Αρκετές αντιδράσεις από πολίτες του Αγρινίου και όχι μόνο έχει προκαλέσει το γεγονός ότι  η απευθείας σύνδεση του Αγρινίου με την Αμφιλοχία γίνεται ακόμη μέσω της παλαιάς Εθνικής οδού και όχι του νέου τμήματος (δηλ. Κουβαράς- Αμφιλοχία) της Ιονίας Οδού, το οποίο ως γνωστό παραδόθηκε  χθες στην κυκλοφορία.

Στο  φ/β  εντοπίσαμε αρκετές αντιδράσεις-διαμαρτυρίες, οι οποίες μάλιστα καταθέτουν και συγκεκριμένες προτάσεις για τη λύση του προβλήματος . Mια, από τις πολλές, μας κέντρισε το ενδιαφέρον και την δημοσιεύουμε.

Λέει λοιπόν ένας καλός φίλος «Πάλι απομονωμένο το Αγρίνιο. Ο λόγος για τον κόμβο του Κουβαρά και την παράκαμψη της Αμφιλοχίας. Και ενώ όλοι οι οδηγοί προς Άρτα μπορούν να παρακάμψουν την Αμφιλοχία, οι Αγρινιώτες οδηγοί δεν μπορούν να την παρακάμψουν. Και ο λόγος γιατί ενώ η παράκαμψη είναι έτοιμη για να εισέλθουμε στην Ιόνια Οδό, υπάρχουν οι μπάρες. Δε μπορώ να κατανοήσω το γιατί. Μήπως θα πρέπει να κάνει κάποιος ότι έκανε ο Δήμαρχος Στυλίδας, και να σπάσει τις μπάρες; Σίγουρα οι Αγρινιώτες οδηγοί θα τον στηρίξουν και θα τον ευγνωμονούν!»