Ως εξαιρετική χαρακτηρίζει την σημερινή του συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Κριστίν Λαγκάρντ, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και επικεφαλής του Eurogroup Κυριάκος Πιερρακάκης, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.
Όπως αναφέρει ο κ.Πιερρακάκης, αντικείμενο της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στην έδρα της ΕΚΤ στη Φραγκφούρτη, ήταν η εξέταση των εργασιακών προτεραιοτήτων του Eurogroup κατά την επόμενη περίοδο, καθώς επικεντρωνόμαστε να καταστήσουμε την ευρωζώνη ισχυρότερη και περισσότερο ανθεκτική.
Ακολουθεί η ανάρτηση του κ.Πιερρακάκη




![ΕΛ.ΣΤΑΤ.: Θα προσλάβει 115 υπάλληλους σε όλη την Ελλάδα – Οι ειδικότητες και οι θέσεις ανά περιοχή [πίνακας]](https://www.agriniosite.gr/wp-content/uploads/2020/11/1435932-960x706-1-e1605612551306.jpg)








