Οι αντοχές του συστήματος υγείας και της οικονομίας λόγω του δεύτερου κύματος του νέου κορωνοϊού, οι πρόσφατες συλλήψεις μελών ΜΚΟ που κατηγορούνται για κατασκοπεία καθώς και οι συμφωνίες Ελλάδας – ΗΠΑ κατά την επίσκεψη του Μάικ Πομπέο στη χώρα μας απασχολούν -μεταξύ άλλων- τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων της 4ης Οκτωβρίου.
Τα πρωτοσέλιδα έχουν ως εξής:
Η Καθημερινή της Κυριακής: Η επιχείρηση «Αλκμήνη» της ΕΥΠ για τις ΜΚΟ
Το Βήμα της Κυριακής: «Κόκκινος» Οκτώβρης – Στα όρια νοσοκομεία, σχολεία και οικονομία
Real News: Τα μυστικά της συμφωνίας με τις ΗΠΑ
Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής: Τα αναδρομικά του Δημοσίου – Αναλυτικά η ρύθμιση
Η Αυγή της Κυριακής: Τέλος χρόνου για τη ναζιστική συμμορία
Πρώτο Θέμα: Δουλέμποροι και κατάσκοποι made in Germany
Documento: Αρπάζουν να σπίτια του κόσμου
Κυριακάτικη Δημοκρατία: Σκάνδαλο στην αυλή του Πέτσα
Τύπος της Θεσσαλονίκης: Δωρεάν τεστ ζητούν γονείς και παιδίατροι
Μακεδονία της Κυριακής: Στην ουρά για το εμβόλιο της γρίπης
Κυριακάτικη Kontra News: Σχέσεις… οργής υπουργών
Το Παρόν της Κυριακής: Χάιδεψαν την Τουρκία οι Ευρωπαίοι
Ο Λόγος: Σε πίεση ΜΕΘ και εστίαση














![Επίδομα θέρμανσης: Διπλό για τους νέους δικαιούχους – Τέλος η έκπτωση στο πετρέλαιο κίνησης [βίντεο]](https://www.agriniosite.gr/wp-content/uploads/2022/09/epidoma-thermansisi-s-1-e1663047723111.jpg)
![Συντάξεις: Πόσο μειώνεται η μηνιαία παρακράτηση φόρου για τους συνταξιούχους [πίνακες]](https://www.agriniosite.gr/wp-content/uploads/2025/09/12-f1-12-pl-1200x965-1-350x250.jpg)










