Λίγο πριν διαμορφωθεί η τελική δεκάδα του GNTM, οι διαγωνιζόμενες πέρασαν από το κομμωτικό Makeover που έφερε ανατροπές στο look πολλών.
Το νέο επεισόδιο προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 28 Νοεμβρίου και ο Σταμάτης Καραΐσκος ανέλαβε τις μεταμορφώσεις, επιλέγοντας τολμηρές αλλαγές που στόχευαν στο στιλ και την εξέλιξη των υποψηφίων.
Η Άννα ήταν η παίκτρια που επηρεάστηκε περισσότερο συναισθηματικά. «Να πω ότι δεν το περίμενα, θα είναι ψέμα, καταλαβαίνω και εμπιστεύομαι αυτά που λέτε, αλλά εντάξει…», είπε με δάκρυα στα μάτια, όταν ο Σταμάτης Καραΐσκος της ανακοίνωσε ότι θα της κόψει τα μαλλιά. Μόλις είδε το αποτέλεσμα, αναγνώρισε ότι πρόκειται για πολύ προσεγμένη δουλειά, όμως παραδέχθηκε πως δεν μπορεί ακόμα να ταυτιστεί με τη νέα εικόνα.
«Πρέπει να το συνηθίσω. Δεν είναι ότι είναι κακό σαν κούρεμα. Αντιλαμβάνομαι ότι το κούρεμα είναι καλή δουλειά, απλά εγώ δεν μπορώ να με δω όμορφη έτσι», είπε, προσθέτοντας: «Όσο περνάει η ώρα και το βλέπω και το επεξεργάζομαι, βλέπω τι μπορώ να κάνω. Εντάξει, μπορεί να δουλέψει. Θεωρώ ότι με πολλή δουλειά στον καθρέφτη και με αυτοπεποίθηση θα το κάνω κάπως κομμάτι μου». Η αντίδρασή της θυμίζει πως οι μεταμορφώσεις στο πλατό δεν είναι μόνο θέμα τάσης, αλλά και προσωπικής συναισθηματικής επεξεργασίας.













