AgrinioSite
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
AgrinioSite
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
No Result
View All Result
AgrinioSite
No Result
View All Result

Επίδομα θέρμανσης 2025: Έρχεται η νέα πληρωμή

7 Μαΐου, 2025
κατηγορία: ΕΛΛΑΔΑ
0
Επίδομα θέρμανσης: Διπλό για τους νέους δικαιούχους – Τέλος η έκπτωση στο πετρέλαιο κίνησης [βίντεο]
Share on FacebookShare on Twitter


Επίδομα θέρμανσης: Έως τις 30 Μαΐου 2025 θα καταβληθεί η δεύτερη δόση για το επίδομα θέρμανσης για αγορές καυσίμων από 1 Οκτωβρίου 2024 έως 31 Μαρτίου 2025, εφόσον τα παραστατικά έχουν εκδοθεί έως 15 Απριλίου 2025 και δηλώθηκαν τα στοιχεία έως 30 Απριλίου 2025, και έως 30 Ιουλίου 2025 για κατανάλωση φυσικού αερίου από 1 Οκτωβρίου 2024 έως 31 Μαρτίου 2025, με παραστατικά εκδοθέντα έως 30 Ιουνίου 2025 και καταχώριση στοιχείων έως 15 Ιουλίου 2025.

Υπενθυμίζεται ότι στις 23 Δεκεμβρίου 2024 καταβλήθηκε η πρώτη δόση για το επίδομα θέρμανσης, που αντιστοιχούσε στο 60% του συνολικού ποσού και δόθηκε ως προκαταβολή στους περσινούς δικαιούχους.

Το ύψος του επιδόματος κυμαίνεται μεταξύ 100 και 800 ευρώ, με ανώτατο όριο τα 1.200 ευρώ για περιοχές με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Ενδεικτικά, σε περιοχές όπως η Ελάτη, το Πάπιγκο και η Κοζάνη, όπου ο κλιματικός συντελεστής είναι μεγαλύτερος ή ίσος της μονάδας, το επίδομα αυξάνεται κατά 25%, φτάνοντας έως τα 1.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι στις 23 Δεκεμβρίου 2024 καταβλήθηκε η πρώτη δόση για το επίδομα θέρμανσης, που αντιστοιχούσε στο 60% του συνολικού ποσού και δόθηκε ως προκαταβολή στους περσινούς δικαιούχους.

Το ύψος του επιδόματος κυμαίνεται μεταξύ 100 και 800 ευρώ, με ανώτατο όριο τα 1.200 ευρώ για περιοχές με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Ενδεικτικά, σε περιοχές όπως η Ελάτη, το Πάπιγκο και η Κοζάνη, όπου ο κλιματικός συντελεστής είναι μεγαλύτερος ή ίσος της μονάδας, το επίδομα αυξάνεται κατά 25%, φτάνοντας έως τα 1.000 ευρώ.

 Υπολογισμός επιδόματος βάσης:

-Ηλεκτρική ενέργεια: 380 ευρώ
-Βιομάζα (πέλετ): 360 ευρώ
-Τηλεθέρμανση/Καυσόξυλα: 350 ευρώ
-Φυσικό αέριο: 325 ευρώ
-Πετρέλαιο εσωτερικής καύσης/υγραέριο: 300 ευρώ

Το ποσό προσαυξάνεται κατά 20% για κάθε εξαρτώμενο τέκνο.

Επίδομα θέρμανσης: Ποια τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια

Για τους περισσότερους δικαιούχους τα ποσά θα κυμαίνονται από 100 έως 800 ευρώ. Πιο αναλυτικά, η κοινή απόφαση των υπουργών και των υφυπουργών Εθνικής Οικονομίας-Οικονομικών και Περιβάλλοντος, που εκδόθηκε χθες, προβλέπει τα εξής για την περίοδο 2024-2025:

1 Το επίδομα θέρμανσης θα χορηγείται σε φυσικά πρόσωπα, τα οποία για τη θέρμανσή τους καταναλώνουν πετρέλαιο θέρμανσης ή φωτιστικό πετρέλαιο (μπλε κηροζίνη) ή φυσικό αέριο ή υγραέριο ή καυσόξυλα ή βιομάζα (πέλετ) ή θερμική ενέργεια μέσω τηλεθέρμανσης ή ηλεκτρική ενέργεια και πληρούν τα προβλεπόμενα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια.

2 Το επίδομα θα χορηγείται στα ως άνω φυσικά πρόσωπα για τα ακίνητα τα οποία χρησιμοποιούν ως κύρια κατοικία κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης, είτε αυτά μισθώνονται είτε είναι δωρεάν παραχωρούμενα ή ιδιοκατοικούνται.

Ειδικά για τη χορήγηση επιδόματος θέρμανσης στους καταναλωτές καυσόξυλων τίθεται ως πρόσθετη προϋπόθεση το ακίνητο να βρίσκεται σε οικισμό με πληθυσμό ίσο ή κατώτερο των 10.000 κατοίκων και ο αντίστοιχος συντελεστής επιδότησης, ο οποίος ονομάζεται πλέον «κλιματικός συντελεστής», να είναι ίσος ή μεγαλύτερος του 0,8.

Ειδικά για τη χορήγηση επιδόματος θέρμανσης στους καταναλωτές βιομάζας (πέλετ) τίθεται ως πρόσθετη προϋπόθεση το ακίνητο να βρίσκεται σε οικισμό με πληθυσμό ίσο ή κατώτερο των 25.000 κατοίκων και ο αντίστοιχος «κλιματικός συντελεστής» να είναι ίσος ή μεγαλύτερος του 0,8.

Από τη χορήγηση επιδόματος θέρμανσης για κατανάλωση καυσόξυλων και βιομάζας (πέλετ) εξαιρούνται όλοι οι οικισμοί που περιλαμβάνονται στις μητροπολιτικές περιοχές Αθηνών- Πειραιώς και Θεσσαλονίκης, καθώς και οι οικισμοί που περιλαμβάνονται στον Δήμο Ιωαννίνων.

Ειδικά για τη χορήγηση επιδόματος θέρμανσης στους καταναλωτές θερμικής ενέργειας μέσω τηλεθέρμανσης τίθεται ως πρόσθετη προϋπόθεση το ακίνητο να βρίσκεται σε έναν από τους Δήμους Σερρών, Εορδαίας, Κοζάνης, Αμυνταίου ή Μεγαλόπολης.

3 Εξαιρούνται από τη χορήγηση του επιδόματος:

α) τα φυσικά πρόσωπα τα οποία δηλώνονται στη δήλωση φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων ως εξαρτώμενα μέλη του υπόχρεου,

β) τα φυσικά πρόσωπα τα οποία δηλώνουν στη δήλωση φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων ότι φιλοξενούνται,

γ) τα φυσικά πρόσωπα που εμπίπτουν στον φόρο πολυτελούς διαβίωσης, καθώς και τα φυσικά πρόσωπα που διαθέτουν περισσότερα των δύο (2) ΕΙΧ αυτοκίνητα ή ποσοστά συνιδιοκτησίας, επί ΕΙΧ αυτοκινήτων, τα οποία (ποσοστά) αθροιζόμενα αντιστοιχούν σε περισσότερα των δύο (2) αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων των ευρισκόμενων σε καθεστώς εθελούσιας ακινησίας. Δεν συνυπολογίζονται ΕΙΧ αυτοκίνητα ευρισκόμενα σε αναγκαστική ακινησία, η οποία αναφέρεται σε περιπτώσεις καταστροφής ή κλοπής,

δ) τα φυσικά πρόσωπα για την επαγγελματική τους στέγη,

ε) τα ιδρύματα, οι οργανισμοί και κάθε είδους νομικά πρόσωπα κερδοσκοπικού ή μη χαρακτήρα ή νομικές οντότητες,

στ) οι φορολογικοί κάτοικοι αλλοδαπής, οι οποίοι υποχρεούνται να υποβάλουν δήλωση φορολογίας εισοδήματος στην Ελλάδα, καθώς και ο/η σύζυγος αυτών ή το μέρος συμφώνου συμβίωσης με αυτούς.

Ειδικά για τα φυσικά πρόσωπα που αιτούνται επίδομα για κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, εξαιρούνται της χορήγησης όσοι κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου.

4 Για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης χρησιμοποιούνται συντελεστές που εκφράζουν τόσο τις κλιματικές όσο και τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στους οικισμούς της ελληνικής επικράτειας, βάσει του υπολογισμού των βαθμοημερών θέρμανσης, οι οποίες αποτελούν δείκτη για τη δριμύτητα του κλίματος και των καιρικών συνθηκών μιας περιοχής και επομένως της απαιτούμενης κατανάλωσης ενέργειας για θέρμανση.

Οι κλιματικοί συντελεστές των οικισμών της ελληνικής επικράτειας αποτυπώνονται σε αναλυτικούς πίνακες που συνοδεύουν την Κοινή Υπουργική Απόφαση. Οι συντελεστές αυτοί κυμαίνονται από 0,12 έως 1,62.

Οι συντελεστές των οικισμών της ελληνικής επικράτειας που εκφράζουν τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες των οικισμών της ελληνικής επικράτειας θα εκτιμηθούν από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για το χρονικό διάστημα Οκτώβριος 2024- Μάρτιος 2025 και θα δημοσιευθούν σε συμπληρωματικούς πίνακες με νέα απόφαση.

Το ύψος του επιδόματος υπολογίζεται ως το γινόμενο ενός βασικού ποσού αναφοράς, ενός ποσού που αποτελεί τη βάση υπολογισμού, επί τον «συντελεστή τρεχουσών καιρικών συνθηκών» του οικισμού της κύριας κατοικίας του δικαιούχου. Το βασικό ποσό αναφοράς ή βάση υπολογισμού του επιδόματος ανέρχεται, για την περίοδο 2024-2025, σε:

– 380 ευρώ για χρήση ηλεκτρικής ενέργειας,

– 360 ευρώ για χρήση βιομάζας (πέλετ), από 350 ευρώ την προηγούμενη περίοδο, δηλαδή διαμορφώνεται σε επίπεδο υψηλότερο κατά 10 ευρώ σε σύγκριση με την περίοδο 2023-2024.

– 350 ευρώ για χρήση θερμικής ενέργειας μέσω τηλεθέρμανσης ή καυσόξυλων, δηλαδή στο ίδιο επίπεδο με την περίοδο 2023-2024,

– 325 ευρώ για χρήση φυσικού αερίου, δηλαδή διαμορφώνεται σε επίπεδο μειωμένο κατά 25 ευρώ σε σύγκριση με την περίοδο 2023-2024,

– 300 ευρώ για χρήση πετρελαίου θέρμανσης ή φωτιστικού πετρελαίου (μπλε κηροζίνη) ή υγραερίου, δηλαδή διαμορφώνεται σε επίπεδο μειωμένο κατά 50 ευρώ σε σύγκριση με την περίοδο 2023-2024.

Το ισχύον κατά περίπτωση ποσό αναφοράς προσαυξάνεται κατά 20% για κάθε εξαρτώμενο τέκνο του δικαιούχου.

5 Το ελάχιστο ποσό του επιδόματος παραμένει στα 100 ευρώ και το μέγιστο διατηρείται στα 800 ευρώ. Λόγω των αυξημένων ενεργειακών αναγκών σε οικισμούς των οποίων ο κλιματικός συντελεστής είναι μεγαλύτερος ή ίσος της μονάδας (1), το ως άνω υπολογιζόμενο ύψος του επιδόματος προσαυξάνεται κατά ποσοστό 25% και δεν μπορεί να υπερβαίνει το ποσό των 1.000 ευρώ κατ’ ανώτατο όριο. Λόγω των ακόμα υψηλότερων ενεργειακών αναγκών σε οικισμούς όπου ο κλιματικός συντελεστής είναι μεγαλύτερος ή ίσος του 1,2, το επίδομα προσαυξάνεται κατά επιπλέον 25%, αλλά δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 1.200 ευρώ κατ’ ανώτατο όριο.

6 Τα εισοδηματικά κριτήρια χορήγησης του επιδόματος, δηλαδή τα όρια ετήσιου εισοδήματος μέχρι τα οποία θα χορηγείται το επίδομα, παραμένουν ίδια με πέρυσι.

Συγκεκριμένα:

α) Το όριο εισοδήματος για τον άγαμο ή τον χήρο ή τον εν διαστάσει δικαιούχο διατηρείται στις 16.000 ευρώ. Για τους έγγαμους ή τους συνάψαντες σύμφωνο συμβίωσης χωρίς εξαρτώμενα τέκνα το όριο παραμένει στις 24.000 ευρώ. Επίσης για κάθε μονογονεϊκή οικογένεια, το βασικό όριο χωρίς την προσαύξηση λόγω τέκνου ή τέκνων διαμορφώνεται στις 29.000 ευρώ.

β) Η προσαύξηση των ορίων για κάθε εξαρτώμενο τέκνο παραμένει στις 5.000 ευρώ.

Στο ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα δεν περιλαμβάνεται το εισόδημα εκείνο το οποίο αθροιστικά απαλλάσσεται από τον φόρο εισοδήματος.

Οπως πέρυσι έτσι και φέτος, ως πρόσθετο κριτήριο προβλέπεται τα συνολικά ακαθάριστα έσοδα του νοικοκυριού από επιχειρηματική δραστηριότητα να μην υπερβαίνουν το ποσό των 80.000 ευρώ.

Για τον προσδιορισμό των δικαιούχων λαμβάνονται υπόψη τα στοιχεία εισοδήματος που περιελήφθησαν στις δηλώσεις του φορολογικού έτους 2023.

7 Τα περιουσιακά κριτήρια μεταβάλλονται για τους έγγαμους. Το όριο αντικειμενικής αξίας ακίνητης περιουσίας για τους άγαμους, τους χήρους και τους εν διαστάσει δικαιούχους παραμένει στις 200.000 ευρώ. Για τους έγγαμους χωρίς εξαρτώμενα τέκνα το όριο αντικειμενικής αξίας μειώνεται από τις 300.000 στις 260.000 ευρώ, όμως προβλέπεται για πρώτη φορά προσαύξηση του ορίου της αντικειμενικής αξίας κατά 40.000 ευρώ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο, οπότε για όσους έχουν 1 τέκνο το όριο αυτό παραμένει ίδιο με πέρυσι, για όσους έχουν 2 τέκνα αυξάνεται κατά 40.000 ευρώ (στις 340.000 ευρώ), για όσους έχουν 3 τέκνα αυξάνεται κατά 80.000 ευρώ (στις 380.000 ευρώ) κ.ο.κ.

Προθεσμία για αιτήσεις

8 Για να εισπράξουν το επίδομα θέρμανσης οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου 2024. Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά, μέσω της πλατφόρμας myΘέρμανση της ΑΑΔΕ, και οι αιτούντες θα πρέπει να ενταχθούν στο Μητρώο Δικαιούχων του επιδόματος θέρμανσης.

Πότε και πώς θα πληρωθεί
9 Η πληρωμή του επιδόματος θέρμανσης σε κάθε δικαιούχο θα γίνεται μέσω τραπεζικών ή λοιπών πιστωτικών ιδρυμάτων ως εξής:

α) Σε όσους έλαβαν και πέρυσι επίδομα, θα δίδεται προκαταβολή ίση είτε με το 60% του συνολικού ποσού του επιδόματος που είχε εισπραχθεί πέρυσι είτε με το 100% του περυσινού καταβληθέντος επιδόματος θέρμανσης ειδικά για την ηλεκτρική ενέργεια. Το ποσό της προκαταβολής ειδικά για τους δικαιούχους θέρμανσης με ηλεκτρική ενέργεια δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο του 60% του δικαιούμενου φέτος επιδόματος, αλλά ούτε και μικρότερο των 80 ευρώ.

β) Σε όσους πρόκειται να λάβουν φέτος για πρώτη φορά το επίδομα, θα δίνεται προκαταβολή ίση με το 50% του ποσού που προκύπτει από το γινόμενο του βασικού ποσού αναφοράς (300-380 ευρώ) επί τον κλιματικό συντελεστή του οικισμού της κύριας κατοικίας του δικαιούχου. Η προκαταβολή, σε κάθε περίπτωση, δεν δύναται να υπολείπεται των 80 ευρώ.

γ) Το υπόλοιπο ποσό του επιδόματος θα διαμορφώνεται σε δόσεις με βάση τις καιρικές συνθήκες για το διάστημα από την 1η Οκτωβρίου 2024 μέχρι και την 31η Μαρτίου 2025.

10 Το χρονοδιάγραμμα των καταβολών του επιδόματος θα έχει ως εξής:

α) Εως 23.12.2024 θα δοθεί η προκαταβολή, υπολογισμένη σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην προηγούμενη παράγραφο.

β) Εως 30.5.2025 θα πληρωθεί το ποσό της πρώτης δόσης που αντιστοιχεί στις αγορές που αφορούν καταναλώσεις από 1ης.10.2024 έως 31.3.2025 και των οποίων τα παραστατικά έχουν εκδοθεί έως 15.4.2025 και υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και τις 30.4.2025. Το ποσό αυτό θα υπολογιστεί αφαιρουμένης της προκαταβολής. Ειδικά για την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, το ποσό της δόσης αυτής θα καταβληθεί έως την 30ή Μαΐου 2025, βάσει των στοιχείων των λογαριασμών κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος των δικαιούχων που θα έχουν αποσταλεί από τον ΔΕΔΔΗΕ στην ΑΑΔΕ μέχρι τις 15.5.2025. Το ποσό θα υπολογιστεί αφού αφαιρεθεί η προκαταβολή. Σε περίπτωση που το άθροισμα της προκαταβολής και της ανωτέρω δόσης υπολείπεται των 100 ευρώ, που είναι το ελάχιστο συνολικό ποσό του επιδόματος, τότε θα καταβληθεί έως την 30ή.5.2025 και η υπολειπόμενη διαφορά έως του ποσού των 100 ευρώ.

γ) Ειδικά για το φυσικό αέριο και για την κατανάλωση θερμικής ενέργειας μέσω τηλεθέρμανσης θα πραγματοποιηθεί επιπλέον πληρωμή μίας ακόμη δόσης έως την 30ή Ιουλίου 2025, για αγορές που αφορούν καταναλώσεις από 1ης.10.2024 έως 31.3.2025 και των οποίων τα παραστατικά έχουν εκδοθεί έως 30.6.2025 και υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως 15.7.2025, αφού αφαιρεθεί η προκαταβολή.

Ειδικά για την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, θα πραγματοποιηθεί επιπλέον πληρωμή έως την 30ή.7.2025, βάσει των στοιχείων των λογαριασμών κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος των δικαιούχων που θα έχουν αποσταλεί από τον ΔΕΔΔΗΕ στη ΓΔΗΛΕΔ της ΑΑΔΕ μέχρι 20.7.2025, αφού αφαιρεθεί η προκαταβολή.

Σχετικά Άρθρα

87η Συνεδρίαση ΔΣ ΕΦΕΠΑΕ στην Αθήνα
ΕΛΛΑΔΑ

87η Συνεδρίαση ΔΣ ΕΦΕΠΑΕ στην Αθήνα

22 Δεκεμβρίου, 2025

Στην Αθήνα, στα γραφεία του ΕΦΕΠΑΕ, την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η 87η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ενδιάμεσου Φορέα...

Xαμηλότερες τιμές ενέργειας και αποκλιμάκωση πληθωρισμού στην Ευρωζώνη «βλέπει» το 2026 η ΕΚΤ
ΕΛΛΑΔΑ

Xαμηλότερες τιμές ενέργειας και αποκλιμάκωση πληθωρισμού στην Ευρωζώνη «βλέπει» το 2026 η ΕΚΤ

22 Δεκεμβρίου, 2025

Χαμηλότερες τιμές ενέργειας που θα στηρίξουν μία περαιτέρω μικρή αποκλιμάκωση του πληθωρισμού στην Ευρωζώνη το 2026 στο 1,9% από 2,1% εφέτος δείχνουν...

Δυτική Ελλάδα: Ελέγχονται 200 “πελάτες” του πρώην διαιτητή για το κύκλωμα πειρατικής συνδρομητικής
ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝΤ1: Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος για τα Παιδιά

22 Δεκεμβρίου, 2025

Σήμερα, Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου, ο ΑΝΤ1 οργανώνει χριστουγεννιάτικο τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης για τα παιδιά, με στόχο την ενίσχυση του έργου πέντε...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Πέμπτη 29 Οκτωβρίου
ΕΛΛΑΔΑ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 22 Δεκεμβρίου

22 Δεκεμβρίου, 2025

Σήμερα, 22 Δεκεμβρίου, είναι της Αναστασίας Φαρμακολύτριας και του Αγίου Ζωίλου. Αυτό σημαίνει ότι γιορτάζουν οι: Αναστασία, Νατάσα, Νατάσσα, Τασία,...

Ήττα για τον ΑΟ Αγρινίου στην παράταση από τον Κόροιβο
ΕΛΛΑΔΑ

Χριστούγεννα με τοπικές βροχές – Αναλυτική πρόγνωση εβδομάδας

22 Δεκεμβρίου, 2025

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 22-12-2025 Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα νησιά του Ιονίου, στην ανατολική Θεσσαλία, τις...

e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από 22 έως 24 Δεκεμβρίου
ΕΛΛΑΔΑ

e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από 22 έως 24 Δεκεμβρίου

21 Δεκεμβρίου, 2025

Τον χάρτη των πληρωμών από τις 22 έως τις 24 Δεκεμβρίου 2025 από τον e-ΕΦΚΑ και τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), ανακοίνωσε...

Μαρία Καρυστιανού: Ελεγχος του ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου των Τεμπών
ΕΛΛΑΔΑ

Μαρία Καρυστιανού: Ελεγχος του ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου των Τεμπών

21 Δεκεμβρίου, 2025

Έφοδος του ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου των Τεμπών πραγματοποιήθηκε σήμερα. Με ανάρτησή της η Μαρία Καρυστιανού, κάνει λόγο για «δόλιο...

Δήλωση του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κυριάκου Πιερρακάκη μετά την εκλογή του στην Προεδρία του Eurogroup
ΕΛΛΑΔΑ

Μισθοί 2026: Πόσο θα αυξηθούν στον ιδιωτικό τομέα – Πού θα φτάσει ο κατώτατος [αναλυτικοί πίνακες και παραδείγματα]

21 Δεκεμβρίου, 2025

Αύξηση της τάξης των 40 έως 50 ευρώ μηνιαίως στον κατώτατο μισθό του ιδιωτικού τομέα, αλλά και στον εισαγωγικό μισθό του...

ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ
Κέντρο Θεραπείας και Εξέλιξης Κέντρο Θεραπείας και Εξέλιξης Κέντρο Θεραπείας και Εξέλιξης
Βρεφικός - Παιδικός Σταθμός Σπόροι Ζωής  Αγρίνιο Βρεφικός - Παιδικός Σταθμός Σπόροι Ζωής  Αγρίνιο Βρεφικός - Παιδικός Σταθμός Σπόροι Ζωής  Αγρίνιο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Αγρίνιο: “Έφυγε” στα 103 της χρόνια – Ευτύχησε να δει ακόμα και τρισέγγονα

    Αγρίνιο: “Έφυγε” στα 103 της χρόνια – Ευτύχησε να δει ακόμα και τρισέγγονα

    711 κοινοποιήσεις
    Share 284 Tweet 178
  • Καινούργιο: Νεκρός εντοπίστηκε 56χρονος άνδρας – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

    638 κοινοποιήσεις
    Share 255 Tweet 160
  • Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου: Εκτροπή αυτοκινήτου – Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο οδηγός

    726 κοινοποιήσεις
    Share 290 Tweet 182
  • Το εορταστικό τραπέζι του Δημάρχου Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου στους δημοσιογράφους (φωτο – βίντεο)

    626 κοινοποιήσεις
    Share 250 Tweet 157
  • Μεσολόγγι: Σοκαριστικό περιστατικό bullying σε 14χρονο – Ανήλικος εξανάγκασε το θύμα να γονατίσει, ενώ ένας ακόμη βιντεοσκοπούσε το περιστατικό

    695 κοινοποιήσεις
    Share 278 Tweet 174

Eιδησεογραφική πύλη με θεματολογία ποικίλης ύλης από το Αγρίνιο και τη Δυτική Ελλάδα.
Η δύναμη του διαδικτύου, η αμεσότητα της είδησης και η ταχύτατη διάδοσή της, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της εποχής και το agriniosite.gr σας καλεί να συμπορευτείτε μαζί του.
Με αποκαλυπτικές ειδήσεις, ρεπορτάζ, έρευνα, συνεντεύξεις, αφιερώματα. πολιτισμός, αθλητισμός κ.α
Το agriniosite.gr στηρίζει την κοινωνία και ελέγχει την εξουσία. Είναι η Δύναμη σου…
Η Δύναμη της Ενημέρωσης!

Facebook X-twitter Youtube

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Web Design & Development

© 2025 AgrinioSite

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του agriniosite.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

No Result
View All Result
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ

© 2023 AgrinioSite Web Design & Development by .