Θύελλα αντιδράσεων στην Κατούνα για την Τράπεζα Πειραιώς/Συλλογικότητες της περιοχής συντονίζονται….

Θύελλα αντιδράσεων στην Κατούνα και στην ευρύτερη περιοχή υπάρχει από τη απόφαση της διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς για  άμεση διακοπή λειτουργίας του υποκαταστήματος Κατούνας αφού όπως λένε τα κορυφαία στελέχη η κίνηση του υποκαταστήματος είναι κάτω από τον μέσο όρο.  Πρόκειται για μια ενέργεια η οποία οδηγεί σε περαιτέρω υποβάθμιση της περιοχής, λένε οι κάτοικοι και πλήττει ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού (ηλικιωμένους, φτωχούς), οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση στις ηλεκτρονικές συναλλαγές, ούτε τη δυνατότητα μετάβασης σε άλλο υποκατάστημα ενώ φαίνεται να επιρρίπτουν ευθύνες και στο γεγονός ότι δεν πιστώνονται χρήματα του αγροτικού κόσμου στην τράπεζα αυτή. 
“Είναι γεγονός ότι πρόκειται για απόφαση μιας ιδιωτικής επιχείρησης, πλην όμως από την πλευρά μας θα ενεργήσουμε άμεσα, προκειμένου να πιέσουμε σε κάθε κατεύθυνση προς αποτροπή της εξέλιξης αυτής” τονίζουν .
 συλλογικότητες της περιοχής οι οποίες συντονίζονται αν σε περίπτωση δεν αρθεί η απόφαση.

Εν τω μεταξύ την επανεξέταση της απόφασης για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην Κατούνα Ξηρομέρου ζήτησε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Τράπεζας κ. Γ. Χατζηνικολάου ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας  κ. Γ. Βαρεμένος. Ακόμα και αν η κίνηση του υποκαταστήματος είναι κάτω από τον μέσο όρο της Τράπεζας, η διατήρηση του τόνισε ο κ. Βαρεμένος είναι αναγκαία γιατί μιλάμε για μια παραγωγική περιοχή. Ο κ. Χατζηνικολάου επιφυλάχτηκε να επανεξετάσει τα συγκεκριμένα στοιχεία γύρω από  την κίνηση του υποκαταστήματος της τράπεζας στην Κατούνα.

Σχετικά Άρθρα

Αποκαλύψεις για τον ξυλοδαρμό της μαθήτριας σε Γυμνάσιο του Μεσολογγίου-δικογραφία από την αστυνομία

Αποκαλύψεις για τον ξυλοδαρμό της μαθήτριας σε Γυμνάσιο του Μεσολογγίου-δικογραφία από την αστυνομία

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος ανήλικης, καθώς και για παραμέληση...

Σοκαρισμένη η 19χρονη που εξαναγκάστηκε από τον σύντροφό της να αποβάλλει

Aγρίνιο:Γυναίκα έζησε τον τρόμο όπως κατήγγειλε από τον εν διαστάσει σύζυγό της-Μπούκαρε στο σπίτι και έγινε χαμός

Σχηματίσθηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και παράβαση της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε...