Πένθος στο Αγρίνιο από την είδηση του πρόωρου θανάτου της Έφης Τάκη Λαμπράκη στα 47 της χρόνια που χτυπήθηκε από σοβαρή ασθένεια.
Ήταν παντρεμένη με τον Γιώργο Λαμπράκη και είχε εργαστεί ως ιδιωτική υπάλληλος σε διάφορες επιχειρήσεις.
Μάλιστα ο έμπορος κ.Γιοπάνος συγκινεί με ανάρτησή του
Τα λόγια περισσεύουν αυτές τις δύσκολες στιγμές !!! Αλλά αισθάνομαι την ανάγκη μετά απο αρκετά χρόνια συνεργασίας να το κάνω.
Αποχαιρετώ με βαθιά λύπη την Έφη Τάκη, έναν άνθρωπο που για χρόνια συνεργαστήκαμε με συνέπεια, ευγένεια και ήθος.
Η Έφη δεν ήταν απλώς μια υπάλληλος· ήταν πάντα με το χαμόγελο, καλοσύνη και διάθεση να βοηθήσει.
Η παρουσία της άφησε το αποτύπωμά της σε όλους μας. Θα τη θυμόμαστε για την ανθρωπιά της, τη σεμνότητά της και τον τρόπο που έκανε κάθε μέρα λίγο καλύτερη.
Καλό ταξίδι, Έφη.
Σε ευχαριστούμε για όλα.
Να είναι ελαφρύ το χώμα!!!!
Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς της και ιδιαίτερα στον σύζυγό της Γιώργο Λαμπρακη που της στάθηκε βράχος στον άνισο αγώνα της.
Η κηδεία της θα γίνει Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2025 στις 12μμ στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αγρινίου.












