Μετά από αρκετό καιρό πολιτικής αφάνειας, το όνομα του Θάνου Μωραΐτη αρχίζει και πάλι να ακούγεται στα παραπολιτικά πηγαδάκια. Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες κάνουν λόγο για πιθανή επιστροφή του στο ΠΑΣΟΚ, το κόμμα από το οποίο ξεκίνησε την πολιτική του διαδρομή.
Υπενθυμίζεται ότι στις τελευταίες εθνικές εκλογές ο κ. Μωραΐτης είχε επιλέξει να μετακινηθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο το εγχείρημα δεν ευοδώθηκε, καθώς δεν κατάφερε να εκλεγεί, γεγονός που –όπως λένε οι γνωρίζοντες– άνοιξε ξανά τον κύκλο των δεύτερων σκέψεων.
Το παρασκήνιο άρχισε να «ζεσταίνεται» ακόμη περισσότερο μετά τη γιορτή της Τόνιας Αντωνίου, όπου ο Θάνος Μωραΐτης εθεάθη και φωτογραφήθηκε με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Σπυρόπουλο. Οι σχετικές εικόνες δεν άργησαν να κάνουν τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, πυροδοτώντας συζητήσεις και σενάρια περί πολιτικών εξελίξεων.
Προς το παρόν, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Το αν πρόκειται για μια απλή κοινωνική συνάντηση ή για προάγγελο πολιτικών κινήσεων, μένει να φανεί. Το μόνο βέβαιο είναι ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ενδείξεις για το αν το παρασκήνιο θα περάσει στο προσκήνιο- ή αν όλα θα μείνουν στο επίπεδο των φημών.









