AgrinioSite
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
AgrinioSite
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
No Result
View All Result
AgrinioSite
No Result
View All Result

Στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων έργα του Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου

6 Μαρτίου, 2018
κατηγορία: ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
0
Στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων έργα του Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου
Share on FacebookShare on Twitter

Την Δευτέρα, 5/3/2018 διοργανώθηκε από την Γενική Γραμματεία Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων στον Οργανισμό Λιμένα  Πειραιά ημερίδα με θέμα: «Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2018»

Στην ημερίδα ομιλητές ήταν ο Υπουργός Ναυτιλίας κ.Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Νεκτάριος Σαντορινιός, ο Γ. Γ. του Υπουργείου Ναυτιλίας κ. Διονύσιος Καλαματιανός και πολλοί υπηρεσιακοί παράγοντες.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπάκτου (ΔΛΤΝ) εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του ΔΤΛΤΝ Αντώνιος Φράγκος και το μέλος του Δ.Σ. Παναγιώτης Λομβαρδέας.

Το ΔΛΤΝ έχει ήδη χρηματοδοτηθεί με το ποσό των 100.000€ + ΦΠΑ από το ΠΔΕ για την αποκατάσταση του Δυτικού Προβλήτα του Αντιρρίου και σκοπός είναι με το νέο πρόγραμμα να χρηματοδοτηθεί η αποκατάσταση των σπηλαιώσεων και του κρηπιδώματος του Λιμένα Ναυπάκτου, ενώ προτείνεται και νέα χρηματοδότηση για το Αντίρριο προκειμένου να αποκατασταθεί ο Δυτικός Προβλήτας στο σύνολο του.

Η αποκατάσταση των σπηλαιώσεων στον Λιμένα Ναυπάκτου είναι ένα έργο ύψιστης σημασίας. Έχουν ήδη γίνει οι πρώτες επαφές με τις αρμόδιες αρχαιολογίες για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να εκτελεσθεί η μελέτη και, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΛΤΝ: «Σκοπός μας είναι να ξεκινήσουμε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να εκπονήσουμε την μελέτη και να λάβουμε τις αδειοδοτήσεις για μπορέσει να χρηματοδοτηθεί το έργο από το ΠΔΕ. Το πετύχαμε ήδη για το Αντίρριο και με τον ίδιο τρόπο θα κινηθούμε για το Λιμάνι της Ναυπάκτου».

Την πολιτική της Γενικής Γραμματείας Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων (ΓΓΛΛΠΝΕ) και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής που είναι ανοιχτά σε κάθε διαβούλευση για την αξιοποίηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), αλλά και για την άσκηση πολιτικής,  ώστε η χώρα να «πιάσει» το χαμένο έδαφος τόνισε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στην Ημερίδα της ΓΓΛΠΝΕ για το ΠΔΕ. Ο κ. Κουρουμπλής σημείωσε ότι μέσω του ΠΔΕ και με τον νέο θεσμικό πλαίσιο του νόμου 4504/17 η χώρα μπορεί να δημιουργήσει στα λιμάνια της ευρωπαϊκών προδιαγραφών υποδομές, για να γίνει η ελληνική λιμενική βιομηχανία ένας από τους πόλους της πολυπόθητης για την Ελλάδα ανάπτυξης.  Ο Υπουργός χαρακτηριστικά σημείωσε την παραχώρηση τμημάτων από τις Χερσαίες Ζώνες Λιμένων στις τοπικές κοινωνίες,  όπως και τη διαδικασία για να εκλείψει το φαινόμενο των «ορφανών» λιμένων και αυτοί να αξιοποιηθούν.
     Σημείωσε επίσης την μελέτη που γίνεται για ένα θεσμικό πλαίσιο και ένα θεσμικό όργανο  που δε θα θίγει την ανεξαρτησία των λιμενικών ταμείων, αλλά θα δίνει τη δυνατότητα να λύσουν τα Ταμεία τις αδυναμίες τους, κυρίως σε θέματα στελέχωσης και να προχωρήσουν στην υλοποίηση προγραμμάτων. Τόνισε ότι αυτό δεν αφορά τους Οργανισμούς Λιμένων.  Ιδιαίτερα ζήτησε να προχωρήσουν τα Master Plan των λιμένων, και να καταρτιστούν σε  συνεργασία με το Υπουργείο τα Τεχνικά Δελτία, τα οποία πρέπει να είναι άρτια, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την αξιοποίηση των πόρων από το  ΠΔΕ ή από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο Κ. Κουρουμπλής εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα εξασφαλιστούν όλοι οι απαραίτητοι πόροι για τα έργα, αλλά πρέπει να είναι ώριμες και οι μελέτες.
     Η ΓΓΛΛΠΝΕ εδώ και δύο χρόνια έχει εγκαινιάσει – υλοποιήσει σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων για τους φορείς διαχείρισης και εκμετάλλευσης λιμένων, οι οποίες προωθούν την επικοινωνία της Κεντρικής Διοίκησης μαζί τους,  προκειμένου να πραγματοποιείται η απαραίτητη μεταφορά τεχνογνωσίας και η ενημέρωσή τους, αλλά και προκειμένου η Κεντρική Διοίκηση να λαμβάνει όλα τα ερεθίσματα από τους φορείς, για να τα μετατρέψει  σε πολιτική προς υλοποίηση. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η σημερινή  Ημερίδα για την αξιοποίηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, αλλά και  μία σειρά εκδηλώσεων για τον κώδικα ISPS, το Berth Allocation, ειδικά θέματα λιμενικής διακυβέρνησης, τα Master Plan, καθώς και  για θέματα Διευρωπαϊκού Δικτύου Μεταφορών, εκδηλώσεις που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.
      Ο Υφυπουργός Νεκτάριος Σαντορινιός, στην τοποθέτησή του, στάθηκε ιδιαίτερα στην σημασία που έχει η αναβάθμιση των λιμενικών υποδομών, για την ανάπτυξη των νησιών. Τα λιμάνια για τα νησιά μας, ανέφερε χαρακτηριστικά, είναι οι πυλώνες πάνω στους οποίους βασίζεται, όχι μόνο η εμπορική και τουριστική κίνησή τους, αλλά κατά κύριο λόγο, η καθημερινότητα του νησιώτη.
      Η Γενική Γραμματεία Λιμένων και Λιμενικών Υποδομών του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ενισχύοντας με σχέδιο και πρόγραμμα τις λιμενικές υποδομές των νησιών μας, μέσω του ΠΔΕ, συμβάλει σημαντικά στην πολυεπίπεδη πολιτική που προσπαθεί η Κυβέρνηση να εφαρμόσει για τη Νησιωτικότητα. Στο πλαίσιο της προσπάθειας για αποτελεσματικότερη λιμενική πολιτική, μέσω της ΓΓΛΠΝΕ, καταγράψαμε τις ανάγκες των λιμένων της χώρας, προτεραιοποιήσαμε έργα και προτάσεις από τους φορείς και ανακοινώσαμε, μέχρι στιγμής, έργα ύψους 4,8 εκ €. Συνολικά οι κατατεθειμένες προτάσεις αγγίζουν τα 23εκ € και για αυτό το λόγο, αναζητήσαμε πρόσθετους πόρους, μέσω του Υπ. Ανάπτυξης, έτσι ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε πλήρως στις τοπικές ανάγκες και να δημιουργήσουμε προοπτικές ανάπτυξης σε όλα τα λιμάνια της χώρας.Σύντομα θεωρώ, ότι θα είμαστε σε θέση, να ανακοινώσουμε και άλλα ώριμα έργα που χρειάζονται τα νησιά μας και τα λιμάνια της χώρας μας αλλά και επιπλέον χρηματοδότηση από το Ανάπτυξης.
        Από το 2015 μέχρι σήμερα, τόσο η Κυβέρνηση, όσο και το Υπουργείο Ναυτιλίας, υλοποιεί ένα πλέγμα δράσεων με κέντρο τα νησιά και τα έργα υποδομών σε αυτά, επισήμανε.Το πρόγραμμα ενίσχυσης της ΜΟΔ- ΕΤΑΑ, που έχει γίνει σε συνεργασία των Υπουργείων Εσωτερικών, Ανάπτυξης, Υποδομών και Ναυτιλίας, λειτουργεί καταλυτικά ώστε οι μικροί ΟΤΑ να καταθέσουν προτάσεις για έργα, να ολοκληρώσουν μελέτες, να εξεύρουν επιχορηγήσεις και τελικά να παραδώσουν στους Δημότες τους, έργα υψηλής αναπτυξιακής αξίας. Στο ίδιο πνεύμα, κινούνται και οι Προγραμματικές Συμβάσεις στις οποίες προχωρά η ΓΓΑιΝΠ με μικρούς Δήμους, όπως την Πάτμο, την Κάσο, την Τήλο, τους Λειψούς, τα Ψαρά, το Αγαθονήσι και τη Λήμνο, προσφέροντάς τους τεχνική υποστήριξη για έργα που θέλουν να ολοκληρώσουν.
        Τέλος, ο Υφυπουργός, απευθυνόμενος στα στελέχη των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων και στους Προέδρους των Οργανισμών Λιμένα της χώρας, εξήρε το κλίμα της πολύ καλής συνεργασίας που υπάρχει ανάμεσά τους και στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, συνεργασία που στόχο έχει να δημιουργήσουμε συνθήκες που θα δώσουν ώθηση στην ανάπτυξη των νησιών μας και που θα προωθήσουν, ένα βήμα περαιτέρω, τη συλλογική προσπάθεια για την ανάκαμψη της χώρας.
     Ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Χρήστος Λαμπρίδης, ανοίγοντας την Ημερίδα επεσήμανε την ανάγκη αναδιοργάνωσης του Λιμενικού Συστήματος προς την κατεύθυνση της βιώσιμης λειτουργίας του. Σημείωσε ότι το υφιστάμενο λιμενικό σύστημα δεν είναι βιώσιμο, λόγω του μεγάλου αριθμού φορέων διαχείρισης λιμένων, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι υποστελεχωμένοι και με έλλειψη τεχνογνωσίας. Το αποτέλεσμα είναι η αδυναμία αξιοποίησης των εργαλείων που προσφέρει η Κεντρική Διοίκηση για την άντληση πόρων για λιμενικά έργα, «ακόμα ακόμα και για την είσπραξη των λιμενικών τελών», όπως είπε ο κ. Λαμπρίδης. «Έχουμε ολοκληρώσει έναν πρώτο γύρο δημόσιας διαβούλευσης για την οργάνωση του λιμενικού συστήματος με στόχο την ισχυρή και βιώσιμη λειτουργίας του. Για το σκοπό αυτό τις επόμενες ημέρες ανατίθεται σε σύμβουλο η επεξεργασία των σχολίων της διαβούλευσης και η δημιουργία των βασικών σεναρίων αναδιοργάνωσης του λιμενικού συστήματος για τα οποία και θα υπάρξει δεύτερος γύρος διαβουλεύσεων με τους φορείς», τόνισε ο κ. Λαμπρίδης.
      Ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας Διονύσης Χαράλαμπος  Καλαματιανός τόνισε τη μεγάλη σημασία του  Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, κυρίως ως εργαλείου «που ανοίγει πραγματικά την υλοποίηση των έργων στα λιμάνια, ώστε  να βελτιωθούν και να αλλάξει η εικόνα τους. «Είναι λοιπόν σημαντική η σημερινή  Ημερίδα με την πρωτοβουλία του κ. Λαμπρίδη για την ενημέρωση των φορέων, όπως έδειξε η αντίστοιχη ενημέρωση που έγινε στην Ηλεία, στον Πύργο την προηγούμενη εβδομάδα. Εμείς παίρνουμε ερεθίσματα από εσάς με τις ερωτήσεις και τις συζητήσεις, ώστε να επιλύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα», δήλωσε ο κ. Καλαματιανός.

Σχετικά Άρθρα

Αγρίνιο: Σμπαράλια έγινε αυτοκίνητο μετά από τροχαίο με εγκλωβισμό οδηγού (φωτο)
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Αγρίνιο: Σμπαράλια έγινε αυτοκίνητο μετά από τροχαίο με εγκλωβισμό οδηγού (φωτο)

22 Δεκεμβρίου, 2025

Στο νοσοκομείο του Αγρινίου με σταθμό του ΕΚΑΒ διασκομίσθηκε οδηγός αυτοκινήτου μετά από τροχαίο. Συγκεκριμένα σήμερα στις 14:30 στον Πλάτανο...

Δήμος Ναυπακτίας: Απαραίτητη επικοινωνία με το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Πρασίνου για παρεμβάσεις στις παραλίες από τους επαγγελματίες
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Ενισχύονται σημαντικά οι λιμενικές υποδομές του Δήμου Ναυπακτίας

22 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, υπεγράφη η απόφαση ένταξης για τη χρηματοδότηση της κατασκευής της νέας λιμενικής εγκατάστασης στη θέση...

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας  του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Επαναλειτουργία των μπαρών ελεγχόμενης πρόσβασης στον πεζόδρομο του κέντρου Μεσολογγίου

22 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ενημερώνει τους πολίτες ότι από σήμερα Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2025, τίθεται εκ νέου σε εφαρμογή...

Φωτιά η τιμή στο ψωμί – Πήγε στο 1,20 ευρώ το κιλό
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Αγρίνιο: Το καταναλωτικό κοινό την Τετάρτη θα πρέπει να προμηθευτεί ψωμί για 3 ημέρες

22 Δεκεμβρίου, 2025

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας, εύχεται σε όλους          ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  κ΄  ΚΑΛΑ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! Ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό της περιοχής...

Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου: Εκτροπή αυτοκινήτου – Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο οδηγός
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου: Εκτροπή αυτοκινήτου – Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο οδηγός

20 Δεκεμβρίου, 2025

Εκτροπή αυτοκινήτου σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (19.12.25) στο Αρχοντοχώρι  Ξηρομέρου. Για το περιστατικό κινητοποιήθηκε η πυροσβεστική με 2 οχήματα...

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των μελών της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας.
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των μελών της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας.

20 Δεκεμβρίου, 2025

Σήμερα, Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025, πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Αγρινίου η χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των μελών της Ενωσης Αστυνομικών...

Βράχος  έπεσε στο προαύλιο του δημοτικού Άνω Κερασόβου-Άμεση παρέμβαση του δήμου
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Βράχος έπεσε στο προαύλιο του δημοτικού Άνω Κερασόβου-Άμεση παρέμβαση του δήμου

20 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Δήμος Αγρινίου και η Τεχνική Υπηρεσία, με τους έμπειρους χειριστές και οδηγούς που διαθέτει, καθημερινά συνεχίζουν τον αγώνα τους...

“Ευπρεπίστηκε” η εικόνα του κτιρίου της ΔΕΥΑ Αγρινίου
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

ΔΕΥΑ Αγρινίου: Το νερό είναι απόλυτα κατάλληλο και ασφαλές στην Τ.Κ. Σιδήρων

20 Δεκεμβρίου, 2025

Η ΔΕΥΑΑ γνωστοποιεί ότι τα δημοσιεύματα και οι αναρτήσεις που αναφέρονται στην ποιότητα του νερού στην Τ.Κ. Σιδήρων είναι παραπλανητικά...

ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ
Κέντρο Θεραπείας και Εξέλιξης Κέντρο Θεραπείας και Εξέλιξης Κέντρο Θεραπείας και Εξέλιξης
Βρεφικός - Παιδικός Σταθμός Σπόροι Ζωής  Αγρίνιο Βρεφικός - Παιδικός Σταθμός Σπόροι Ζωής  Αγρίνιο Βρεφικός - Παιδικός Σταθμός Σπόροι Ζωής  Αγρίνιο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Αγρίνιο: “Έφυγε” στα 103 της χρόνια – Ευτύχησε να δει ακόμα και τρισέγγονα

    Αγρίνιο: “Έφυγε” στα 103 της χρόνια – Ευτύχησε να δει ακόμα και τρισέγγονα

    727 κοινοποιήσεις
    Share 291 Tweet 182
  • Το εορταστικό τραπέζι του Δημάρχου Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου στους δημοσιογράφους (φωτο – βίντεο)

    629 κοινοποιήσεις
    Share 252 Tweet 157
  • Καινούργιο: Νεκρός εντοπίστηκε 56χρονος άνδρας – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

    640 κοινοποιήσεις
    Share 256 Tweet 160
  • Μεσολόγγι: Σοκαριστικό περιστατικό bullying σε 14χρονο – Ανήλικος εξανάγκασε το θύμα να γονατίσει, ενώ ένας ακόμη βιντεοσκοπούσε το περιστατικό

    697 κοινοποιήσεις
    Share 279 Tweet 174
  • Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου: Εκτροπή αυτοκινήτου – Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο οδηγός

    728 κοινοποιήσεις
    Share 291 Tweet 182

Eιδησεογραφική πύλη με θεματολογία ποικίλης ύλης από το Αγρίνιο και τη Δυτική Ελλάδα.
Η δύναμη του διαδικτύου, η αμεσότητα της είδησης και η ταχύτατη διάδοσή της, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της εποχής και το agriniosite.gr σας καλεί να συμπορευτείτε μαζί του.
Με αποκαλυπτικές ειδήσεις, ρεπορτάζ, έρευνα, συνεντεύξεις, αφιερώματα. πολιτισμός, αθλητισμός κ.α
Το agriniosite.gr στηρίζει την κοινωνία και ελέγχει την εξουσία. Είναι η Δύναμη σου…
Η Δύναμη της Ενημέρωσης!

Facebook X-twitter Youtube

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Web Design & Development

© 2025 AgrinioSite

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του agriniosite.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

No Result
View All Result
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ

© 2023 AgrinioSite Web Design & Development by .