Στο κατάμεστο αμφιθέατρο “Αντώνης Τρίτσης” του Πνευματικού κέντρου του Δήμου Αθηναίων έγινε χθες η παρουσίαση του βιβλίου του Πάνου Κατσούλη “Μεσολόγγι Πόλη της Οικουμενικότητας”.
Στην παρουσίαση ο αρχισυντάκτης του Άλφα Θεοφύλακτος Σπατουλας, μίλησαν οι: Στάθης Σφαελος Δημοσιογράφος Αντιπρόεδρος του συλλόγου Μεσολογγιτών Αττικής “Η Ιερά Πόλις”, Αννίτα Πατσουρακη ιστορικός τέχνης και Σπύρος Βλαχόπουλος καθηγητής Συνταγματικού δικαίου του ΕΚΠΑ. Και οι τρεις ομιλητές καταχειροκροτηθηκαν στο τέλος της τοποθέτησής τους. Χαιρετισμό απηύθυναν οι Στάθης Τσεκούρας πρόεδρος του συλλόγου Μεσολογγιτών και Παναγιώτης Χολής Πρόεδρος ΠΑΝΣΥ.
Ο σύλλογος Μεσολογγιτών στήριξε την παρουσίαση αυτή καθώς η πρόταση του Πάνου Κατσούλη – μέσω του βιβλίου – για ίδρυση φόρουμ Οικουμενικότητας με έδρα το Μεσολόγγι εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ηρωική Έξοδο















