AgrinioSite
Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
AgrinioSite
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
No Result
View All Result
AgrinioSite
No Result
View All Result

Η EnaonEDA και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνουν την τροφοδότηση της Βιομηχανικής Περιοχής Πατρών με φυσικό αέριο

9 Μαΐου, 2025
κατηγορία: ΕΛΛΑΔΑ
0
Η EnaonEDA και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνουν την τροφοδότηση της Βιομηχανικής Περιοχής Πατρών με φυσικό αέριο
Share on FacebookShare on Twitter

Μια νέα ενεργειακή εποχή ξεκινά για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, μέσω των πρωτοποριακών έργων υποδομών διανομής φυσικού αερίου που αναπτύσσονται στις πόλεις της Πάτρας, του Αγρινίου και του Πύργου από την Ελληνική Εταιρεία Διανομής Αερίων EnaonEDA, θυγατρική της Enaon, με την τεχνογνωσία του μητρικού ομίλου Italgas.

ΗΔιευθύνουσα Σύμβουλος της EnaonEDA, κα FrancescaZanninotti και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Πάτρα, ανακοίνωσαν την έναρξη τροφοδότησης της Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙ.ΠΕ.) Πατρών και τη σύνδεση του πρώτου βιομηχανικού καταναλωτή, της Αθηναικής Ζυθοποιίας, με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου που αναπτύσσεται στην περιοχή.

Η τροφοδότηση του δικτύου στην Πάτρα θα γίνει μέσω 2 χερσαίων Σταθμών Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (ΥΦΑ – LNG) μικρής κλίμακας που είναι εγκατεστημένοι στη Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ.). Πρόκειται για ένα έργο, κορυφαίας τεχνολογίας, που υλοποιείται τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας, ακολουθώντας το μοντέλο της Italgas στη Σαρδηνία.

Το καινοτόμο αυτό έργο βάζει τέλος στην πολυετή ενεργειακή απομόνωση της Δυτικής Ελλάδας, η οποία δεν είναι συνδεδεμένη με το εθνικό δίκτυο μεταφοράς φυσικού αερίου, παρέχοντας στα νοικοκυριά, τις επιχειρήσεις και τις βιομηχανίες της περιοχής τη δυνατότητα πρόσβασης σε μια πιο οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον μορφή ενέργειας.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κ. Νεκτάριος Φαρμάκης υπογράμμισε: «Μετά από χρόνια αναμονής και την υπερπήδηση πολλών μεγάλων εμποδίων η Δυτική Ελλάδα αποκτάει πρόσβαση στο φυσικό αέριο και αυτό, δεν είναι πλέον λόγια, αλλά απτή πραγματικότητα. Σήμερα, που το μεγάλο στοίχημα του φυσικού αερίου παίρνει σάρκα και οστά, έχουμε κάθε λόγο να είμαστε χαρούμενοι, βλέποντας ότι οι μεγάλες και σχεδόν πεισματικές προσπάθειες που κάναμε τα προηγούμενα χρόνια, δικαιώνονται». O κ. Φαρμάκης, αναφέρθηκε στο σύντομο ιστορικό και τις προσπάθειες της Περιφερειακής Αρχής για την υλοποίηση του έργου, που είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση της πρόβλεψης σύνδεσης των οικιακών χρηστών κατά 4.500 περίπου, ενώ στάθηκε και στην μελλοντική διάσταση, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Χαιρόμαστε που ο τόπος μας ανοίγει την πόρτα σε μία νέα ενεργειακή εποχή, όμως δεν πανηγυρίζουμε. Και δεν πανηγυρίζουμε γιατί πρώτον, ξέρουμε πως αυτή η εποχή για τη Δυτική Ελλάδα θα έπρεπε να έχει ανοίξει πριν από πολλά χρόνια. Δεύτερον, γιατί ξέρουμε ότι κάνουμε μόνο την αρχή. Θα είμαστε εδώ λοιπόν για να δούμε, όχι μόνο την ολοκλήρωση των τοπικών δικτύων στις τρεις μεγάλες πόλεις μας, αλλά για να διεκδικήσουμε και να εργαστούμε στη συνέχεια και για την πλήρη εξάπλωση του δικτύου φυσικού αερίου σε κάθε πόλη και χωριό της Δυτικής Ελλάδας. Η διεκδίκησή μας για επέκταση του αγωγού υψηλής πίεσης και το δικαίωμα κάθε επιχείρησης και κάθε νοικοκυριού σε αυτόν τον τόπο σε εναλλακτικές, πιο σύγχρονες και πιο πράσινες μορφές ενέργειας, παραμένει απολύτως ενεργή».

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της EnaonEDA, κα FrancescaZanninotti σημείωσε: «Σήμερα είναι ημέρα ορόσημο για τη Δυτική Ελλάδα, αλλά και για το μέλλον της διανομής ενέργειας στην Ελλάδα. Με μεγάλη υπερηφάνεια ανακοινώνουμε την έλευση του φυσικού αερίου στην Πάτρα, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, ξεκινώντας από τη Βιομηχανική Περιοχή με την τροφοδότηση του πρώτου βιομηχανικού καταναλωτή, της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας. Το έργο υποδομών smallscale LNG που αναπτύσσουμε στη ΒΙ.ΠΕ. Πατρών με την τεχνογνωσία του μητρικού ομίλουItalgasβάζει τέλος στην πολυετή ενεργειακή απομόνωση της Δυτικής Ελλάδας. Πρόκειται για ένα έργο μοναδικό, το οποίο δεν θα μπορούσε να έχει υλοποιηθεί χωρίς τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων και τη συλλογική προσπάθεια των εργαζομένων της Εταιρείας. Θα ήθελα να εκφράσω θερμές ευχαριστίες προς την Αρχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, η οποία συγχρηματοδοτεί το έργο, για την αγαστή συνεργασία και την πολύτιμη συμβολή της στην υλοποίησή του, καθώς και προς τις δημοτικές αρχές, τους τοπικούς φορείς και τους κατοίκους της περιοχής για την εμπιστοσύνη και τον ενθουσιασμό για το έργο μας. Το έργο στην Πάτρα είναι σε πλήρη ανάπτυξη, ενώ η κατασκευή του δικτύου  εντός της πόληςέχει ήδη ξεκινήσει. Παράλληλα, εξελίσσονται εργασίες για την επέκταση του δικτύου στο Αγρίνιο και τον Πύργο. Το εγχείρημα αυτό τονίζει τη δέσμευσή μας για την επέκταση της διανομής του φυσικού αερίου ακόμα και σε περιοχές που είναι γεωγραφικά απομακρυσμένες από το εθνικό σύστημα μεταφοράς, μέσα από καινοτόμες υποδομές που αναπτύσσονται με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας».

Τα έργα ανάπτυξης υποδομών διανομής φυσικού αερίου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και συγκεκριμένα στις πόλεις της Πάτρας, του Αγρινίου και του Πύργου είναι συνολικού προϋπολογισμού περίπου 41 εκατ. ευρώ και συγχρηματοδοτούνται από κεφάλαια της Enaon EDA και πόρους του ΕΣΠΑ μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Ελλάδας (ΕΣΠΑ 2021-2027) και του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Περισσότεροι από 15.000 καταναλωτές όλων των κατηγοριών θα έχουν συνδεθεί με το δίκτυο μέχρι το 2029, εκ των οποίων πάνω από 7.500 συνδέσεις έχουν προβλεφθεί στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου έργου και θα κατασκευαστούν μέχρι το τέλος του 2027.

Στην Πάτρα, στο πλαίσιο του έργου, θα κατασκευαστούν συνολικά 125χλμ δικτύου χαμηλής και μέσης πίεσης εκ των οποίων, μέχρι σήμερα, έχουν κατασκευαστεί περίπου 30χλμ δικτύου χαμηλής και μέσης πίεσης. Η κατασκευή του δικτύου εντός της ΒΙ.ΠΕ. Πατρών έχει ολοκληρωθεί και η σύνδεση του πρώτου βιομηχανικού καταναλωτή, της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, πραγματοποιήθηκε στις 28 Απριλίου. Επίσης, δρομολογείται άμεσα η ενεργοποίηση του δεύτερου μεγάλου βιομηχανικού καταναλωτή, ενώ επιπλέον 6 βιομηχανίες εκτιμάται ότι θα έχουν συνδεθεί με το δίκτυο έως το τέλος του 2025.

Η χρήση του φυσικού αερίου θα αποφέρει σημαντική εξοικονόμηση στην κατανάλωση των βιομηχανιών, καθώς και στα λειτουργικά τους κόστη, ενώ θα ενισχύσει την παραγωγική διαδικασία και την ανταγωνιστικότητά τους. Ταυτόχρονα, ιδιαίτερα σημαντικά θα είναι τα οφέλη για το περιβάλλον. Το φυσικό αέριο, κατά την καύση του, παράγει σημαντικά λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα σε σχέση με άλλα συμβατικά καύσιμα, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην άμεση βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των βιομηχανιών.

Στην Πάτρα, οι εργασίες κατασκευής του δικτύου εντός της πόλης βρίσκονται σε εξέλιξη σε πλήρη συνεργασία με τον Δήμο, ενώ οι πρώτοι καταναλωτές αναμένεται να συνδεθούν τον Μάρτιο του 2026. Το έργο ανάπτυξης υποδομών διανομής φυσικού αερίου στην πόλη της Πάτρας αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2027.

Εκτός από την Πάτρα, έργα ανάπτυξης δικτύου διανομής φυσικού αερίου βρίσκονται σε εξέλιξη στο Αγρίνιο και τον Πύργο. Τα έργα προβλέπουν την κατασκευή 72 χλμ δικτύου στο Αγρίνιο και 16χλμ δικτύου στον Πύργο.

Μέχρι σήμερα, έχουν κατασκευαστεί περίπου 10 χλμ δικτύου χαμηλής πίεσης στην πόλη του Αγρινίου. Οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται η κατασκευή επιπλέον 8χλμ δικτύου μέχρι το τέλος του έτους. Εντός του καλοκαιριού, προγραμματίζονται και οι εργασίες για το LNG του Αγρινίου.

Στον Πύργο, οι κατασκευαστικές εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιούνιο, ενώ η ενεργοποίηση του δικτύου και για τις δύο πόλεις προβλέπεται εντός του πρώτου τετραμήνου του 2026.

Σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο των συγχρηματοδοτούμενων έργων, υπάρχει για όλους τους οικιακούς και εμπορικούς καταναλωτές 100% έκπτωση στα τέλη σύνδεσης.

Συνοπτικά στοιχεία για το έργο κατασκευής τοπικών δικτύων φυσικού αερίου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

ΠΑΤΡΑ (ΣΥΜΒΑΣΗ 1005/2023)

– Συνολικό μήκος δικτύου: 120,0 km.

– Προϋπολογισμός: 17.847.136,41€.

 – Πηγές χρηματοδότησης:

  • Enaon EDA: 39,74%.
  • ΕΣΠΑ: 37,69%.
  • ΠΔΕ: 22,57%.

ΑΓΡΙΝΙΟ & ΠΥΡΓΟΣ (ΣΥΜΒΑΣΗ 1036/2023)

– Αγρίνιο: 72,0 km.

– Πύργος: 16,0 km.

– Προϋπολογισμός: 10.262.021,97€.

 – Πηγές χρηματοδότησης:

  – EnaonEDA: 48,08%.

  – ΕΣΠΑ: 29,35%.

  – ΠΔΕ: 22,57%.

ΔΙΚΤΥΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

– Δίκτυο Μέσης Πίεσης: Προβλέπεται να κατασκευαστούν 18,75 km.

– Δίκτυο Χαμηλής Πίεσης: Προβλέπεται να κατασκευαστούν 101,25 km.

Κατασκευή και Προγραμματισμός Εργασιών:

Μέχρι σήμερα έχουν κατασκευαστεί στην Αχαΐα:

  – 14,0 km δικτύου Μέσης Πίεσης.

  – 17,0 km δικτύου Χαμηλής Πίεσης.

Περιοχές κατασκευής:

    – Εντός της ΒΙΠΕ Πατρών.

    – Εντός της πόλης της Πάτρας.

    – Κατά την όδευση του αγωγού από τη ΒΙ.ΠΕ. προς την πόλη.

– Ο πρώτος σταθμός LNG λειτουργεί, τροφοδοτώντας βιομηχανικούς πελάτες στη ΒΙΠΕ.

– Ο δεύτερος σταθμός LNG (τροφοδοσία πόλης) βρίσκεται υπό κατασκευή.

Χρονοδιάγραμμα Ολοκλήρωσης:

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο του 2027.

Συνδεδεμένοι Καταναλωτές (currentstatus):

Μέχρι σήμερα έχουν συνδεθεί 2 μεγάλοι βιομηχανικοί καταναλωτές στη ΒΙΠΕ Πατρών.

Πελάτες που αναμένουμε να συνδεθούν μέχρι το 2029:

3.528 καταναλωτές (οικιακοί – εμπορικοί- βιομηχανικοί)

Tροφοδοσία Δικτύου:

– Δύο σταθμοί LNG μικρής κλίμακας στην ΒΙΠΕ Πατρών:

– Πρώτος σταθμός: Τροφοδοτεί την πόλη της Πάτρας.

– Δεύτερος σταθμός: Τροφοδοτεί βιομηχανικούς πελάτες στη ΒΙΠΕ.

– Διπλή τροφοδοσία για αδιάλειπτη παροχή αερίου.

Σχετικά Άρθρα

Νέα πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού αύριο – Ποιους αφορά
ΕΛΛΑΔΑ

Ο «χάρτης» πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 19 Δεκεμβρίου

15 Δεκεμβρίου, 2025

Εβδομάδα πληρωμών είναι αυτή που διανύουμε για τους δικαιούχους επιδομάτων αλλά και για τους συνταξιούχους. Συνολικά 1.462.243.998,92 ευρώ θα καταβληθούν...

Νίκος Παπαθανάσης: 541 νέες θέσεις εργασίας στη Μεγαλόπολη από 6 επενδυτικά σχέδια μεγάλων επιχειρήσεων 210,5 εκατ. ευρώ
ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Παπαθανάσης: Ο μεταρρυθμιστικός Προϋπολογισμός του 2026 έχει κοινωνικό πρόσημο, ενισχύει τις δημόσιες επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα

15 Δεκεμβρίου, 2025

Στον αναπτυξιακό και κοινωνικό χαρακτήρα του Προϋπολογισμού του 2026 αναφέρθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης στη διάρκεια...

Δώρο Χριστουγέννων 2025: Νωρίτερα ξεκινά η πληρωμή του – Πώς να το υπολογίσετε – Ποιοι το δικαιούνται
ΕΛΛΑΔΑ

Δώρο Χριστουγέννων 2025: Νωρίτερα ξεκινά η πληρωμή του – Πώς να το υπολογίσετε – Ποιοι το δικαιούνται

15 Δεκεμβρίου, 2025

Οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα θα δουν φέτος νωρίτερα το δώρο Χριστουγέννων στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Η προθεσμία καταβολής είναι στις 21...

Εφορία: Στο στόχαστρο όσοι «ξεχνούν» να δηλώσουν ενοίκια
ΕΛΛΑΔΑ

Εφορία: 16 ημέρες προθεσμία για λιγότερο φόρο με ηλεκτρονικές δαπάνες

15 Δεκεμβρίου, 2025

Περισσότεροι από 4.500.000 φορολογούμενοι με εισοδήματα από μισθούς, συντάξεις, ατομικές επιχειρήσεις, αγροτικές εκμεταλλεύσεις ή και ενοίκια πρέπει και φέτος μέχρι...

Συντάξεις: Τι ώρα θα μπει το 250αρι στους λογαριασμούς των δικαιούχων – Ποιοι το παίρνουν
ΕΛΛΑΔΑ

Συντάξεις Ιανουαρίου: Εβδομάδα πληρωμών – Πότε μπαίνουν τα χρήματα

15 Δεκεμβρίου, 2025

Επισπεύδονται κατά 10 ημέρες οι πληρωμές συντάξεων και επιδομάτων λόγω των Χριστουγέννων. Ο μεν ΕΦΚΑ ετοιμάζει το αρχείο των πληρωμών...

Τέλη κυκλοφορίας 2021: Δεν θα δοθεί άλλη παράταση δηλώνει ο Σταϊκούρας – Λήγει αύριο 26 Φεβρουαρίου
ΕΛΛΑΔΑ

Τέλη κυκλοφορίας 2026: Η προθεσμία πληρωμής, τα πρόστιμα και όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν την εκπνοή του έτους

15 Δεκεμβρίου, 2025

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) ανακοίνωσε ότι τα τέλη κυκλοφορίας για το 2026 πρέπει να εξοφληθούν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2025....

e-ΕΦΚΑ: Δείτε τα μειωμένα αναδρομικά που δικαιούστε στην ειδική εφαρμογή
ΕΛΛΑΔΑ

e-ΕΦΚΑ: Διακοπή πρόσβασης στις ψηφιακές υπηρεσίες του Τετάρτη – Ποιες ώρες θα «πέσει» το σύστημα

15 Δεκεμβρίου, 2025

Η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ενημερώνει τους ασφαλισμένους ότι την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2025 θα υπάρξει προγραμματισμένη διακοπή στη λειτουργία των ηλεκτρονικών...

Αυτή είναι η ηθοποιός που κατήγγειλε βιασμό από γνωστό σκηνοθέτη – «Πενθώ για το κορίτσι που ήμουν τότε»
ΕΛΛΑΔΑ

Κλείνουν τα θέατρα – Πότε απεργούν οι ηθοποιοί

15 Δεκεμβρίου, 2025

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι ηθοποιοί με κεντρικό στόχο την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Στη σχετική ανακοίνωση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών αναφέρεται πως: «Σάββατο...

ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ
Κέντρο Θεραπείας και Εξέλιξης Κέντρο Θεραπείας και Εξέλιξης Κέντρο Θεραπείας και Εξέλιξης
Βρεφικός - Παιδικός Σταθμός Σπόροι Ζωής  Αγρίνιο Βρεφικός - Παιδικός Σταθμός Σπόροι Ζωής  Αγρίνιο Βρεφικός - Παιδικός Σταθμός Σπόροι Ζωής  Αγρίνιο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Σε ημερίδα για την Λιμνοθάλασσα του Αιτωλικού συμμετείχαν μέλη του συνδυασμού “Ισχυρός Δήμος – Δυνατές Κοινότητες – Ευημερία Πολιτών”

    Αγρίνιο: Θλίψη για τον θάνατο της Αγγελικής (Κικής) Κάππα

    762 κοινοποιήσεις
    Share 305 Tweet 191
  • Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

    629 κοινοποιήσεις
    Share 252 Tweet 157
  • O Όμιλος ΥΓΕΙΑ στο 24ο Πανελλήνιο Ακτινολογικό Συνέδριο

    625 κοινοποιήσεις
    Share 250 Tweet 156
  • Καταλήψεις σε σχολεία του Αγρινίου ως συμπαράσταση στις κινητοποιήσεις των αγροτών

    761 κοινοποιήσεις
    Share 304 Tweet 190
  • Μεσολογγίτης εμπλεκόμενος σε άγριο επεισόδιο με άρωμα… νύχτας – Στη θέα όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα

    613 κοινοποιήσεις
    Share 245 Tweet 153

Eιδησεογραφική πύλη με θεματολογία ποικίλης ύλης από το Αγρίνιο και τη Δυτική Ελλάδα.
Η δύναμη του διαδικτύου, η αμεσότητα της είδησης και η ταχύτατη διάδοσή της, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της εποχής και το agriniosite.gr σας καλεί να συμπορευτείτε μαζί του.
Με αποκαλυπτικές ειδήσεις, ρεπορτάζ, έρευνα, συνεντεύξεις, αφιερώματα. πολιτισμός, αθλητισμός κ.α
Το agriniosite.gr στηρίζει την κοινωνία και ελέγχει την εξουσία. Είναι η Δύναμη σου…
Η Δύναμη της Ενημέρωσης!

Facebook X-twitter Youtube

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Web Design & Development

© 2025 AgrinioSite

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του agriniosite.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

No Result
View All Result
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ

© 2023 AgrinioSite Web Design & Development by .