AgrinioSite
Τετάρτη, 26 Αυγούστου, 2026
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
AgrinioSite
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
No Result
View All Result
AgrinioSite
No Result
View All Result

Τέμπη: Πλαστογραφημένες τεχνικές εκθέσεις και παραποιημένα βίντεο… – Τι λένε πραγματογνώμονες

10 Φεβρουαρίου, 2025
κατηγορία: ΕΛΛΑΔΑ
0
Τέμπη: Υπουργικό την Πέμπτη με θέμα τα Τέμπη – Τι θα ζητήσει ο πρωθυπουργός
Share on FacebookShare on Twitter

Πλαστογραφημένες τεχνικές εκθέσεις και παραποιημένα βίντεο…

Κι’ όμως αυτές οι λέξεις -με ότι αυτές σημαίνουν- ακούγονται στην υπόθεση της τραγωδίας στα Τέμπη στην οποία σκοτώθηκαν 57 άνθρωποι.

Σε μια τραγωδία, που έχει στοιχειώσει την χώρα, αφού, δύο χρόνια μετά, αναζητείται ακόμα το «γιατί» σκοτώθηκαν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι.

Τα νέα βίντεο από την εμπορική αμαξοστοιχία λίγο πριν το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών που είδαν το φως της δημοσιότητας, απεικονίζουν τα τελευταία λεπτά της πορείας της εμπορικής αμαξοστοιχίας.

Τα βίντεο βρίσκονται ήδη στα χέρια του εφέτη ανακριτή, με τους συγγενείς τους θυμάτων να αναμένουν την επικύρωση της αυθεντικότητάς.

«Να εμφανιστούν αυτά τα βίντεο μετά από δύο χρόνια; Κάθε μέρα βγαίνει και κάτι και ανακατεύει πάλι τη ζωή μας», είπε στο Mega ο Σωτήρης Μήτσκας, πατέρας της 23χρονης Ιφιγένειας που έχασε τη ζωή της στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.

Τεχνική έκθεση με πλαστογραφία… βλέπει ο Λακαφώσης

«Θα πρέπει να περιμένουμε να τα πάρουμε στα χέρια μας από την επίσημη οδό. Οποιοδήποτε βίντεο έρθει δεν αλλάζει κάτι επί της ουσίας στην πορεία της διερεύνησης» λέει ο ειδικός πραγματογνώμονας Κώστας Λακαφώσης..

«Το ΕΜΠ ερωτήθηκε κάτι πολύ συγκεκριμένο, εάν το έλαιο σιλικόνης μπορεί να προκαλέσει αυτό το φαινόμενο κι αν υπάρχει κάτι άλλο σχετικό με τα αίτια που θα μπορούσε να δημιουργήσει αυτή την πυρόσφαιρα», σχολίασε ο ίδιος.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως εντός της δικογραφίας υπάρχει τεχνική έκθεση με πλαστογραφία.

«Με κάποιο τρόπο πρέπει να υπάρχει κάπου καύσιμη ύλη, γιατί χωρίς καύσιμη ύλη δεν γίνεται αυτό που βλέπουμε. Αυτή η υπόθεση είναι αρκετά περίπλοκη και έχει η δικογραφία μέσα διάφορα… παράξενα. Υπάρχουν πολλές τεχνικές εκθέσεις μέσα στη δικογραφία, μία από αυτές περιέχει κάτι που είναι πλαστογραφία. Είναι μία φωτογραφία που δείχνει κάτι άλλο από αυτό που θα έπρεπε να δείχνει», συμπλήρωσε.

Ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας αμφισβητεί ευθέως την γνησιότητα των βίντεο, τονίζοντας πως «δεν γίνεται να έρχεται ένα βίντεο μετά από δύο χρόνια την στιγμή που η εταιρεία έχει απαντήσει ότι δεν υπάρχει κάποιο υλικό και από τη στιγμή που οι σκληροί δίσκοι έχουν κατατεθεί στον ανακριτή».

«Το βίντεο έχει υποστεί παρεμβάσεις», αναφέρει ο Αχιλλέας Μιχόπουλος

Τις υποψίες των συγγενών των θυμάτωναποτύπωσε ένας από τους πραγματογνώμονες που προσπαθούν να αποκαλύψουν την αλήθεια σχετικά με το δυστύχημα στα Τέμπη.

Μιλώντας, στον ΑΝΤ1, ο Αχιλλέας Μιχόπουλος, πραγματογνώμονας οικογενειών των θυμάτων, υποστήριξε ότι από τα τρία βίντεο λείπουν κάποια καρέ και ότι έχει την αίσθηση πως έχουν υποστεί επεμβάσεις.

«Λείπουν κάποια καρέ» και «το βίντεο έχει υποστεί παρεμβάσεις», ήταν οι δύο ατάκες του Αχιλλέα Μιχόπουλου, χημικού μηχανικού/τεχνικού συμβούλου οικογενειών θυμάτων των Τεμπών, που ανοίγουν νέο κύκλο συζήτησης για τα τρία νέα βίντεο ντοκουμέντα που ήρθαν στη δημοσιότητα τις προηγούμενες μέρες.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Μιχόπουλος επεσήμανε  επίσης πως «χωρίς να διεκδικών τον ρόλο του ειδήμονα, πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο, πήραμε αυτά τα βίντεο και κάναμε ανάλυση σε ειδικό λογισμικό. Διαπιστώσαμε ότι λείπουν κάποια καρέ. Φαντάζομαι ότι ένα επίσημο, πιστοποιημένο εργαστήριο της πολιτείας, θα μας δώσει απαντήσεις που είναι απαραίτητες και να φανεί αν έχουν προκύψει επεμβάσεις. Το βίντεο έχει υποστεί παρεμβάσεις. Είναι η γνώμη που μου μετέφερε ένας άνθρωπος που ασχολείται επαγγελματικά με τα βίντεο».

Ο κ. Μιχόπουλος τόνισε ότι 15 λεπτά μετά τη δημοσίευση των παραπάνω βίντεο, κυκλοφόρησε από κάποιον ιδιώτη ένα αντίγραφο αυτού του βίντεο, στο οποίο έχουν εξαφανιστεί όλα τα κοντέινερς από την αμαξοστοιχία. «Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πόσο δύσκολη δουλειά είναι να γίνει επέμβαση σε ένα βίντεο και να εξαφανιστούν κάποια στοιχεία», κατέληξε

Ο δικηγόρος, Βασίλης Καπερνάρος, ο οποίος και εκπροσωπεί την εταιρεία security που αποκάλυψε τα επίμαχα βίντεο σημείωσε ότι «τα βίντεο τα βρήκαμε τις τελευταίες εβδομάδες, με πρωτοβουλία της εταιρείας και τα παραδώσαμε αμέσως στον ανακριτή», ενώ απαντώντας στα ερωτήματα που τίθενται σχετικά με την γνησιότητα τους, είπε ότι «είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου προκειμένου να εξεταστούν και να αποδειχθεί αν είναι γνήσια ή πλαστά».

«Ό,τι μας ζητήθηκε από τον ανακριτή το δώσαμε αμέσως», είπε ο κ. Καπερνάρος, αποκαλύπτοντας ότι μόνο η Τροχαία ζήτησε υλικό από την εταιρεία τις πρώτες ημέρες και συγκεκριμένα στις 6 Μαρτίου.

Η πολιτική αντιπαράθεση συνεχίζεται αμείωτη

Ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Λοβέρδος, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Καραμέρος μίλησαν στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την σιδηρορομική τραγωδία στα Τέμπη.

Ο κ. Λοβέρδος μίλησε για τα δύο νέα βίντεο που ήρθαν στην δημοσιότητα για την εμπορική αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με την επιβατική στα Τέμπη.

Λοβέρδος: «Η υπόθεση πρέπει να κλείσει με την απονομή δικαιοσύνης»

«Δεν είμαι ούτε ντετέκτιβ, ούτε πραγματογνωμόνων ούτε ανακριτής, αυτοί είναι οι αρμόδιοι να αποφασίσουν – αν και, και οι πραγματογνώμονες μεταξύ τους έχουν διαφωνίες. Σε κάθε περίπτωση, το τι είναι αλήθεια και τι ψέματα στο προανακριτικό υλικό – που δεν έχω καν πρόσβαση στην δισκογραφία – δεν είμαι ο αρμόδιος για να το κρίνει. Αυτό που είμαι αρμόδιος να κρίνω είναι ότι μια μεγάλη εθνική τραγωδία ήταν αυτή των Τεμπών, πρέπει να κλείσει με την απονομή δικαιοσύνης. Και αυτό είναι η πρόθεση της ΝΔ και του Κ. Μητσοτάκη. Θεωρώ ότι είναι άδικο και προσβλητικό να λέγεται ότι η ΝΔ και ο Κ. Μητσοτάκης προσπαθούν να συγκαλύψουν μία τέτοια υπόθεση. Είναι απαράδεκτο κάποιοι να εκμεταλλεύονται για πολιτικούς λόγους, το μέιζον αυτό ζήτημα, τον πόνο των συγγενών και της κοινωνίας», είπε αρχικά.

Και συνέχισε ο κ. Λοβέρδος: «Ο πρωθυπουργός δεν είπε ότι έκανε λάθος στην αρχική δήλωση είπε ότι αυτή την ενημέρωση είχε εκείνη την στιγμή και αυτή μετέφερε. Τώρα, το ποιο είναι αλήθεια και ποιο το ψέμα δεν θα το κρίνει ο πρωθυπουργός, είπε ότι περιμείνουμε την έκθεση του ΕΜΠ. Υπάρχει ενδεχόμενο – ή και όχι – που να είχε κακή ενημέρωση ή να μην ήταν σωστή εκ του αποτελέσματος η ενημέρωση». Η προανακριτική θα συσταθεί, θα λειτουργήσει σωστά και ό,τι απόφαση θα πάρει θα πρέπει να την σεβαστούμε όλοι μας».

Γερουλάνος: «Προτεραιότητα μας είναι να προλάβουμε οποιοδήποτε άλλο δυστύχημα»

Με την σειρά του ο κ. Γερουλάνος υπογράμμισε: «πράγματι δεν είναι δική μας δουλειά να κάνουμε ανάλυση ενός βίντεο. Δική μας δουλειά είναι να προτάξουμε τις πολιτικές μας προτεραιότητες σε μία τέτοια υπόθεση. Προτεραιότητα δεν είναι μόνο να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Αυτό είναι μία προτεραιότητα των συγγενών και πολύ σωστά είναι. Προτεραιότητα μας είναι και η διαφάνεια για να προλάβουμε οποιοδήποτε άλλο δυστύχημα».

«Όταν συγκαλύπτεται μία υπόθεση, δεν κάνεις το κακό που να μην τιμωρηθούν οι ένοχοι αλλά ουσιαστικά βάζεις κάτω από το χαλί το τι συνέβη και άρα δεν έχεις τα στοιχεία για να χειριστείς την επόμενη φορά μία άλλη υπόθεση. Ο κ. Μητσοτάκης πληρώνει από την πρώτη στιγμή αυτό που έκανε κατηγορώντας εμάς να μην το κάνουμε. Έλεγε ότι έχουν στείλει τα στοιχεία στην δικαιοσύνη και να μην προσπαθούμε να προλάβουμε την δικαιοσύνη. Και τι έκανε πριν 2 χρόνια; είπε ανθρώπινο λάθος, δεν υπάρχει εύφλεκτο υλικό, μας είπε ότι δεν υπήρχε παράνομο φορτίο. Ξεκίνησε προλαβαίνοντας την δικαιοσύνη. Αυτό τον κάνει μέρος του προβλήματος. Δύο χρόνια μετά αναιρεί αυτά που είπε και μετά λέει «αν έγινε μπάζωμα έγινε για καλό σκοπό». Αλλοίωση τόπου εγκλήματος για καλό σκοπό; Που ακούγεται αυτό; Ξαναπρολαβαίνει την δικαιοσύνη. Τι κίνητρο είχαν; Τις εκλογές; Ας αναλάβουν την ευθύνη τους» συμπλήρωσε.

«Εμείς συντονίζουμε πάντας τις κοινοβουλευτικές μας δράσεις με τις εξελίξεις στην υπόθεση. Έχουμε νέα στοιχεία για την υπόθεση και γι΄αυτό λέμε να κάνουμε τώρα την προανακριτική. Τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής δεν τα βλέπω στα κανάλια τώρα ενώ τότε ήταν κάθε μέρα», σημείωσε συμπληρωματικά ο κ. Γερουλάνος.

Καραμέρος: «8 στους 10 Έλληνες θεωρούν ότι υπάρχει συγκάλυψη»

Ο κ. Καραμέρος τόνισε για το ίδιο ζήτημα: «Από την προηγουμένη εξεταστική επιτροπή, από τα 33 μέλη της τα 8 έγιναν υπουργοί. Βάσει δημοσκοπήσεων 8 στους 10 Έλληνες θεωρούν ότι υπάρχει συγκάλυψη. Και δεν υπάρχει Έλληνας θεωρώ που να πιστεύει ότι ο κ. Μητσοτάκης όσο είναι πρωθυπουργός, ότι υπάρχει περίπτωση να μάθουμε όλη την αλήθεια ή να αποδοθεί δικαιοσύνη. Αυτή είναι η ουσία. 14 μέρες μετά το συλλαλητήριο ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει έρθει να απολογηθεί στην Βουλή. Έκανε μία συνέντευξη που τα έκανε χειρότερα».

Και συνέχισε: «Η διαφάνεια έχει να κάνει με το δημόσιο χρήμα και την δημόσια ευθύνη. Ξέρατε ότι υπάρχει εταιρεία που παίρνει χρήματα για να επιτηρεί με drone το σιδηροδρομικό δίκτυο; Αυτή η εταιρεία υπέγραψε στις 7/8/24 «επιτήρηση με drones του σιδ. Δικτύου έναντι 3,2 εκ. ευρώ». Καθυστέρησε η εταιρεία να φέρει το βίντεο, η κυβέρνηση – και εννοώ ο ΟΣΕ – όμως δεν καθυστέρησε να ανανεώσει τις συμβάσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με την εν λόγω εταιρεία. Επίσης, 1/12/24 – 30/11/27: 10 εκ. ευρώ περίπου για την επιτήρηση με κάμερες και drones του σιδ. Δικτύου. Εμφανίζονται δύο εταιρείες να συμμετέχουν και έχουν κοινό ιδιοκτήτη. Δεν υπάρχει διαφάνεια. Μετά τα Τέμπη η ΝΔ πήρε 41% 1,5 μήνα μετά τα Τέμπη. Αν γνώριζε αυτά ο κόσμος δεν θα χαρακτήριζε καν δυστύχημα το έγκλημα στα Τέμπη. Έγινε μπάζωμα της αλήθειας με σκοπιμότητα πολιτική, και το ίδιο έγινε και στην υπόθεση των υποκλοπών».

Σχετικά Άρθρα

Πανεπιστήμια – μετεγγραφές φοιτητών: Τι ισχύει για τις ειδικές κατηγορίες
ΕΛΛΑΔΑ

25 Αυγούστου, 2026

Το επόμενο βήμα για τη μετάβαση των χιλιάδων επιτυχόντων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2026, είναι η ηλεκτρονική εγγραφή τους στο...

Έφοδος σε σπίτι της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου στην Πρέβεζα-Εντόπισαν δενδρύλλια χασίς και ηρωίνη
ΕΛΛΑΔΑ

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε Αγρίνιο, Παλαιομάνινα και Αγγελόκαστρο – Οι ώρες και οι περιοχές

25 Αυγούστου, 2026

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες σε Αγρίνιο, Παλαιομάνινα και Αγγελόκαστρο, λόγω εργασιών συντήρησης και τεχνικών παρεμβάσεων στο...

Η Τετάρτη η τελευταία και πιο επικίνδυνη ημέρα του καύσωνα
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Νέα 40άρια την Πέμπτη, θυελλώδεις άνεμοι έως 7 μποφόρ – Καύσωνας ξανά από την Κυριακή

25 Αυγούστου, 2026

Παραμένει το σκηνικό του καύσωνα σε όλη τη χώρα με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 40 βαθμούς. Μια μικρή ανάσα δροσιάς αναμένεται την Παρασκευή...

ΑΑΔΕ: Διεύρυνση των επαγγελματικών κλάδων για την υποβολή αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης 2026
ΕΛΛΑΔΑ

ΑΑΔΕ: Διεύρυνση των επαγγελματικών κλάδων για την υποβολή αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης 2026

25 Αυγούστου, 2026

Με απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή (Α. 1171/20-8-2026), διευρύνονται οι επαγγελματικοί κλάδοι που μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις για...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ και στον E65
ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ και στον E65

25 Αυγούστου, 2026

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας-Ε65 με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Συγκεκριμένα, από αύριο Τρίτη...

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία το Σάββατο
ΕΛΛΑΔΑ

Στους 39 βαθμούς ο υδράργυρος σήμερα στα ηπειρωτικά-Πρόγνωση για την Τετάρτη

25 Αυγούστου, 2026

Ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται και σήμερα, καθώς ο υδράργυρος θα φτάσει τους 39 βαθμούς Κελσίου σε αρκετές ηπειρωτικές περιοχές. Ο...

Ξεκίνησε η χορήγηση ή ανανέωση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2019
ΕΛΛΑΔΑ

Ανοίγει την Τετάρτη η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις στο πρόγραμμα «Προσωπικός Βοηθός για ΑμεΑ» – 16 Ερωτήσεις/Απαντήσεις

25 Αυγούστου, 2026

Ανοίγει την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2026 η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή νέων αιτήσεων στο πρόγραμμα «Προσωπικός Βοηθός για Άτομα...

Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Μαχαιράς  Αιτωλοακαρνανίας (ΦΩΤΟ)
ΕΛΛΑΔΑ

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τρίτη 25 Αυγούστου – Σε κατηγορία 3 η Αιτωλοακαρνανία

24 Αυγούστου, 2026

Σε υψηλό επίπεδο παραμένει ο κίνδυνος εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών σε μεγάλο μέρος της χώρας και αύριο, Τρίτη 25...

Banner
Banner

Eιδησεογραφική πύλη με θεματολογία ποικίλης ύλης από το Αγρίνιο και τη Δυτική Ελλάδα.
Η δύναμη του διαδικτύου, η αμεσότητα της είδησης και η ταχύτατη διάδοσή της, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της εποχής και το agriniosite.gr σας καλεί να συμπορευτείτε μαζί του.
Με αποκαλυπτικές ειδήσεις, ρεπορτάζ, έρευνα, συνεντεύξεις, αφιερώματα. πολιτισμός, αθλητισμός κ.α
Το agriniosite.gr στηρίζει την κοινωνία και ελέγχει την εξουσία. Είναι η Δύναμη σου…
Η Δύναμη της Ενημέρωσης!

Facebook X-twitter Youtube

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Web Design & Development

© 2025 AgrinioSite

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του agriniosite.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

No Result
View All Result
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ

© 2023 AgrinioSite Web Design & Development by .