Αγρίνιο: Λάθη στα αποτελέσματα-πίνακες της Κοινωφελούς -γραφείο ενστάσεων στη Δαγκλή

Λόγω διαπίστωσης λαθών στην επεξεργασία, από τον Ανάδοχο, των αποτελεσμάτων του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε 17 Δήμους της χώρας, για 3.494 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης, την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017 θα αναρτηθούν στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού www.oaed.gr στην ενότητα «Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα» οι νέοι, επί το ορθόν, ακόλουθοι πίνακες:

  1. Προσωρινός Πίνακας Επιτυχόντων
  2. Προσωρινός Πίνακας Επιλαχόντων
  3. Προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων

Τυχόν αιτιολογημένες ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων των παραπάνω Πινάκων μπορούν να υποβληθούν εντός 3 εργάσιμων ημερών από την επομένη εργάσιμη της έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων, δηλαδή από την Δευτέρα 28-8-2017 και ώρα 10η πρωινή έως και την Τετάρτη 30-8-2017 και ώρα 12η μεσημβρινή. Οι ενστάσεις υποβάλλονται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο από τους πιστοποιημένους χρήστες της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού, με τη χρήση των κωδικών πρόσβασης τους.

Οι ενιστάμενοι υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (επισυνάπτοντάς τα κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής ένστασης), είτε στα αρμόδια ΚΠΑ2 καταθέτοντάς τα μέχρι τις 15:00 της 30-8-2017 , προκειμένου να επισυναφθούν από τους αρμόδιους υπαλλήλους των ΚΠΑ2 στην ηλεκτρονική ένστασή τους, συνοδευόμενα από τυχόν σημειώσεις της αρμόδιας Υπηρεσίας (ΚΠΑ2).

Οι  ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την πορεία της ηλεκτρονικής τους αίτησης όπως και για τη μοριοδότησή τους με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Από το Μητρώο Ανέργων μέσω του e-Services IIS στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησής τους
  • Από τους πίνακες κατάταξης με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους. Σε περίπτωση αποκλεισμού τους, πληροφορούνται το λόγο για τον οποίο αποκλείστηκαν, στον Πίνακα Αποκλειομένων.

Οι ενδιαφερόμενοι που κατατάσσονται στους πίνακες Επιτυχόντων και Επιλαχόντων αντίστοιχα, έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το σύνολο της μοριοδότησής τους όσον αφορά την προτίμησή τους με το κριτήριο της εντοπιότητας, καθώς επίσης και για το σύνολο της μοριοδότησής τους όσον αφορά τις προτιμήσεις τους χωρίς το κριτήριο της εντοπιότητας.

Επισημαίνεται ότι, οι αιτούντες άνεργοι που έχουν υποβάλει αίτηση μέχρι τις 24-7-2017 για την αναγνώριση συνεχόμενου χρόνου ανεργίας με βάση τις διατάξεις άρθρου 92 του Ν.4461/2017, καλούνται να ελέγξουν οι ίδιοι με προσοχή τη μοριοδότησή τους ως προς το κριτήριο του χρόνου συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας. Σε περίπτωση διαπίστωσης απόκλισης ως προς τα μόρια που έλαβαν, οφείλουν να υποβάλλουν ηλεκτρονική ένσταση κατά των αποτελεσμάτων των προσωρινών πινάκων, όπως περιγράφεται ανωτέρω, προσκομίζοντας τη σχετική αίτηση για την αναγνώριση συνεχόμενου χρόνου ανεργίας.

O Δήμος Αγρινίου θα εξυπηρετεί όσους δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές στα γραφεία του Δήμου (ΚΤΙΡΙΟ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ) Δαγκλή 25 απέναντι από τα γραφεία του  ΟΑΕΕ (ΠΡΩΗΝ ΤΕΒΕ) από τις  28/8/2017 10.00 π.μ. έως  30/8/2017  12.00.

ΩΡΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ: 09:00 Π.Μ. ΕΩΣ 13:30 Μ.Μ.

Σχετικά Άρθρα

Άγνωστοι «ρημάζουν» την Μεγάλη Χώρα Αγρινίου- “χτύπησαν” και το ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου

Άγνωστοι «ρημάζουν» την Μεγάλη Χώρα Αγρινίου- “χτύπησαν” και το ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου

Σωρεία κλοπών και διαρρήξεων διαπράττουν άγνωστοι το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μετά το χτύπημα στον πρωτοχριστιανικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη...