Απάντηση της 6ης ΥΠΕ στον Δ.Μιχάλη/ Ανταπάντηση πρώην Διοικητή

  • Απάντηση-ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της 6ης ΥΠΕ  στην οποία απαντά στα όσα ισχυρίστηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου Δ. Μιχάλης μετά την αποχώρησή του, όπου μεταξύ άλλων έκανε λόγο και για μη  στήριξη από την  6η ΥΠΕ.ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ

“Είναι κατανοητή η πικρία του κ. Μιχάλη λόγω της διακοπής της θητείας του ως Διοικητή του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί τις εν θερμώ δηλώσεις ότι «φταίνε όλοι οι υπόλοιποι εκτός από εμένα».Η κοινωνία της Αιτωλοακαρνανίας και το σύνολο του προσωπικού του Νοσοκομείου έχουν γνώση των αληθινών γεγονότων και θα έχουν σύντομα αποτίμηση και ενημέρωση για τα πεπραγμένα της τελευταίας διετίας”.

“Η ηγεσία της ΥΠΕ επιμένει να δίνει δείγματα της γραφής της” ανταπαντά ο πρώην διοικητής με νέα ανάρτησή του στο φ/β στην οποία αναφέρει τα εξής,

Μιλάει για «πικρία» και «διακοπής της θητείας». Η παραίτηση λοιπόν, έγινε διακοπή. Εμ’ βέβαια, είναι πιο ανώδυνο. Ως εκεί φτάνει η φαντασία !!
Και πικρία. Ναι, εδώ έχουν δίκαιο. Μόνο που δεν είναι πικρία για την αποχώρηση. Αυτή ήταν επιλογή. Αναπόφευκτη με τους συνεργάτες που έλαχαν, αλλά επιλογή.
Υπάρχει όμως πικρία, ναι. Πώς να μην πικραίνεσαι όταν στο τιμόνι μιάς τεράστιας περιφέρειας, κάθονται μικρόφθαλμοι άνθρωποι!!
Και για να ξεκαθαρίζουμε. Ποτέ δεν είπα ότι είμαι αλάθητος και ότι «φταίνε όλοι οι υπόλοιποι εκτός από εμένα», επί παντός επιστητού. Ωραία καραμέλα, αλλά ξεθωριασμένη.
Ανέφερα συγκεκριμένα δεδομένα και επ’ αυτού αν έχει να πεί κάτι η ΥΠΕ, ας πεί.
Οι αφορισμοί (προσφιλής τακτική αυτών που δεν έχουν να πούν τίποτε), είναι εύκολη διέξοδος, αλλά όχι μόνο δεν δικαιώνει, αλλά απεναντίας, εκθέτει.
Όσο για το τι ξέρει ο κόσμος στο νοσοκομείο και την κοινωνία, αν είχε την ευαισθησία να έρθει –κάτι που αρνούνταν, αν και του ζητούνταν- θα ήξερε.
Τώρα, το μόνο που ξέρει είναι αυτά που του μεταφέρουν καλοθελητάδες, που αποτελούσαν έτσι και αλλιώς την προσφιλή πηγή πληροφόρησής του.

Αυτά για να μην μπερδεύουμε το υπαρκτόν με το επιθυμητόν.

Σχετικά Άρθρα

Χαίρε Δήμαρχε!!! Οι  ψηφοφόροι (ταλαιπωρημένοι και μη), σε επαινούν! Επιτέλους γεμίζουμε «ομορφιά»!

Tο Αγρίνιο από τις πόλεις με κακή ποιότητα ατμόσφαιρας  – Τι έδειξε σχετική έρευνα της IQAir

H Ελλάδα βρίσκεται στην έκτη θέση στην Ευρώπη με την μεγαλύτερη ατμοσφαιρική ρύπανση.Τα αιωρούμενα σωματίδια θεωρούνται ο κύριος παράγοντας μόλυνσης τoυ αέρα παγκοσμίως και...