Στη Βόνιτσα βρέθηκε ο γνωστός σεφ Άκης Πετρετζίκης, στο πλαίσιο των γυρισμάτων της τηλεοπτικής εκπομπής «Akis Food Tour», που προβάλλεται από τη συχνότητα του Alpha.
Ο αγαπημένος σεφ επισκέφθηκε γνωστή παραλιακή ταβέρνα της περιοχής και είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά την τοπική γαστρονομία, τα φρέσκα προϊόντα και –φυσικά– τις μοναδικές ομορφιές της Βόνιτσας, για τις οποίες δήλωσε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος.
Σε ανάρτησή του, και ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε τον Άκη Πετρετζίκη. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία, με ανθρώπους που αγαπούν και σέβονται την ελληνική κουζίνα». Η παρουσία του Άκη Πετρετζίκη στη Βόνιτσα ανέδειξε για ακόμη μία φορά τη δυναμική της περιοχής στον γαστρονομικό και τουριστικό χάρτη, προβάλλοντας αυθεντικές γεύσεις, φιλοξενία και το ξεχωριστό φυσικό τοπίο της περιοχής.
















