ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΙΚΑ-ΔΗΜΟΣΙΟ-ΟΑΕΕ ΑΓΡΙΝΙΟΥ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ-ΤΑΕ-ΣΑΣΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες.
Συνεχίζουμε τους αγώνες μας μετά τις μαζικές-μαχητικές περιφερειακές μας συγκεντρώσεις από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη.
Δίνουμε συνέχεια στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις μας γιατί όλα τα προβλήματα που μας έχουν κάνει την ζωή μας αφόρητα δύσκολη παραμένουν ακέραια και βάρβαρα.
Εκφράζουμε την πλήρη αντίθεσή μας στην συνεχιζόμενη, σκόπιμη και ψευδή προπαγάνδα και τους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης για την άνευ προηγουμένου κοροϊδία και εμπαιγμό απέναντι στους απόμαχους της δουλειάς με τις παροχές ψίχουλα σε μια μερίδα χαμηλοσυνταξιούχων.
Συνεχίζουμε ανυποχώρητά τον αγώνα και απαιτούμε τώρα πραγματικές λύσεις.
Δεν πρόκειται να δεχθούμε και να ανεχθούμε αυτή την κοροϊδία όπου, μετά από 15 χρόνια ληστείας στις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις, της 13ης,14ης σύνταξης, του ΕΚΑΣ, της επιβολής της άδικης και εγκληματικής προσωπικής διαφοράς, της εισφοράς αλληλεγγύης και πολλών άλλων παράνομων και ληστρικών ανατροπών, όταν εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχοι έχουν 15 χρόνια να πάρουν αύξηση, όταν η ακρίβεια σάρωσε και σαρώνει τις πενιχρές συντάξεις, μας λένε προκλητικά ότι πρέπει να είμαστε και ευχαριστημένοι, επικαλούμενοι τα δημοσιονομικά προβλήματα.
Δεν πρόκειται να συμβιβαστούμε και να συμφωνήσουμε στην λογική αυτή, εμείς πληρώσαμε στο ακέραιο τις ασφαλιστικές μας εισφορές, τις οποίες όλες οι κυβερνήσεις τις έριξαν στην χοάνη των δημοσιονομικών ελλειμμάτων που οι ίδιες δημιούργησαν. Δεν θα συμβιβαστούμε με τα κονδύλια που προορίζονται για την πολεμική οικονομία για τους αιματηρούς πολέμους για να δολοφονούνται οι λαοί στον βωμό των επιχειρηματικών συμφερόντων. Είμαστε σε πλήρη αντίθεση με το σχέδιο του προϋπολογισμού για το έτος 2026 που κινείται σε αυτή την λογική.
Δεν θα ανεχθούμε τα νέα αντισυνταξιουχικά μέτρα στο όνομα του δημογραφικού που οι αντιλαϊκές πολιτικές τους το δημιουργούν. Θα πολεμήσουμε με τα αντεργατικά μέτρα ενάντια στα παιδιά και τα εγγόνια μας που τους επιφυλάσσουν χειρότερη ζωή με 13ώρη εργασία και αύξηση των ορίων ηλικίας για συνταξιοδότηση.
Εκφράζουμε την πλήρη συμπαράστασή μας στα αιτήματα και στον δίκαιο αγώνα
των αγροτών.
Λύσεις στα προβλήματά μας δίχως την μαζικότερη και μαχητικότερη συμμετοχή
στους αγώνες περισσότερο από κάθε φορά δεν πρόκειται να δοθούν.
Όλοι μαζί με τον αγώνα μας, μπορούμε να πετύχουμε επίσης
στα ασφαλιστικά – κοινωνικά μας δικαιώματα.
ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΤΡΙΤΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, 6:30 μμ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ













