Αστρονομική & Αστροφυσική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος/Εκλογές στις 10/2

Μετά το θάνατο του προέδρου της, Θύμιου Παπαναστασίου  η Αστρονομική & Αστροφυσική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος, ανακοινώνει πως θα διεξαχθούν εκλογές το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 ενώ οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου.

  • Η ανακοίνωση της Αστρονομικής Εταιρείας αναφέρει :

Έχουν περάσει 18 χρόνια από την ίδρυση της Αστρονομικής Εταιρείας και έχουν γίνει πολλά όλο αυτό το χρονικό διάστημα, με την συμβολή όλων.

Η επιθυμία του προέδρου της Αστρονομικής Εταιρείας, αειμνήστου Θύμιου Παπαναστασίου ήταν να συνεχιστεί δημιουργικά και ανοδικά η δράση της εταιρείας.

Για τον λόγο αυτόν, ανακοινώνουμε την διεξαγωγή εκλογών, για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, το οποίο θα οδηγήσει πρωτίστως την Αστρονομική Εταιρεία στην επιτυχή διοργάνωση της Πανελλήνιας εξόρμησης ερασιτεχνών αστρονόμων.

Οι εκλογές θα  γίνουν στις 10/2/2018 στις 18:00 στο Δημαρχείο Αγρινίου 2ος όροφος (πρώην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου).

Δικαίωμα ψήφου θα έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη της εταιρείας ή όποιος επιθυμεί να εγγραφεί ως νέο μέλος, με κόστος ετήσιας συνδρομής 15 ευρώ (για όλους, παλιά και νέα μέλη).

Για υποβολή υποψηφιότητας ή εγγραφής, δηλώστε το στο email seaagrinio@gmail.com  μέχρι την Παρασκευή 9/2/2018 στις 12 το μεσημέρι.

Σχετικά Άρθρα

Σε θετικό κλίμα η πρώτη τηλεδιάσκεψη του αναβαθμισμένου συντονιστικού για το δρόμο Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία

Σε θετικό κλίμα η πρώτη τηλεδιάσκεψη του αναβαθμισμένου συντονιστικού για το δρόμο Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη τηλεδιάσκεψη του αναβαθμισμένου συντονιστικού για το δρόμο Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας...

Αγρίνιο/ Είχε στην κατοχή του κάνναβη και έπεσε σε έλεγχο!

Αγρίνιο: Eντοπίστηκε και συνελήφθη ο άνδρας που κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει την εν διαστάσει σύζυγό του

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα βιασμού και ενδοοικογενειακή...