Θλίψη στην τοπική κοινωνία από τον πρόωρο θάνατο του Αγρινιώτη Παναγιώτη Στεργίου

Θλίψη στην τοπική κοινωνία έχει προκαλέσει ο πρόωρος θάνατος  του 55χρονου Αγρινιώτη Παναγιώτη Στεργίου. Ο Π.Στεργίου ήταν υπάλληλος στο ΓΟΕΒ Αχελώου  άφησε πίσω του τρία παιδιά . Φίλοι του και μέσα από το φ/β τον αποχαιρετούν “Δύσκολες μέρες.. η χθεσινή και η σημερινή έφυγαν από κοντά μας δύο αδελφικοί φίλοι, χθες ο Γιάννης Μπαλάσκας και σήμερα ο Πάνος Στεργίου…ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει” αναφέρει ο Αντώνης Τζογάνης!

Το στερνό αντίο συγγενείς και φίλοι θα πουν αύριο στις 11.00 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αγρινίου. Στην τελευταία του κατοικία θα τον συνοδέψουν και  οι συνάδελφοί του ενώ το Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου   εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σημειώνει ότι “Η απώλεια του Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων Ο.Ε.Β. Νομού Αιτ/νιας και συνδικαλιστή είναι θλιβερή για έναν άνθρωπο που υπηρέτησε με φιλοδοξίες και ανιδιοτέλεια  τις αρχές του Συνδικαλιστικού Κινήματος. Εκπρόσωποι της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου θα παρευρεθούν στην επιμνημόσυνη δέηση αύριο Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018. Καλό ταξίδι συνάδελφε..”

 

Σχετικά Άρθρα

Μυστήριο στην Βόνιτσα: Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά σε παραλία!

Πρόστιμο από το Λιμενικό Αμφιλοχίας σε ιδιοκτήτη επαγγελματικού σκάφους που δραστηριοποιούνταν από άλλον αλιέα

Όπως ανακοινώθηκε από το Λιμενικό Τμήμα Αμφιλοχίας, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης αλιείας στον...