AgrinioSite
Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
AgrinioSite
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
No Result
View All Result
AgrinioSite
No Result
View All Result

Οι επιχειρούμενες αλλαγές των Δικαστηρίων υποβαθμίζουν την Αιτωλ/νία, αναφέρει ο Σ.Κωνσταντάρας

16 Δεκεμβρίου, 2020
κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
Την Παρασκευή απολογείται ο 65χρονος από το Θέρμο που φέρεται να ασέλγησε σε ανήλικη
Share on FacebookShare on Twitter

Ένα μείζων θέμα που στο παρελθόν είχε προκαλέσει πόλεμο εντός της Δικαιοσύνης θίγει η πρόταση της Επιτροπής Πισσαρίδη για την ανάκαμψη (μεταξύ άλλων και της Δικαιοσύνης).

Η πρόταση αυτή αφορά το σπάσιμο του «υδροκέφαλου» Πρωτοδικείου Αθηνών σε επιμέρους δικαστικές οντότητες εντός Αττικής (π.χ. σε τέσσερα περιφερειακά Πρωτοδικεία) και συγχώνευση άλλων στην επαρχία με γνώμονα το 1 Πρωτοδικείο ανά νομό, 1 Εφετείο ανά περιφέρεια.

Η πρόταση αυτή ήδη προκαλεί  αντιδράσεις. Μάλιστα ο Δήμαρχος Θέρμου και δικηγόρος , Σπύρος Κωνσταντάρας, αναφέρει τα εξής,

“Δεν θα έκανα την δημόσια αυτή παρέμβαση αν τα αποτελέσματα ,από τις επιχειρούμενες αλλαγές στην δικαιοσύνη ,αφορούσαν μόνο τα συμφέροντα του επαγγελματικού μου κλάδου ,των δικηγόρων .
Επειδή όμως οι αλλαγές που προτείνει η ομάδα Πισσαρίδη για το χωροταξικό των δικαστηρίων θα κρίνουν κατακτήσεις χρόνων φορέων και θεσμικών παραγόντων του νομού Αιτωλοακαρνανίας θεωρώ ,ως αυτοδιοικητικός ,ότι πρέπει όσοι υπηρετούμε αυτό το νομό να παρέμβουμε πριν δοκιμάσουμε νέες ήττες ,όπως με το Πανεπιστήμιο ,την Ιονία Οδό ,το Πλατυγιάλι ,την εκτροπή του Αχελώου κ.α.
Όταν προτείνεται ένα εφετείο ανά Περιφέρεια που σημαίνει συγχώνευση του εφετείου Δυτικής Στερεάς με αυτό της Πάτρας και έδρα την Αχαϊκή πρωτεύουσα ,υπάρχει κανένας που να μην πιστεύει ότι η Αιτωλοακαρνανία υποβαθμίζεται ;
Όταν τα πρωτοδικεία θα συγχωνευτούν σε ένα ανά νομό και αυτό σημαίνει , ότι θα καταργηθεί του Μεσολογγίου ή του Αγρινίου , όπως επισης η συγχωνευση των εναπομεινάντων Ειρηνοδικείων (Ναυπάκτου ,Αμφιλοχίας ,Βόνιτσας ,Μεσολογγίου ,Αγρινίου ) σε ένα ,πιστεύει κανένας ότι αυτό δεν θα αποτελεί πλήγμα για την Αιτωλοακαρνανία ;
Οι συγχωνεύσεις δεν είναι η λύση για την ταχύτερη απονομή της δικαιοσύνης ,αλλά άλλες παρεμβάσεις που δεν μπορούν να αναλυθούν στο παρόν σύντομο άρθρο . Το ζητούμενο είναι ότι άμεσα κοινοβουλευτικοί ,αυτοδιοικητικοί και φορείς να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν θα δεχθούμε άλλες αποφάσεις υποβάθμισης του νομού μας και μάλιστα ερήμην μας ,χωρίς δημόσια διαβούλευση με περιφρόνηση των Αιτωλοακαρνάνων πολιτών . Είμαστε εδώ όλοι μαζί ενωμένοι και θα αποδείξουμε ότι υπηρετούμε ένα μόνο κόμμα : την ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ !”.

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων τάσσεται κατά του σχεδίου της Επιτροπής  Πισσαρίδη

Συγκεκριμένα, το Δικαστικό Συμβούλιο της ΕΔΕ, που συνεδρίασε στις 12 Δεκεμβρίου 2020 με τηλεδιάσκεψη στην οποία παραστάθηκαν 12 μέλη, προχώρησε στην αποτίμηση του τελικού σχεδίου της Επιτροπής Πισσαρίδη για τη Δικαιοσύνη

Κατά την αποτίμηση έλαβε χώρα εισήγηση εκ μέρους του Προεδρείου υπέρ της οποίας τάχθηκαν  οκτώ μέλη του Δ.Σ. και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος, Χρ. Σεβαστίδης, η Αντιπρόεδρος, Αικ.Ντόκα, η Β΄ Αντιπρόεδρος, Αικ. Μάτση, ο Γεν.Γραμματέας, Π. Μποροδήμος, η Αναπλ. Γεν.Γραμματέας, Ευθ. Κώστα, η Υπεύθυνη Οικονομικής Διαχείρισης, Ι. Ξυλιά, ο Αναπλ. Υπεύθυνος Οικονομικής Διαχείρισης, Μ. Τσέφας και ο εκπρόσωπος Τύπου, Χαρ. Σεβαστίδης. Αρνητικά ψήφισαν επτά μέλη του Δ.Σ. και συγκεκριμένα η Μ. Στενιώτη, ο Χαρ. Μαυρίδης, η Ελ. Κώνστα, ο Κ. Βουλγαρίδης, ο Δ. Φούκας, ο Ν. Βελίας και ο Μ. Φωτάκης.

Σύμφωνα με την εισήγηση που ψηφίσθηκε από την πλειοψηφία του Δ.Σ. της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων  το σχέδιο ανάπτυξης της Επιτροπής Πισσαρίδη στην ουσία αντιμετωπίζει τη Δικαιοσύνη «ως μοχλό προσέλκυσης επενδύσεων και όχι ως κρατικό θεσμό απονομής δικαίου», ενώ υπογραμμίζει πως «μια τέτοια αντιμετώπιση της τρίτης κρατικής Λειτουργίας συνιστά σαφή υποβιβασμό της σε απλό εργαλείο άσκησης οικονομικής πολιτικής από την Κυβέρνηση και βρίσκεται πέρα από την αποστολή που της αναθέτει ο Συνταγματικός Νομοθέτης».

Όλη η εισήγηση για την αποτίμηση του Σχεδίου της Επιτροπής Πισσαρίδη, που υιοθετήθηκε από την πλειοψηφία του ΔΣ. της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων έχει ως εξής:

Το επικαιροποιημένο Σχέδιο Ανάπτυξης για την Ελληνική Οικονομία (Επιτροπή Πισσαρίδη) περιλαμβάνει μεταξύ άλλων διατάξεις για τη Δικαιοσύνη. Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτελεί πλήρη απόδειξη ότι η Δικαιοσύνη αντιμετωπίζεται ως μοχλός προσέλκυσης επενδύσεων και όχι ως κρατικός θεσμός απονομής δικαίου. Ήδη η εισαγωγική παράγραφος 4.2.1 του Σχεδίου ξεκινάει με την διαπίστωση ότι «η αποτελεσματική απονομή δικαιοσύνης είναι κομβική για την απορρόφηση των πόρων από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης» και στη συνέχεια παρατίθενται στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας για την αντίληψη των ελληνικών επιχειρήσεων περί δικαστικής ανεξαρτησίας. Μια τέτοια αντιμετώπιση της τρίτης κρατικής Λειτουργίας συνιστά σαφή υποβιβασμό της σε απλό εργαλείο άσκησης οικονομικής πολιτικής από την Κυβέρνηση και βρίσκεται πέρα από την αποστολή που της αναθέτει ο Συνταγματικός Νομοθέτης.

Ειδικότερα ως προς τα επιμέρους στοιχεία του Σχεδίου:

Α) Ορθά διαπιστώνει ότι υπάρχει έλλειψη επαρκούς υποστήριξης των Δικαστών από Δικαστικούς Υπαλλήλους με χαρακτηριστική αναφορά του μέσου όρου υπαλλήλων ανά Δικαστή στις χώρες του Συμβουλίου της Ευρώπης (3,1 προς 1) σε σχέση με το ΣτΕ (0,5 προς 1). Το συγκεκριμένο θέμα τέθηκε από την Ένωσή μας στην τελευταία συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και εκτιμούμε ότι η κατάσταση θα επιδεινωθεί το επόμενο διάστημα με αύξηση των υφισταμένων ήδη κενών. Γίνεται επίσης σωστά η επισήμανση της ανάγκης αλλαγής του τρόπου επιλογής της ηγεσίας της Δικαιοσύνης μετά από πρόταση του ίδιου του Δικαστικού Σώματος. Κατά την διαδικασία της τελευταίας συνταγματικής αναθεώρησης η Ένωσή μας μετά από διάλογο και ψηφοφορία στα πλαίσια της Γενικής της Συνέλευσης ζήτησε επίμονα την αλλαγή της σχετικής διάταξης, πρόταση ωστόσο που δεν υιοθετήθηκε από την πλειοψηφία της Βουλής.

Β) Στην υποπαράγραφο «Πόροι και δομές» το Σχέδιο προτείνει τη δημιουργία «επίκουρων» δικαστικών λειτουργών επικαλούμενο νομοθεσίες άλλων Κρατών, παραβλέποντας ότι το Ελληνικό Σύνταγμα προβλέπει ισόβιους δικαστές και απαγορεύοντας τη δημιουργία ειδικής κατηγορίας δικαστών επί θητεία που θα είναι εξαρτημένοι και δέσμιοι κάθε φορά της επιθυμίας για παράταση της θητείας τους.

Αντιμετωπίζοντας τη Δικαιοσύνη ως εμπόρευμα με τη λογική κόστους- οφέλους καταλήγει να προτείνει μια γεωγραφική ανακατανομή των Δικαστηρίων με συγχώνευση περιφερειακών σε μεγαλύτερες μονάδες «καθώς το όφελος της διακριτής τους ύπαρξης είναι μικρό σε σχέση με το κόστος για τον φορολογούμενο». Η πρόσβαση ωστόσο στη Δικαιοσύνη είναι δημόσιο αγαθό και συνταγματικό δικαίωμα ακόμα και για τα φτωχότερα στρώματα του πληθυσμού. Συνιστά δε κρατική υποχρέωση η διευκόλυνση της πρόσβασης αυτής και όχι η παρεμπόδισή της με οποιονδήποτε τρόπο. Την ίδια στιγμή το Σχέδιο στο Κεφάλαιο «πόροι και δομές» προτείνει την διάσπαση του Πρωτοδικείου Αθηνών σε μικρότερα Δικαστήρια, μία πρόταση που απορρίφθηκε με εκτενή αιτιολογία τόσο από τις Δικαστικές Ενώσεις όσο και από τους Δικηγορικούς Συλλόγους όταν τέθηκε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2018. Η συγκεκριμένη πρόταση δεν βρίσκει κανένα έδαφος εφαρμογής στις παρούσες συνθήκες διότι λείπουν οι αντικειμενικές προϋποθέσεις για την υλοποίησή της, όπως η αύξηση των κονδυλίων του προϋπολογισμού για την χρηματοδότηση των Δικαστικών κτιρίων και η σημαντική αύξηση του αριθμού των δικαστικών υπαλλήλων.

Μετά την ψήφιση του ν. 4700/20 που θεσμοθέτησε ειδικά επενδυτικά δικαστήρια για ζητήματα ενέργειας, επικοινωνιών και προσωπικών δεδομένων, το Σχέδιο προτείνει διεύρυνση του νόμου και σε άλλες διαφορές «σημαντικού οικονομικού ενδιαφέροντος» όπως ο ανταγωνισμός, η πτώχευση, η εταιρική διακυβέρνηση. Πέρα από το γεγονός ότι υφίστανται ήδη Τμήματα Εμπορικού Δικαίου στα μεγάλα Δικαστήρια της Χώρας με το παραπάνω αντικείμενο, μια διεύρυνση του ν. 4700/20 στην παραπάνω κατεύθυνση θα οδηγήσει σε μια περαιτέρω αποδυνάμωση όλων των υπόλοιπων τμημάτων των Δικαστηρίων, που εκδικάζουν διαφορές ιδιωτών (οικογενειακές, εργατικές, μισθωτικές κλπ) για χάρη της ταχύτερης επίλυσης των επιχειρηματικών διαφορών.

Στην υποπαράγραφο 4.2.3 «Εκπαίδευση, κατάρτιση, αξιολόγηση και εξέλιξη» δείχνει μια επιμονή στην υπερεκτίμηση των διοικητικών καθηκόντων των δικαστικών λειτουργών, τη στιγμή που αποκλειστική θεσμική υποχρέωσή τους είναι η παροχή δικαιοδοτικού έργου. Συνδέει μάλιστα τις διοικητικές ικανότητες του δικαστικού λειτουργού σε κριτήριο προαγωγής του σε επόμενο βαθμό. Ο δικαστικός λειτουργός που του ανατίθενται καθήκοντα διοίκησης Δικαστηρίου/ Εισαγγελίας για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα, θα αρκούσε να συνεπικουρούνταν στο έργο του από υπαλλήλους εξειδικευμένους στην οργάνωση της διοίκησης.

Σχετικά Άρθρα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμφιλοχίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αμφιλοχίας τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

19 Δεκεμβρίου, 2025

Σας καλούμε σε ΤΑΚΤΙΚΗ Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμφιλοχίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Αμφιλοχίας την 22η Δεκεμβρίου 2025, ημέρα Δευτέρα και ώρα...

Ν. Φαρμάκης: «Στα 530 εκ. ευρώ ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας το 2025, διαρκής αύξηση που φτάνει στο 133% την τελευταία 5ετία»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διπλή συνεδρίαση για το Περιφερειακό Συμβούλιο την ερχόμενη Τρίτη

19 Δεκεμβρίου, 2025

Δύο συνεδριάσεις θα πραγματοποιήσει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας  την Τρίτη  23 Δεκεμβρίου  2025.  Στις 16.00 θα συνέλθει το Σώμα...

Στο ΣτΕ ο δήμος Μεσολογγίου για το Πρωτοδικείο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου στις 23/12

19 Δεκεμβρίου, 2025

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου την Τρίτη, 23η Δεκεμβρίου 2025 και...

Ζαμπάρας: Πολύ λίγα και καθυστερημένα, τα μέτρα της κυβέρνησης για την ακρίβεια στο ρεύμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μίλτος Ζαμπάρας: Το είχαμε πει εγκαίρως – Η κυβέρνηση ανοίγει τον δρόμο για την ιδιωτικοποίηση των Ελληνικών Αλυκών

19 Δεκεμβρίου, 2025

Το χθεσινό δημοσίευμα που αναφέρει την εκκίνηση διεθνούς διαγωνισμού από το Υπερταμείο για την είσοδο στρατηγικού επενδυτή στις Ελληνικές Αλυκές...

Σταρακά : “Μισό δις απλήρωτα, κτηνοτρόφοι χωρίς κοπάδια, Υπουργός χωρίς απαντήσεις”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σταρακά στη Βουλή για τη μεταφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ: «Θα μείνετε στην ιστορία ως η κυβέρνηση που κατάργησε την αγροτική πολιτική της χώρας και την παρέδωσε σε έναν φοροεισπρακτικό μηχανισμό»

18 Δεκεμβρίου, 2025

Σκληρή κριτική στην απόφαση της κυβέρνησης να μεταφέρει τον ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ άσκησε από το βήμα της Βουλής η βουλευτής...

Ζαμπάρας: Πολύ λίγα και καθυστερημένα, τα μέτρα της κυβέρνησης για την ακρίβεια στο ρεύμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ.Ζαμπάρας: Άμεση ανάγκη υγειονομικής στήριξης των Ορεινών Κοινοτήτων του Δήμου Ναυπακτίας

18 Δεκεμβρίου, 2025

Τα σοβαρά και διαχρονικά προβλήματα υγειονομικής κάλυψης που αντιμετωπίζουν οι ορεινές Κοινότητες του Δήμου Ναυπακτίας έφερε στη Βουλή, με αναφορά...

Θεοδώρα Τζάκρη: «Δεν διαλύεται το Κίνημα Δημοκρατίας – Ουτοπία στην παρούσα φάση η συνεργασία με ΝΔ»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σακελλαρίδης: Η τραμπούκικη επίθεση του Παππά στον Γιαννόπουλο αποδεικνύει πόσο βαθιά είναι η σήψη της Αριστεράς

18 Δεκεμβρίου, 2025

Για το περιστατικό της επίθεσης του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά στον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλου σχολίασε ο γραμματέας της Νέας...

Θεοδώρα Τζάκρη: «Δεν διαλύεται το Κίνημα Δημοκρατίας – Ουτοπία στην παρούσα φάση η συνεργασία με ΝΔ»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδώρα Τζάκρη: «Δεν διαλύεται το Κίνημα Δημοκρατίας – Ουτοπία στην παρούσα φάση η συνεργασία με ΝΔ»

18 Δεκεμβρίου, 2025

Η ανεξάρτητη βουλευτής Θεόδώρα Τζάκρη μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το μέλλον του Κινήματος Δημοκρατίας και τις συνεργασίες. Η...

ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ
Κέντρο Θεραπείας και Εξέλιξης Κέντρο Θεραπείας και Εξέλιξης Κέντρο Θεραπείας και Εξέλιξης
Βρεφικός - Παιδικός Σταθμός Σπόροι Ζωής  Αγρίνιο Βρεφικός - Παιδικός Σταθμός Σπόροι Ζωής  Αγρίνιο Βρεφικός - Παιδικός Σταθμός Σπόροι Ζωής  Αγρίνιο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Αγρίνιο: Ποιος τυχερός θα φάει την πινακίδα ή τον σοβά στο κεφάλι;

    Αγρίνιο: Ποιος τυχερός θα φάει την πινακίδα ή τον σοβά στο κεφάλι;

    659 κοινοποιήσεις
    Share 264 Tweet 165
  • Αμφιλοχία: Θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατο του 59χρονου Απόστολου Σταφυλά

    637 κοινοποιήσεις
    Share 255 Tweet 159
  • Οι αγρότες “έκοψαν” στα δύο την Αιτωλοακαρνανία – Απέκλεισαν την εθνική οδό στο Χαλίκι, ανοίγουν τα διόδια του Ακτίου το Σάββατο (φωτο – βίντεο)

    616 κοινοποιήσεις
    Share 246 Tweet 154
  • Αγρίνιο: Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον Άγιο Χριστόφορο

    616 κοινοποιήσεις
    Share 246 Tweet 154
  • Δύσκολες ώρες για την «οικογένεια» του Παναιτωλικού. Η μητέρα του προέδρου της ΠΑΕ, Μάκη Μπελεβώνη, Μαρία, «έφυγε» από τη ζωή

    616 κοινοποιήσεις
    Share 246 Tweet 154

Eιδησεογραφική πύλη με θεματολογία ποικίλης ύλης από το Αγρίνιο και τη Δυτική Ελλάδα.
Η δύναμη του διαδικτύου, η αμεσότητα της είδησης και η ταχύτατη διάδοσή της, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της εποχής και το agriniosite.gr σας καλεί να συμπορευτείτε μαζί του.
Με αποκαλυπτικές ειδήσεις, ρεπορτάζ, έρευνα, συνεντεύξεις, αφιερώματα. πολιτισμός, αθλητισμός κ.α
Το agriniosite.gr στηρίζει την κοινωνία και ελέγχει την εξουσία. Είναι η Δύναμη σου…
Η Δύναμη της Ενημέρωσης!

Facebook X-twitter Youtube

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Web Design & Development

© 2025 AgrinioSite

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του agriniosite.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

No Result
View All Result
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ

© 2023 AgrinioSite Web Design & Development by .