙ είχε σπάνια χάρη και δύναμη∙ ενέπνεε και συγκινούσε, έπειθε, έμπαινε μέσα στην ψυχή όποιων του άνοιγαν την πόρτα της, όσο ελάχιστοι∙ ζούσε σε μία άλλη πραγματικότητα, η οποία φώτιζε την παρούσα∙ ήταν στολισμένος με σπάνιες και πολλές αρετές∙ ήταν, τολμώ να πω, «ἀνήρ πλήρης πνεύματος ἁγίου». Γι’ αυτό και ενώ δεν δημιούργησε οπαδούς, γεννούσε συνεχώς τέκνα, πιστούς, πιστούς στον Χριστό και στην Εκκλησία Του. Δεν νομίζω να υπάρχει, τουλάχιστον στις εξαιρετικά δύσκολες μέρες μας, άλλος κληρικός και επίσκοπος στην Ελλαδική επικράτεια που να έχει τόσο τρέξει, τόσο κοπιάσει, αλλά και τόσο εμπνεύσει τον πόθο της αφιέρωσης και να έχει οδηγήσει τόσες δεκάδες νέων στην ιερωσύνη, τόσες ψυχές στη μετάνοια, τόσες οικογένειες στην συνεπή εν Χριστώ ζωή».

Περιέγραψε το περιεχόμενο της ψυχής του, χρησιμοποιώντας δύο καθρέπτες πάνω στους οποίους αντικατοπτρίζεται εξαιρετικά η πραγματικότητα του π. Κοσμά. Ο ένας ήταν οι Μακαρισμοί του Κυρίου, στην επί του Όρους Ομιλία Του και ο δεύτερος οι αγιογραφικές αναφορές στους Επισκόπους των Εκκλησιών της Αποκαλύψεως.

Υπογράμμισε ότι ο Μακαριστός Επίσκοπος έζησε με σεμνότητα και ταπείνωση, δίχως έπαρση και αλαζονεία, ήταν άνθρωπος φιλειρηνικός, διακρινόταν από μία σοβαρότητα και ένα ιερό πένθος, διψούσε για την αλήθεια, ήταν ελεήμων στο έπακρο. Κορύφωση των αρετών του ήταν η έμπρακτη αγάπη του προς όλους.

Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ανέφερε ότι ελπίζουμε πως, σύμφωνα με τις υποσχέσεις των Μακαρισμών, ήδη «έχει κληρονομήσει» την Βασιλεία του Θεού, ότι ως νικητής γεύεται «εκ του ξύλου της ζωής». Αισθανόμαστε ότι πλέον ως ηγιασμένος είναι μεγάλος που μεγαλύνεται και ως γνήσιος δούλος Χριστού μακάριος που αιωνίως μακαρίζεται.

Ακολούθησε η προβολή ενός συγκινητικού βίντεο με στιγμιότυπα από τη ζωή του Μητροπολίτου Κοσμά και κατόπιν η χορωδία του Συλλόγου Ιεροψαλτών Αγρινίου «Άνθιμος ο Αρχιδιάκονος» έψαλλε βυζαντινούς ύμνους.

Κατακλείοντας την εκδήλωση ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Μεσογαίας για την μνημειώδη ομιλία του, τον Μητροπολίτη Δημητριάδος για την παρουσία του, τους άρχοντες που συμμετείχαν, τους χριστιανούς που κατέκλυσαν την αίθουσα και όσους κοπίασαν για την προετοιμασία της εκδήλωσης.

Τόνισε, ότι η τιμητική αυτή εκδήλωση για τον Μακαριστό Μητροπολίτη Κοσμά πραγματοποιήθηκε με έναν τρόπο σεμνό και ταυτόχρονα πανηγυρικό. Υπογράμμισε, ότι είναι προνόμιο και ευθύνη να είναι διάδοχος του Μητροπολίτου Κοσμά. Είναι προνόμιο, γιατί καλείται να δρέψει τους καρπούς της δικής του ποιμαντορίας, να συνεχίσει το δικό του σπουδαίο έργο, νοιώθοντας ολοζώντανη την δική του προσευχητική παρουσία. Ταυτόχρονα όμως είναι ευθύνη να μιμηθεί τις δικές του αρετές και να ακολουθήσει τον δικό του Επισκοπικό δρόμο.

Μεταξύ του πλήθους που παρακολούθησε την επετειακή εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γεώργιος Παπαναστασίου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Μαρία Παπαγεωργίου και κ. Κωνσταντίνος Ζώης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Γκρίζης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Γεώργιος Αγραφιώτης, ο Αντιπρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου κ. Γεώργιος Παπαναστασίου, συγγενείς και πνευματικά τέκνα του αειμνήστου.

Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από την Θεία Λειτουργία και το ιερό μνημόσυνο στον ακόλουθο σύνδεσμο   https://photos.app.goo.gl/ZSzjsuEN7MBT7wFBA

Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση στον ακόλουθο σύνδεσμο   https://photos.app.goo.gl/6Eudex6XF59Xi5uM9

Σχετικά Άρθρα

Μοναστηράκι Βόνιτσας: οι αμυγδαλιές άνθισαν και γέμισαν την περιοχή άνοιξη
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Μοναστηράκι Βόνιτσας: οι αμυγδαλιές άνθισαν και γέμισαν την περιοχή άνοιξη

8 Φεβρουαρίου, 2026

Σήμερα, 8 Φεβρουαρίου, κι όμως στο Μοναστηράκι Βόνιτσας οι αμυγδαλιές φόρεσαν ήδη τα λευκορόδινα άνθη τους και χάρισαν στην περιοχή...

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας  έκοψε την βασιλόπιτά της
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας έκοψε την βασιλόπιτά της

5 Φεβρουαρίου, 2026

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποίησε την κοπή της βασιλόπιτάς της με την παρουσία των αντιπροσώπων των σωματείων –...

Κοπή Βασιλόπιτας στο 1ο ΚΔΑΠ «Ειρήνη Τριανταφύλλου» του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Κοπή Βασιλόπιτας στο 1ο ΚΔΑΠ «Ειρήνη Τριανταφύλλου» του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

4 Φεβρουαρίου, 2026

Σε ιδιαίτερα χαρούμενο και γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2026 η κοπή της βασιλόπιτας στο 1ο ΚΔΑΠ «Ειρήνη...

Η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Ελλάδας έκοψε τη Βασιλόπιτα και γιόρτασε 40 χρόνια στον αέρα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Ελλάδας έκοψε τη Βασιλόπιτα και γιόρτασε 40 χρόνια στον αέρα

4 Φεβρουαρίου, 2026

Τα 40 χρόνια διαρκούς παρουσίας «στον αέρα», και μάλιστα χωρίς διακοπή, γιόρτασε η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Ελλάδας (ΕΡΔΕ), κόβοντας την...

Επετειακή εκδήλωση στην Χριστιανική Ένωση Αγρινίου
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Επετειακή εκδήλωση στην Χριστιανική Ένωση Αγρινίου

3 Φεβρουαρίου, 2026

Την εορτή της Υπαπαντής του Χριστού η Εκκλησία μας τιμά και προβάλλει το πρόσωπο της μητέρας, που αποτελεί το ιερότερο...

Σχολική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Σχολείου Δοκιμίουq ενισχύει τον γραμματισμό και τη φιλαναγνωσία
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Σχολική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Σχολείου Δοκιμίουq ενισχύει τον γραμματισμό και τη φιλαναγνωσία

3 Φεβρουαρίου, 2026

Υπάρχουν στιγμές στη σχολική ζωή που δεν μοιάζουν με καμία άλλη. Στιγμές που δεν αποτυπώνονται απλώς σε έγγραφα και αριθμούς,...

Δ. Αγρινίου – Κοπή πίτας Ομίλου Μπρίτζ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Δ. Αγρινίου – Κοπή πίτας Ομίλου Μπρίτζ

2 Φεβρουαρίου, 2026

Τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026 έκοψε την πίτα του ο όμιλος μπριτζ του Δήμου Αγρινίου. Το φλουρί κέρδισε ο Κώστας...

Σε εορταστικό κλίμα η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου «Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός» στο Αγρίνιο
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Σε εορταστικό κλίμα η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου «Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός» στο Αγρίνιο

1 Φεβρουαρίου, 2026

Τη βασιλόπιτά του έκοψε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ορθοδόξου Ιεραποστολής «Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός», στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού...

ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ
Κέντρο Θεραπείας και Εξέλιξης Κέντρο Θεραπείας και Εξέλιξης Κέντρο Θεραπείας και Εξέλιξης
Βρεφικός - Παιδικός Σταθμός Σπόροι Ζωής  Αγρίνιο Βρεφικός - Παιδικός Σταθμός Σπόροι Ζωής  Αγρίνιο Βρεφικός - Παιδικός Σταθμός Σπόροι Ζωής  Αγρίνιο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • “Έφυγε” ο  Γεώργιος Σιάχος- Συλλυπητήρια του δήμου Θέρμου

    Πένθος στο Θέρμο για τον θάνατο 48χρονου

    650 κοινοποιήσεις
    Share 260 Tweet 163
  • Η μεγάλη αγάπη του Χριστόφορου Μπόκα και το «μήνυμα συνέχειας» μετά την αποστρατεία – Παραμένει παρών από άλλο μετερίζι

    697 κοινοποιήσεις
    Share 279 Tweet 174
  • Silver Alert για την 80χρονη από το Καινούργιο – Άκαρπες οι έρευνες

    648 κοινοποιήσεις
    Share 259 Tweet 162
  • Η ΕΜΟΔΕ στις έρευνες για την εξαφάνιση της γυναίκας στη Δ.Ε Θεστιέων

    773 κοινοποιήσεις
    Share 309 Tweet 193
  • Το ρήγμα μεγαλώνει, νέες μικρές κατολισθήσεις στην Ιόνια Οδό

    666 κοινοποιήσεις
    Share 266 Tweet 167

Eιδησεογραφική πύλη με θεματολογία ποικίλης ύλης από το Αγρίνιο και τη Δυτική Ελλάδα.
Η δύναμη του διαδικτύου, η αμεσότητα της είδησης και η ταχύτατη διάδοσή της, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της εποχής και το agriniosite.gr σας καλεί να συμπορευτείτε μαζί του.
Με αποκαλυπτικές ειδήσεις, ρεπορτάζ, έρευνα, συνεντεύξεις, αφιερώματα. πολιτισμός, αθλητισμός κ.α
Το agriniosite.gr στηρίζει την κοινωνία και ελέγχει την εξουσία. Είναι η Δύναμη σου…
Η Δύναμη της Ενημέρωσης!

Facebook X-twitter Youtube

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Web Design & Development

© 2025 AgrinioSite

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του agriniosite.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

No Result
View All Result
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ

© 2023 AgrinioSite Web Design & Development by .