Ιατρικές εξέτασεις ηλικιωμένων στις Τ.Κ. Ανάληψης και Μαραθιά του Δήμου Θέρμου

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13/12/2017 η ιατρική εξέταση ηλικιωμένων πολιτών στις Τ.Κ. Ανάληψης και Μαραθιά του Δήμου Θέρμου, από ιατρικό κλιμάκιο του 2/39 Σ.Π. Μεσολογγίου. Οι ηλικιωμένοι κάτοικοι των ορεινών κοινοτήτων υποδέχτηκαν τους στρατιωτικούς ιατρούς εγκάρδια και με αισθήματα χαράς και ευγνωμοσύνης για τις ιατρικές υπηρεσίες που τους προσέφεραν, την ανθρώπινη προσέγγιση και επαφή, καθώς και για το ενδιαφέρον που επέδειξαν με την επίσκεψή τους στις ορεινές περιοχές που κατοικούν.

Η Δημοτική Αρχή Θέρμου εκφράζει τις θερμές τις ευχαριστίες στους ιατρούς και στο 2/39 Σ.Π. Μεσολογγίου, τονίζοντας την ιδιαίτερη σημασία της συγκεκριμένης δράσης για έναν ορεινό δήμο όπως αυτός του Θέρμου και το πόσο πολύτιμη είναι για τους ηλικιωμένους κατοίκους των ορεινών περιοχών. Ανθρώπων που παρά τον μικρό αριθμό τους, δίνουν ζωή όλες τις εποχές του χρόνου στις ορεινές κοινότητες που βρίσκονται, με όλα τα προβλήματα που συνεπάγεται η διαβίωσή τους σε αυτές (προσβασιμότητα, επικοινωνία κλπ.).

Η συγκεκριμένη δράση αναμένεται να έχει συνέχεια, καθώς υπάρχει η θέληση να πραγματοποιηθούν ανάλογες επισκέψεις στρατιωτικών ιατρών και σε άλλες ορεινές Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Θέρμου το επόμενο χρονικό διάστημα, στο πλαίσιο της προσπάθειας παροχής ιατρικών υπηρεσιών σε ηλικιωμένους κατοίκους ορεινών περιοχών του δήμου, οι οποίοι αντιμετωπίζουν σημαντικές δυσκολίες μετακίνησης και πρόσβασης στο Κ.Υ. Θέρμου και σε άλλες δομές παροχής υπηρεσιών υγείας.

exetaseis-stratos4

exetaseis-stratos1

 

exetaseis-strato3

Σχετικά Άρθρα

Απελευθερώθηκαν τρεις νεαροί γύπες στον ουρανό της Αιτωλοακαρνανίας

Απελευθερώθηκαν τρεις νεαροί γύπες στον ουρανό της Αιτωλοακαρνανίας

Τρεις νεαροί γύπες με προέλευση από την Κρήτη απελευθερώθηκαν πριν λίγες ημέρες στο όρος Αράκυνθος της Αιτωλοακαρνανίας, στο πλαίσιο δράσης για την ενίσχυση του πληθυσμού του όρνιου στην...

Με τον Κώστα Πιστιόλα συναντήθηκε ο Σύλλογος Εμπόρων & Επιχειρηματιών του Δήμου Αγρινίου

Με τον Κώστα Πιστιόλα συναντήθηκε ο Σύλλογος Εμπόρων & Επιχειρηματιών του Δήμου Αγρινίου

Τα μέλη της προσωρινής διοίκησης του Συλλόγου Εμπόρων και Επιχειρηματιών Δήμου Αγρινίου συναντήθηκαν χθες με τον επικεφαλή  της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης...