Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αγρινίου καλεί σε συγκέντρωση για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αγρινίου καλεί σε συγκέντρωση, την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου. ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ.
ΔΟΥΛΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ. ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΑΡΑΤΙΑ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ

ΜΑΖΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ-ΕΕ-ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Οι διαδηλώσεις στην επέτειο της δολοφονίας του Α. Γρηγορόπουλού δεν είναι μια ακόμα «ρουτίνα». Αλλά ένας κρίκος στην αλυσίδα των κινητοποιήσεων του εργατικού λαϊκού και νεολαιίστικου κινήματος. Για δουλειά ενάντια στην κόλαση της ανεργίας και της ελαστικής εργασίας. Για παιδεία, ενάντια στην κατάρτιση της αγοράς και τους ταξικούς φραγμούς στην μόρφωση. Για ελευθερία ενάντια στην κλιμάκωση της αντιδραστικής επίθεσης σε όλη την Ευρώπη, την ποινικοποίηση των αγώνων, την καταστολή, την μόνιμη επιτήρηση που ξεκινάει από την τρομοκρατία στους χώρους δουλειάς και τις διακρίσεις ενάντια στην νεολαία. Οι κινητοποιήσεις στις 06.12 πρέπει να αποτελέσουν ένα σοβαρό βήμα στην κλιμάκωση της πάλης για την ανατροπή της επίθεσης κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ, με δύναμη κρούσης την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Συνεχίζουμε ανυποχώρητοι την πάλη για τα δικαιώματα και τις ανάγκες μας, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: 19:00 Πλατεία Δημάδη»

Σχετικά Άρθρα

Πρόσκληση προς τους Συλλόγους για τον προγραμματισμό των Πολιτιστικών & Αθλητικών Εκδηλώσεων

Πρόσκληση προς τους Συλλόγους για τον προγραμματισμό των Πολιτιστικών & Αθλητικών Εκδηλώσεων

Στα πλαίσια του προγραμματισμού των φετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου, καλούμε τους Συλλόγους να μας γνωστοποιήσουν εγγράφως τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματίσει...