Η Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Χριστίνα Σταρακά, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια προς τον Χρήστο Μαυραγάνη για την ανάδειξή του στη θέση του Προέδρου της Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.
Σε δήλωσή της, η κ. Σταρακά αναφέρει:
«Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια συγχαίρω τον συμπατριώτη μας, Χρήστο Μαυραγάνη, για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.
Η πορεία του μέχρι σήμερα αποτελεί εγγύηση για μια δημιουργική και αποτελεσματική θητεία, σε μια περίοδο με αυξημένες προκλήσεις για το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και για την κοινωνία συνολικά.
Η εμπειρία και η γνώση του κλάδου που διαθέτει μπορούν να συμβάλουν στην ενίσχυση του έργου των αστυνομικών υπαλλήλων, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας που δικαιούνται οι πολίτες στην καθημερινότητά τους.
Εύχομαι καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».









