Ο Δήμος Αμφιλοχίας και το τμήμα Πολιτικής Προστασίας καθ όλη τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας και των έντονων βροχοπτώσεων που έπληξαν τη Δυτική Ελλάδα ήταν σε επιφυλακή, αντιμετωπίζοντας έγκαιρα τα προβλήματα που προέκυπταν λόγω της κακοκαιρίας.
Ανθρώπινο δυναμικό και μηχανήματα του Δήμου ήταν σε ετοιμότητα, παρεμβαίνοντας όπου κρίθηκε αναγκαίο για αποκατάσταση προσβάσεων και απομάκρυνση φερτών υλικών.
Συνεργεία του Δήμου Αμφιλοχίας επιχείρησαν από την πρώτη στιγμή και σε στενή συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, σε σημεία που σημειώθηκε συσσώρευση νερών και φερτών υλικών, με τις εργασίες να επικεντρώνονται κυρίως στη Δημοτική Ενότητα Μενιδίου και ειδικότερα στην Τοπική Κοινότητα Φλωριάδας.
Οι παρεμβάσεις καθαρισμού από τα μηχανήματα της Τεχνικής Υπηρεσίας συνεχίζονται, αποκαθιστώντας τα όποια προβλήματα προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση.













