Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στο Αγρίνιο, ενόψει της αναμέτρησης του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League, που θα διεξαχθεί στις 17:00 στο γήπεδο του Παναιτωλικού.
Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, προβλέπονται απαγορεύσεις στάθμευσης και διακοπές κυκλοφορίας σε δρόμους γύρω από το γήπεδο, με στόχο την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα και την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση των φιλάθλων.
Σε ποιους δρόμους απαγορεύεται η στάθμευση
Από τις 13:00 έως τις 20:00 την Κυριακή απαγορεύεται η στάθμευση οχημάτων στις εξής οδούς και σημεία:
- Δ. Σταΐκου, από τη συμβολή της με την οδό Προυσιωτίσσης έως τη διασταύρωση με την οδό Ι. Ρίτσου.
- Νικηταρά.
- Προυσιωτίσσης, σε όλο το μήκος της.
- Βλαχοπούλου, από την οδό Καψάλη έως την οδό Ιπποκράτους.
- Πλατεία Παναιτωλικού.
- Στον χώρο της διασταύρωσης των οδών Βλοχού και Αχελώου.
Ποιοι δρόμοι κλείνουν για την κυκλοφορία
Από τις 14:00 έως τις 20:00 θα απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις παραπάνω οδούς, καθώς και:
- Σε όλο το μήκος της οδού Αχελώου.
- Στην οδό Καζαντζάκη, με κατεύθυνση από την οδό Διαμαντή προς την οδό Αχελώου.
Τι πρέπει να προσέξουν οι οδηγοί
Οι οδηγοί καλούνται να λάβουν υπόψη τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και να αποφύγουν τη στάθμευση και τη διέλευση από τα συγκεκριμένα σημεία κατά τις ώρες εφαρμογής των μέτρων.
Σύμφωνα με την αστυνομική απόφαση, τα χρονικά διαστήματα των απαγορεύσεων μπορούν να παραταθούν ή να περιοριστούν, ακόμη και να μην εφαρμοστούν σε ορισμένα σημεία, ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες και την κρίση του επικεφαλής των μέτρων Τροχαίας.
Η εφαρμογή των ρυθμίσεων ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.
Οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο γήπεδο για την αναμέτρηση Παναιτωλικός – Ολυμπιακός καλό είναι να προγραμματίσουν έγκαιρα τη μετακίνησή τους, υπολογίζοντας τις προσωρινές αλλαγές στην κυκλοφορία γύρω από το γήπεδο.









