Καταγγελία για το ΔΑΚ Αγρινίου .. “Κατάσταση παρακμής με εικόνες¨”-Απάντηση Γκρίζη

  • ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΟ ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ;

Το ΔΑΚ Αγρινίου, σύμφωνα με καταγγελία, βρίσκεται σε μια κατάσταση παρακμής παρόλο τις όποιες προσπάθειες εντυπωσιασμού θέλησαν κάποιοι να παρουσιάσουν, κυρίως στο κολυμβητήριο-στο οποίο παρά τα 100000 ευρώ που δόθηκαν για να το «εκσυγχρονίσουν» πλήρως , τώρα και άλλα 25000 ευρώ θα διατεθούν για παραπέρα εκσυγχρόνιση- και στο Κλειστό Γυμναστήριο, όπου και εκεί παρά την ανακατασκευή, είτε στάζει όταν βρέχει, είτε οι ηλεκτρονικοί πίνακες δε δουλεύουν.
Στο υπόλοιπο στάδιο τα πράγματα είναι επιεικώς απαράδεκτα. Έχουμε ένα γήπεδο όπου ο χλοοτάπητας ανακατασκευάζεται εδώ και δύο χρόνια και αναρωτιέται κανείς, υπάρχει κάποιος να αναλάβει τις ευθύνες; Και άλλες φορές είχαν γίνει ανάλογα τέτοια έργα στο χόρτο, ποτέ δεν καθυστέρησαν τόσο πολύ και ούτε είχαν τεράστιο κόστος. Στο βοηθητικό η περίφραξη είναι κατεστραμμένη καθώς και ο παρακείμενος μαντρότοιχος με τις τεράστιες τρύπες από όπου μπαίνουν ανεξέλεγκτα οι ρομά και δημιουργούνται πολλά προβλήματα. Το ίδιο συμβαίνει και στο άλλο βοηθητικό , όπου είναι και ο χώρος των ρίψεων με κατεστραμμένες τις βαλβίδες αλλά και την περίφραξη.
Στην αίθουσα γυμναστικής η κατάσταση είναι τραγική με σημεία από όπου εισέρχεται νερό όταν βρέχει, τους τοίχους βρώμικους, τα παράθυρα επικίνδυνα, και τα όργανα φθαρμένα και χαλασμένα.

metafores-metakomiseis (1)

1

1

1

1

1

1

1Aπάντηση στην καταγγελία και για την κατάσταση στο  ΔΑΚ Αγρινίου, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Νίκος Γκρίζης δήλωσε τα εξής: «Υποχρεώνομαι, αν και δεν το συνηθίζω, να απαντήσω σε μια ανώνυμη καταγγελία. Παραλάβαμε την  αδράνεια και την αδιαφορία  30 ετών. Δυστυχώς, όσοι διετέλεσαν «υπεύθυνοι στο ΔΑΚ» δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στο ρόλο τους  με αποτέλεσμα να κληρονομήσουμε μια πολύ κακή κατάσταση. Κάνουμε υπεράνθρωπες προσπάθειες να αντιστρέψουμε την εικόνα.  Όσοι θεωρούν ότι έχουμε υπερφυσικές δυνάμεις τους ενημερώνουμε ότι ακόμη πατάμε στη γη. Και η προσπάθεια συνεχίζεται».      

 

Σχετικά Άρθρα