Γιορτή και κοπή πίτας του Συλλόγου Αμφιλοχιωτών στην Αθήνα

Στις 17 Ιανουαρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 5:30 μ.μ. παραμονή του πολιούχου της Αμφιλοχίας Αγίου Αθανασίου και στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η γιορτή του Συλλόγου Αμφιλοχιωτών.
Στον κατάμεστο ναό τελέστηκε Εσπερινός με αρτοκλασία και στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγους με την ευλογία των σεβαστών Αιδεσιμότατων του ναού.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Δημήτριος Αρσένης απεύθυνε χαιρετισμό στους παραβρισκόμενους τους ευχαρίστησε για την ανταπόκρισή τους και τους ευχήθηκε εκ μέρους του Δ.Σ. καλή χρονιά. Τόνισε την αναγκαιότητα αλλαγής της ενορίας και την επιλογή του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής. Επίσης ενημέρωσε για την έκδοση ημερολογίου με φωτογραφία της Αμφιλοχίας και την εκκλησία του Αγίου Αθανασίου τιμώντας τα 150 χρόνια από τη θεμελίωσή του.
Ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας κύριος Απόστολος Κοιμήσης έστειλε ευχές για τη γιορτή του συλλόγου μας.
Με τη παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση μας πολλοί συμπατριώτες, συμπατριώτισσες και φίλοι της Αμφιλοχίας καθώς και ο βουλευτής κύριος Δημήτριος Κωνσταντόπουλος, η πολιτευτής και διευθύντρια του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κυρία Ηρώ Ζαβογιάννη, ο πολιτευτής και δικηγόρος κύριος Σωτήριος Κοντονάσιος, η πολιτευτής και Γραμματέας Τομέα Εθελοντισμού και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ κυρία Μαρία Δημητρακοπούλου Σιούνα, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Υπουργού Υποδομών & Μεταφορών κύριος Σταύρος Καραγκούνης, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αντιπροέδρου της Βουλής κύριος Γεώργιος Κουτρουμάνος, ο πρόεδρος της Ο.ΣΥ.ΒΑ. κύριος Χρήστος Σαλαούνης, ο πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. κύριος Δημήτριος Στεργίου, ο πρόεδρος της Ο.ΣΥ.Τ. κύριος Δημήτριος Χριστόπουλος, ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος της ΑΙ.ΠΟ.Ε. κύριος Παναγιώτης Κοντός, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φλωριαδιωτών κύριος Χάρης Μάλλιος, ο εκδότης της εφημερίδας κύριος Χρυσόστομος Πατούλας και ο γενικός διευθυντής του ΔΣΑ Αθηνών κύριος Χαράλαμπος Ναούμης.

  •  

  • ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Σχετικά Άρθρα

21 Απριλίου το 7ο Μαθητικό Φεστιβάλ Χορού στο Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Γυμναστήριο Ναυπάκτου

21 Απριλίου το 7ο Μαθητικό Φεστιβάλ Χορού στο Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Γυμναστήριο Ναυπάκτου

Ο Δήμος Ναυπακτίας και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνουν αυτό την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 στο Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Γυμναστήριο...

Θέρμο:Εθελοντική Δράση Δενδροφύτευσης  στον Αύλειο χώρο του Μύλου της Κασσάνδρας

Θέρμο:Εθελοντική Δράση Δενδροφύτευσης  στον Αύλειο χώρο του Μύλου της Κασσάνδρας

Το Ινστιτούτο Δημιουργικότητας Έρευνας και Ανάπτυξης Περιφέρειας Θέρμου (Ι.Δ.Ε.Α.Π.Θ.) διοργανώνει την εθελοντική δράση Δενδροφύτευσης αύλειου χώρου του Μύλου της Κασσάνδρας...