AgrinioSite
Δευτέρα, 16 Μαρτίου, 2026
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
AgrinioSite
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
No Result
View All Result
AgrinioSite
No Result
View All Result

Εναρκτήρια εκδήλωση Επετειακού Έτους 200 ετών από την ηρωική ΕΞΟΔΟ του Μεσολογγίου

5 Ιανουαρίου, 2026
κατηγορία: ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
0
Εναρκτήρια εκδήλωση Επετειακού Έτους 200 ετών  από την ηρωική ΕΞΟΔΟ του Μεσολογγίου
Share on FacebookShare on Twitter

Στην κατάμεστη Αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 4ης Ιανουαρίου 2026 η εναρκτήρια εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, κατά την οποία παρουσιάστηκε το επετειακό πρόγραμμα εκδηλώσεων του έτους 2026, κατά το οποίο συμπληρώνονται 200 χρόνια από την ηρωική Έξοδο του Μεσολογγίου.

Κατά την έναρξη απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Σπυρίδων Διαμαντόπουλος.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Ελλογιμώτατος Καθηγητής κ. Εμμανουήλ  Καραγεωργούδης, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Η Έξοδος του Μεσολογγίου: 200 χρόνια φως».

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων παρουσίασε ο Εκτελεστικός Γραμματέας των Επετειακών Εκδηλώσεων και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ιδρύματος Πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως,  κ. Χρήστος Ζήσης. Την παρουσίαση της εκδήλωσης επιμελήθηκε ο κ. Χριστόφορος Μπαμπάνης, Φιλόλογος – Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως.

Κορυφαία καλλιτεχνική στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε το έργο: «Έξοδος στο Φως», μια ηρωική ελεγειακή, σύνθεση που συνδύασε λόγο, μουσική και αφήγηση. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα είχε την υπογραφή του δρ. Ηλία Λιαμή, με καλλιτεχνική επιμέλεια του κ. Γεωργίου Δεμελή, Άρχοντος Πρωτομαΐστορος της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας. Ερμήνευσε η εξαίρετη καλλιτέχνης κα Σοφία Μάνου. Τις ενορχηστρώσεις έκανε ο κ. Αλέξανδρος Καψοκαβάδης, ενώ συμμετείχαν διακεκριμένοι μουσικοί. Στην αφήγηση και στην πρόζα ήταν ο κ. Γιάννης Σταμπέλος, υπεύθυνος των Θεατρικών Ομάδων Ενηλίκων του Ιδρύματος Πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως.

Κηρύσσοντας την έναρξη του επετειακού έτους 2026, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός ανέφερε τα εξής:

«Με ιερά συγκίνηση στεκόμαστε σήμερα μπροστά σε μία από τις λαμπρότερες σελίδες της ιστορίας του Γένους μας, την Ηρωική Έξοδο του Μεσολογγίου. Δεν είναι απλώς μία πολεμική πράξη, ούτε μόνο ένα γεγονός εθνικής αντιστάσεως. Είναι πρωτίστως μία πράξη πίστεως και αυτοθυσίας, μία μαρτυρία που φωτίζεται από το φως του Ευαγγελίου και από το αίμα των μαρτύρων της Εκκλησίας. Το Μεσολόγγι, η πόλη των Ελευθέρων Πολιορκημένων, υπήρξε το επίκεντρο ενός αγώνα που ξεπέρασε τα ανθρώπινα μέτρα. Δέκα μήνες πολιορκίας, αμέτρητες κακουχίες, πείνα αφόρητη, δίψα, έλλειψη πολεμοφοδίων. Κι όμως, τίποτε δεν μπόρεσε να λυγίσει το φρόνημα των κατοίκων. Άνδρες, γυναίκες και παιδιά, όλοι έγιναν μία ψυχή, ένα σώμα, ένα θυσιαστήριο. Η ίδια η πόλη μεταμορφώθηκε σε λειτουργικό τόπο. Οι καμπάνες δεν χτυπούσαν μόνο για την Θεία Λειτουργία, αλλά και για να σημάνουν τον συναγερμό της Ελευθερίας. Ο άρτος της Ευχαριστίας γινόταν πνευματική τροφή για τον μεγάλο αγώνα.

Μέσα στη νύχτα της 10ης Απριλίου 1826, οι Μεσολογγίτες πήραν τη μεγάλη απόφαση. Να βγουν προς την ελευθερία ή να πεθάνουν με αξιοπρέπεια. Κανείς δεν σκέφτηκε τον εαυτό του. Όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, με την προσευχή στα χείλη και τον σταυρό στην καρδιά, όρμησαν να σπάσουν τα δεσμά της πολιορκίας. Και παρότι οι περισσότεροι έπεσαν ηρωικά, η θυσία τους έμεινε αθάνατη. Διότι εκείνη η Έξοδος δεν ήταν ήττα, αλλά Ανάσταση· δεν ήταν καταστροφή, αλλά θρίαμβος.

Αδελφοί μου, η Έξοδος του Μεσολογγίου μας διδάσκει πρώτα απ’ όλα ότι χωρίς πίστη ο άνθρωπος δεν μπορεί να σταθεί όρθιος. Οι Μεσολογγίτες έβλεπαν την ελευθερία όχι ως μια απλή πολιτική κατάσταση, αλλά ως δώρο Θεού, ως κλήση για ζωή αληθινή. Όταν κοινωνούσαν πριν από την Έξοδο, όταν προσεύχονταν με δάκρυα, έδειχναν ότι ο αγώνας τους δεν ήταν απλώς εθνικός, αλλά και πνευματικός. Ήταν μία ομολογία, ότι ο άνθρωπος πλασμένος «κατ’ εικόνα Θεού» δεν μπορεί να ανεχθεί δουλεία και τυραννία. Μας διδάσκει ακόμη, ότι η Ελευθερία έχει κόστος. Οι Μεσολογγίτες πλήρωσαν το τίμημα με το ίδιο τους το αίμα. Εμείς σήμερα απολαμβάνουμε την Ελευθερία ως κληρονομιά. Όμως δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι είναι καρπός θυσιών. Όταν σηκώνουμε το βλέμμα μας στην ελληνική σημαία, ας θυμόμαστε, ότι είναι υφασμένη με το αίμα των προγόνων μας. Η μεγαλύτερη αχαριστία θα ήταν να ζούμε επιπόλαια, αδιάφοροι, χωρίς να σεβόμαστε το παρελθόν.

Η Έξοδος μάς διδάσκει επίσης την αξία της ενότητας. Εκεί, μέσα στα τείχη του Μεσολογγίου, δεν υπήρχε διάκριση κοινωνική ή ταξική. Όλοι έγιναν ένα. Ο άρχοντας και ο φτωχός, ο στρατιώτης και ο πολίτης, ο ιερέας και ο λαϊκός, στάθηκαν πλάι πλάι. Αυτή η ενότητα έκανε το Μεσολόγγι άπαρτο στα μάτια της ιστορίας, ακόμη κι όταν έπεσαν τα τείχη του. Και αυτό το μάθημα ενότητας είναι σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ, σε μια εποχή που εύκολα χωριζόμαστε, διχαζόμαστε, λησμονούμε ότι μόνον ενωμένοι μπορούμε να σταθούμε δυνατοί.

Δεν είναι τυχαίο, αγαπητοί μου, ότι η Έξοδος έγινε λίγο πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα. Όπως ο Χριστός πορεύτηκε προς το Πάθος για να χαρίσει την Ανάσταση, έτσι και οι Μεσολογγίτες θυσιάστηκαν για να δώσουν στο Γένος την Ανάστασή του. Η θυσία τους έχει χαρακτήρα Ευαγγελικό. Είναι το «Πάσχα του Γένους», όπου μέσα από τον σταυρό και τον θάνατο γεννιέται η ζωή και η Ελευθερία.

Σήμερα, δύο αιώνες σχεδόν μετά, τί σημαίνει για εμάς το Μεσολόγγι; Σημαίνει πρώτα να φυλάξουμε την πίστη μας ζωντανή. Να μην την βλέπουμε ως τυπική παράδοση, αλλά ως δύναμη ζωής. Να αντλούμε από αυτήν θάρρος για να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες, όπως έκαναν οι ήρωες εκείνοι. Σημαίνει επίσης να σεβόμαστε και να αγαπούμε την πατρίδα μας. Όχι με λόγια κενά, αλλά με πράξεις καθημερινές, με υπευθυνότητα, με προσφορά.

Μας καλεί ακόμη η θυσία των Μεσολογγιτών, να αγωνιζόμαστε για το καλό, για την αλήθεια, για τη δικαιοσύνη, ακόμη κι αν αυτό έχει κόστος. Στις μέρες μας δεν μας ζητείται να δώσουμε το αίμα μας. Μας ζητείται όμως να δώσουμε τον χρόνο μας, την αγάπη μας, την ελεημοσύνη μας, να σταθούμε κοντά στον αδύναμο, στον φτωχό, στον άρρωστο, στον ξένο. Αυτές είναι οι σύγχρονες μάχες της πίστης και της αγάπης.

Και κάτι ακόμη: η Έξοδος του Μεσολογγίου μας υπενθυμίζει, ότι ο λαός που ξεχνά την ιστορία του είναι καταδικασμένος να χαθεί. Γι’ αυτό είναι χρέος μας να μιλήσουμε στα παιδιά μας για τους ήρωες, να κρατήσουμε ζωντανή τη μνήμη, να την κάνουμε μέρος της ταυτότητάς μας. Όταν τα παιδιά μας μαθαίνουν για το Μεσολόγγι, δεν μαθαίνουν απλώς ημερομηνίες. Μαθαίνουν τί σημαίνει να αγαπάς, να θυσιάζεσαι, να ζεις για κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σου.

Αδελφοί μου, οι ήρωες του Μεσολογγίου μας κοιτούν από τον ουρανό και μας ρωτούν: «Εσείς, οι απόγονοί μας, τί θα κάνετε με την Ελευθερία που εμείς με το αίμα μας κερδίσαμε;». Η απάντηση δεν μπορεί να είναι μόνο λόγια, αλλά ζωή. Ζωή με πίστη, με αγάπη, με ενότητα, με ευθύνη. Αν ζήσουμε έτσι, τότε θα μπορούμε να πούμε, ότι σταθήκαμε αντάξιοι της θυσίας τους.

Και επειδή, αγαπητοί μου,  η μνήμη αυτή δεν είναι μόνο για το παρελθόν αλλά και για το παρόν και το μέλλον, η Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας και Ακαρνανίας, ορίζει το έτος 2026, ως Επετειακό Έτος τιμής προς την Ιερά Έξοδο του Μεσολογγίου. Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθούν Ιερές Ακολουθίες, εκδηλώσεις πνευματικού και πολιτιστικού χαρακτήρα, ομιλίες, μαθητικοί διαγωνισμοί, εκθέσεις και συναυλίες καθώς και η έλευση της Θαυματουργού Εφεστίου Εικόνος  της Παναγίας «Άξιον Εστί» από το Άγιον Όρος. Το κορυφαίο γεγονός του Επετειακού μας Έτους, ώστε μικροί και μεγάλοι να έλθουν σε επαφή με το μήνυμα της θυσίας και της ελευθερίας, προσκυνώντας την Υπέρμαχο Στρατηγό του Γένους μας και ζητώντας την Σκέπη και την Χάρη της. Θέλουμε όλοι να νιώσουμε, ότι το Μεσολόγγι δεν είναι μακρινό, αλλά είναι μέσα μας· ότι η θυσία των Ελευθέρων Πολιορκημένων μας καλεί σε προσωπική ανανέωση και πνευματική ανάταση.

Με αισθήματα βαθειάς ευγνωμοσύνης προς τον Τριαδικό Θεό και με πλήρη συνείδηση της ιεράς ιστορικής ευθύνης, κηρύσσω επισήμως την έναρξη του επετειακού έτους της συμπληρώσεως διακοσίων (200) ετών από την ηρωική και μαρτυρική Έξοδο της Φρουράς και των Ελευθέρων Πολιορκημένων του Μεσολογγίου, γεγονός κορυφαίο θυσίας, ομολογίας πίστεως και αγώνος υπέρ ελευθερίας.

Η συμμετοχή όλων μας στις επετειακές εκδηλώσεις καλείται να αποτελέσει αφορμή πνευματικής ανακαινίσεως και ενισχύσεως της πίστεώς μας. Το επετειακό τούτο έτος αναδεικνύεται σε καιρό χάριτος και ευλογίας, κατά τον οποίο καλούμαστε να ενωθούμε άπαντες γύρω από τα ιερά και ακατάλυτα ιδανικά του Γένους και της Ορθοδοξίας. Το πνεύμα της θυσίας και της ενότητας που μας κληροδότησε το Μεσολόγγι να εμπνέει τις οικογένειές σας, να φωτίζει τα παιδιά μας και να καθοδηγεί την πατρίδα μας σε δρόμους ειρήνης και δημιουργίας.

Δέομαι όπως ο Κύριος της Δόξης χαρίζει σε όλους υγεία, ειρήνη, δύναμη και κάθε αγαθό άνωθεν.

Χρόνια πολλά και ευλογημένα. Καλή και ευλογημένη Χρονιά».

Στην εναρκτήρια αυτή εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως, που είχε ως σκοπό να αποτίσει φόρο τιμής σε ένα από τα κορυφαία γεγονότα της νεότερης ελληνικής ιστορίας, φωτίζοντας το διαχρονικό μήνυμα της θυσίας, της ελευθερίας και της πνευματικής ανάτασης και σηματοδότησε την έναρξη ενός έτους μνήμης, περισυλλογής και δημιουργικού διαλόγου με την Ιστορία, αναδεικνύοντας το Μεσολόγγι ως παγκόσμιο σύμβολο ελευθερίας και αυτοθυσίας, παρέστησαν ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Κώστας Καραγκούνης, ο Βουλευτής κ. Θανάσης Παπαθανάσης, ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Σπυρίδων Διαμαντόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας κ. Θανάσης Μαυρομμάτης, οι Δήμαρχοι Αγρινίου κ. Γεώργιος Παπαναστασίου, Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης και Αμφιλοχίας κ. Αθανάσιος Τορουνίδης, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Μεσολογγίου, εκπρόσωποι των Περιφερειακών, Δημοτικών, Στρατιωτικών Αρχών, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων.

 

Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες στον ακόλουθο σύνδεσμο         https://photos.app.goo.gl/6MJqnN57as6U8c858

Tags: Μεσολόγγι

Σχετικά Άρθρα

Μεσολόγγι 1826-2026: Τα κειμήλια της δόξας στο φως της Διακοσιοστής Επετείου
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Μεσολόγγι 1826-2026: Τα κειμήλια της δόξας στο φως της Διακοσιοστής Επετείου

15 Μαρτίου, 2026

Σε μια ατμόσφαιρα διάχυτης συγκίνησης και εθνικής υπερηφάνειας, πραγματοποιήθηκε χθες, 14 Μαρτίου 2026, στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου η επίσημη...

Αγρίνιο-Πανηγυρικά εορτάσθηκε η Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Αγρίνιο-Πανηγυρικά εορτάσθηκε η Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως

15 Μαρτίου, 2026

Πανηγυρικά εορτάσθηκε η Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως σε ολόκληρη την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Δαμασκηνός...

Η Γ’ Στάση των Χαιρετισμών της Θεοτόκου στις Φυτείες Αιτωλοακαρνανίας
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η Γ’ Στάση των Χαιρετισμών της Θεοτόκου στις Φυτείες Αιτωλοακαρνανίας

14 Μαρτίου, 2026

Σε κλίμα κατάνυξης τελέσθηκε την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2026 η ακολουθία της Γ’ Στάσης των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο,...

Ο περίφημος πίνακας του Ευγένιου Ντελακρουά «Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου» στον «γενέθλιο» τόπο του
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ο περίφημος πίνακας του Ευγένιου Ντελακρουά «Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου» στον «γενέθλιο» τόπο του

14 Μαρτίου, 2026

Με βαθιά συγκίνηση και την πρέπουσα μεγαλοπρέπεια, ο Δήμος της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου υποδέχθηκε σήμερα, Σάββατο 14 Μαρτίου 2026,...

Μεσολόγγι, Επετειακή Εκδήλωση – Αφιέρωμα στις Γυναίκες της Εξόδου
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Μεσολόγγι, Επετειακή Εκδήλωση – Αφιέρωμα στις Γυναίκες της Εξόδου

8 Μαρτίου, 2026

«Στεκόμαστε σήμερα ενώπιον μιας ιερής μνήμης. Στεκόμαστε μπροστά στις Γυναίκες της Εξόδου. Στεκόμαστε μπροστά σε μορφές που δεν ζήτησαν δόξα,...

Σε Παναιτώλιο ο Μητροπολίτης και Μεσολόγγι για τα αποκαλυπτήρια Μνημείου Αμπλιανιτών
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Σε Παναιτώλιο ο Μητροπολίτης και Μεσολόγγι για τα αποκαλυπτήρια Μνημείου Αμπλιανιτών

8 Μαρτίου, 2026

Η Β’ Κυριακή των Νηστειών στην Ι. Μ. Αιτωλοακαρνανίας Στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Παναιτωλίου χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου...

Επετειακή Εκδήλωση παρουσίασης Κατηχητικού Βοηθήματος για τη Έξοδο του Μεσολογγίου στην Αθήνα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Επετειακή Εκδήλωση παρουσίασης Κατηχητικού Βοηθήματος για τη Έξοδο του Μεσολογγίου στην Αθήνα

4 Μαρτίου, 2026

Με την παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου και των Μελών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου...

Συμμετοχή του 5ου Γυμνασίου Αγρινίου στην Πανελλήνια Σχολική Δράση: «Μπαίνω στη θέση του άλλου και λέω όχι στη βία και στον εκφοβισμό»
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Συμμετοχή του 5ου Γυμνασίου Αγρινίου στην Πανελλήνια Σχολική Δράση: «Μπαίνω στη θέση του άλλου και λέω όχι στη βία και στον εκφοβισμό»

3 Μαρτίου, 2026

Υλοποίηση δράσης με τίτλο: «Μπαίνω στη θέση του άλλου και λέω όχι στη βία και στον εκφοβισμό» Φορέας Υλοποίησης: Δίκτυο...

ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ
Κέντρο Θεραπείας και Εξέλιξης Κέντρο Θεραπείας και Εξέλιξης Κέντρο Θεραπείας και Εξέλιξης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Αιτωλοακαρνανία: Με μεγάλη συμμετοχή η εκλογή συνέδρων στο ΠΑΣΟΚ

    Αιτωλοακαρνανία: Με μεγάλη συμμετοχή η εκλογή συνέδρων στο ΠΑΣΟΚ

    637 κοινοποιήσεις
    Share 255 Tweet 159
  • Παραίτηση Θεοδωράκη: Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ

    723 κοινοποιήσεις
    Share 289 Tweet 181
  • Αγρίνιο: Παραλίγο τραγωδία – Από θαύμα γλίτωσε πολίτης από πτώση μαρμάρου από μπαλκόνι

    676 κοινοποιήσεις
    Share 270 Tweet 169
  • Αγρίνιο: Φθορές στο συντριβάνι της Πλατείας Δημοκρατίας από φορτηγό – Θα αποδοθούν ευθύνες λέει ο δήμος

    649 κοινοποιήσεις
    Share 260 Tweet 162
  • Στην ενίσχυση της επιχειρησιακής ετοιμότητας της Αστυνομίας στο Μεσολόγγι συμβάλλει η Περιφέρεια – Παρέδωσε νέο εξοπλισμό ελαστικών

    673 κοινοποιήσεις
    Share 269 Tweet 168

Eιδησεογραφική πύλη με θεματολογία ποικίλης ύλης από το Αγρίνιο και τη Δυτική Ελλάδα.
Η δύναμη του διαδικτύου, η αμεσότητα της είδησης και η ταχύτατη διάδοσή της, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της εποχής και το agriniosite.gr σας καλεί να συμπορευτείτε μαζί του.
Με αποκαλυπτικές ειδήσεις, ρεπορτάζ, έρευνα, συνεντεύξεις, αφιερώματα. πολιτισμός, αθλητισμός κ.α
Το agriniosite.gr στηρίζει την κοινωνία και ελέγχει την εξουσία. Είναι η Δύναμη σου…
Η Δύναμη της Ενημέρωσης!

Facebook X-twitter Youtube

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Web Design & Development

© 2025 AgrinioSite

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του agriniosite.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

No Result
View All Result
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ

© 2023 AgrinioSite Web Design & Development by .