AgrinioSite
Σάββατο, 7 Νοεμβρίου, 2026
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
AgrinioSite
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
No Result
View All Result
AgrinioSite
No Result
View All Result

Μέτρα τάξης για τον αγώνα Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ

27 Ιανουαρίου, 2017
κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ
0
Η προπόνηση με τον Μάκη Χάβο
Share on FacebookShare on Twitter
  • Τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά την διεξαγωγή του αγώνα Ποδοσφαίρου για την 18η  αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας (SUPERLEAGUE), αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. την  29/01/2017 και ώρα 17:15΄ στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

    Αναλυτικά η απόφαση:

  1. Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ να διαθέσει έως πέντε χιλιάδες (5.000) εισιτήρια, συμπεριλαμβανομένων και των εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία θα διαθέσει αποκλειστικά και μόνο στους φιλάθλους της. Τα εισιτήρια που θα διαθέσει στους φιλάθλους της, να είναι ονομαστικοποιημένα, αριθμημένα από το ηλεκτρονικό σύστημα και η διάθεσή τους να γίνει με την επίδειξη δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου, το οποίο οι φίλαθλοι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο για τον απαιτούμενο έλεγχο, όπως περιγράφεται και στο πρακτικό σύσκεψης. Οι φίλαθλοι της Π.Α.Ε.  ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, να προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα και κατά κύριο λόγο πεζοί, να εισέλθουν από τις θύρες 1, VIP, 2 (μεγάλη κερκίδα), 3, 4, 4Α και 5 (μικρή κερκίδα και υπερυψωμένο τμήμα αυτής) και να καταλάβουν θέσεις στις αντίστοιχες κερκίδες του γηπέδου.
  2. Την απαγόρευση, σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν. 4326/2015, της με οποιονδήποτε τρόπο διάθεσης εισιτηρίων στις λέσχες του άρθρου 41Β του Ν. 2725/1999, όπως ισχύει, οι οποίες δεν λειτουργούν νομίμως, σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις της παραπάνω διατάξεως, καθώς και σε οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη ομάδα προσώπων ή σύνδεσμο φιλάθλων ή σωματείο ή άλλη συλλογικότητα οποιασδήποτε νομικής ή μη μορφής της.
  3. Να μην ορισθεί συγκεκριμένη ζώνη ή τμήμα των κερκίδων του Γηπέδου Παναιτωλικού αποκλειστικά για φιλάθλους της φιλοξενούμενης Π.Α.Ε.
  4. Οι φίλαθλοι της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ να καταλάβουν τις θέσεις στις κερκίδες των θυρών του Γηπέδου, όπως αυτές αναγράφονται στα εισιτήρια του αγώνα, που κατέχουν .
  5. Οι αθλητικές αποστολές να προσέλθουν στο γήπεδο μία (1) ώρα και τριάντα (30) λεπτά της ώρας νωρίτερα από την έναρξη της αθλητικής συνάντησης.

Το λεωφορείο της αποστολής της φιλοξενούμενης ομάδας, αμέσως μετά την αποβίβαση των αθλητών και των συνοδών τους, να αποχωρήσει συνοδεία δικυκλιστών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και Ο.Π.Κ.Ε. της Δ/νσεώς μας και να σταθμεύσει στον αύλειο χώρο της  Διεύθυνσης  Αστυνομίας Ακαρνανίας .

  1. Με μέριμνα της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ τα μέλη και οι επίσημοι της φιλοξενούμενης ομάδας να φιλοξενηθούν στα μπουθ. Οι θύρες του Γηπέδου Παναιτωλικού να ανοίξουν την 15.15΄ ώρα της 29/1/2017 .
  2. Να πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους , σε δύο ή τρεις ζώνες, περιμετρικά του γηπέδου,  ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά, κατοχή και χρήση  εντός της εγκατάστασης, απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες και να  απομακρυνθούν όσοι τυχόν φίλαθλοι στερούνται εισιτηρίων ή τα προμηθεύτηκαν κατά παράβαση των διατάξεων που ισχύουν. 
  3. Να αποκλεισθεί η πρόσβαση στο γήπεδο όσων βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ή κατέχουν εισιτήρια και προσέρχονται στην αθλητική εγκατάσταση μη τηρώντας τις διατάξεις και τα μέτρα που αποφασίσθηκαν σύμφωνα με το από 20/01/2017 Πρακτικό Σύσκεψης, καθώς και της υπ’ αριθ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΥΑ/ΔΕΑΕΑ/ ΤΕΚΑΕΑΣ/18044/1400/235/87 από 27/01/2017 Απόφασης κ. Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού.
  4. Απαγορεύεται η κατάληψη διαδρόμων και κλιμάκων των εξεδρών από θεατές, καθώς και η κατοχή και διάθεση στο καταναλωτικό κοινό εμφιαλωμένων νερών, αναψυκτικών, ποτών, χυμών και άλλων ροφημάτων γενικώς, σε γυάλινες, μεταλλικές κτλ. συσκευασίες, πλην πλαστικών και χάρτινων κυπέλλων, σύμφωνα με την υπ’ αριθ.  Α2 – 861/14.8.2013 Απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.
  5. Να μην επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο φιλάθλου φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο ή φέρουν διακριτικά της φιλοξενούμενης ομάδος (Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.) (κασκόλ, κ.λ.π.). Σε περίπτωση που αναρτηθούν στις κερκίδες πανό που περιέχουν υβριστικό, ρατσιστικό περιεχόμενο, με μέριμνα της γηπεδούχου ομάδας και κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία, αυτά να απομακρύνονται.
  6. Με ευθύνη της οικείας διοργανώτριας αρχής να ενημερωθούν από τα μεγάφωνα οι φίλαθλοι πριν από την έναρξη της αθλητικής συνάντησης για την ύπαρξη και λειτουργία του συστήματος ηλεκτρονικής εποπτείας.
  7. Να μην επιτραπεί η είσοδος στο Γήπεδο, την ημέρα του αγώνα, του ιδιωτικού προσωπικού ασφαλείας που θα προσληφθεί από την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ,  πριν από την  ανάπτυξη των αστυνομικών δυνάμεων .
  8. Οι Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και Π.Α.Ε  Π.Α.Ο.Κ. να γνωστοποιήσουν έγκαιρα στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας και στο FAX 26410-22508 ή 26410- 22667,  επιπρόσθετα στοιχεία για:

α. Ξενοδοχεία διαμονής των αποστολών των δύο ομάδων, ώρα αναχώρησης τους από αυτά, καθώς και τους υπευθύνους των αποστολών (ονοματεπώνυμα –κινητό τηλέφωνο), την ημέρα του αγώνα, προκειμένου διατεθούν αστυνομικές δυνάμεις και μέσα για τη συνοδεία τους και καθορισθεί το δρομολόγιο μετάβασής τους στην Αθλητική εγκατάσταση.

β. Τα ονοματεπώνυμα και τους αριθμούς κινητών τηλεφώνων των εκπροσώπων –υπευθύνων της, οι οποίοι την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα,  να βρίσκονται στην Αθλητική εγκατάσταση και να τελούν σε άμεση επικοινωνία με τον επικεφαλής των Αστυνομικών μέτρων , προς αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων βίας .

γ. Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ να προσλάβει ως προσωπικό ασφαλείας–σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στο άρθρο 13 της υπ’ αριθμ. 38404 από 18.8.2009 κ.υ.α. «Έγκριση του Ενιαίου Κανονισμού Ασφάλειας Αθλητικών Εκδηλώσεων – προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας, για τη λήψη αστυνομικών μέτρων από 14:15΄ ώρα της 29/01/2017, σύμφωνα με την αναλογία και ελάχιστο για ΕΝΤΟΝΑ 1: 80 Θεατές, το οποίο θα συνεργάζεται με την αστυνομική αρχή, για την επιβολή των λαμβανομένων μέτρων ευταξίας με ειδικότερα καθήκοντα ως αναλυτικά ορίζονται στο άρθρ. 41Δ του Ν. 2725/1999 όπως ισχύει σήμερα, καθώς και να αποστείλει κατάσταση με τα στοιχεία ταυτότητας, τον αριθμό αδείας, τα ακριβή καθήκοντα, τις θέσεις του προσωπικού και τη διεύθυνση κατοικίας του προσληφθέντος προσωπικού, στην αρμόδια Αστυνομική Αρχή (Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου), στη ΔΕΑΒ και στη διοργανώτρια αρχή, στην οποία επιπλέον θα συμπεριλαμβάνονται και οι οριζόμενοι από την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, υπεύθυνοι κατά τομέα δραστηριότητας.

δ. Επισημαίνεται ότι τα καθήκοντα του προσωπικού ιδιωτικής επιχείρησης παροχής  υπηρεσιών Ασφαλείας (Ι.Ε.Π.Υ.Α.) προβλέπονται στο άρθρο 41Δ, παρ.12 κ΄ 13 του Νόμου 2725/1999 «Ερασιτεχνικός και επαγγελματικός αθλητισμός και άλλες διατάξεις» και από τις διατάξεις του άρθρου 14.7.2 εδ. λα΄ της υπ’ αρίθ. 38404 της 18/26.8.2009 Απόφασης Υπουργών Εσωτερικών – Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Πολιτισμού (ΦΕΚ 1780,τ.Β΄) Έγκριση του Ενιαίου Κανονισμού Ασφαλείας των αθλητικών εκδηλώσεων και συγκεκριμένα:

Ο έλεγχος για λόγους ασφαλείας, των προσερχόμενων θεατών στην αθλητική εγκατάσταση εν όψει αθλητικής εκδήλωσης γίνεται με σωματική έρευνα  από μέλος του ιδιωτικού προσωπικού ασφαλείας του ιδίου φύλου με τον θεατή. Υποχρεωτικός σωματικός έλεγχος πραγματοποιείται από την Ελληνική  Αστυνομία, προσωπικό της οποίας παρίσταται στις θύρες εισόδου της αθλητικής εγκατάστασης ή καλούνται ειδικά προς τούτο. Σε περίπτωση που προσερχόμενος θεατής , αρνηθεί το σωματικό έλεγχο, η αστυνομική αρχή ή το ιδιωτικό προσωπικό  ασφαλείας, εφόσον έχει προηγηθεί άρνηση ελέγχου του από την αστυνομική αρχή κατά περίπτωση, δικαιούται να απαγορεύσει την είσοδό του, στην αθλητική εγκατάσταση.

Στα καθήκοντα του προσωπικού ασφαλείας περιλαμβάνεται και το προβλεπόμενο από την παράγραφο 1 του άρθρου 275 Κ.Π.Δ, δικαίωμα να συλλαμβάνουν τους δράστες πράξεων βίας στις περιπτώσεις αυτόφωρων αδικημάτων και να τους παραδίδουν αμέσως στην παριστάμενη Αστυνομική Αρχή.

  1. Αμφότερες οι διαγωνιζόμενες Π.Α.Ε, να γνωστοποιήσουν στους φιλάθλους των, με κάθε πρόσφορο μέσο, το περιεχόμενο της παρούσας απόφασης.
  2. Με ευθύνη της Π.Α.Ε. Παναιτωλικός, να εξασφαλισθεί και να προσκομισθεί εγκαίρως στην Υπηρεσία μας, η άδεια τέλεσης του εν θέματι αγώνα, η οποία θα εκδοθεί από την αρμόδια Υπηρεσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.
  3. Οι παραβάτες της απόφασης αυτής διώκονται και τιμωρούνται , σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγρ.7 του αρθρ. 41Γ ,των παραγρ.3 και 9 του αρθρ.41Δ και του αρθρ. 41Ζ του Ν.2725/1999 , όπως αυτός τροποποιήθηκε , συμπληρώθηκε και ισχύει και με Ν 4049/2012 ‘Αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα, του Ντόπινγκ, των προσυνεννοημένων αγώνων και λοιπές διατάξεις ‘ και με Ν. 4326/2015 ΄΄ Περί επειγόντων μέτρων για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό ΄΄
  4. Η ισχύς της απόφασης , ισχύει από τη δημοσίευσή της.

Σχετικά Άρθρα

Ευχαριστήριο μήνυμα Συνδέσμου Βετεράνων Α.Ε. Μεσολογγίου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευχαριστήριο μήνυμα Συνδέσμου Βετεράνων Α.Ε. Μεσολογγίου

6 Νοεμβρίου, 2026

«Η ανταπόκριση και η προσφορά σας, ήταν μεγάλη αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός ενώνει και αποτελεί ένα ισχυρό μέσο κοινωνικής αλληλεγγύης....

Ψηφίστηκε η πρόταση της Δημοτικής αρχής για συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων από το πρόγραμμα «ΦιλόΔημος»  
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεσολόγγι: Χωρίς φωτισμό μέχρι νεωτέρας τα εξωτερικά γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ του ΔΑΚ

6 Νοεμβρίου, 2026

Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ενημερώνει τους δημότες και τους αθλούμενους ότι από σήμερα, Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2026, και μέχρι...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: Ποινές στα σωματεία ΑΡΩΜΑ Βαρετάδας και ΠΑΟ Καλυβίων

5 Νοεμβρίου, 2026

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 04/11/2026, ομόφωνα επέβαλε τις παρακάτω ποινές: Στο σωματείο της Α’ κατηγορίας...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας παλαιμάχων ΑΕ Μεσολογγίου – Πανιωνίου – Ευχαριστίες για τη στήριξη στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας παλαιμάχων ΑΕ Μεσολογγίου – Πανιωνίου – Ευχαριστίες για τη στήριξη στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη

4 Νοεμβρίου, 2026

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές εκφράζουν τις πιο θερμές και ειλικρινείς τους ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν στην...

Διακρίσεις για τον ΝΑ.Ο. Βόνιτσας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ILCA 4 – Δύο αθλητές στην πρώτη 15άδα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διακρίσεις για τον ΝΑ.Ο. Βόνιτσας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ILCA 4 – Δύο αθλητές στην πρώτη 15άδα

2 Νοεμβρίου, 2026

Πολύ καλή ήταν συνολικά η παρουσία των πέντε αθλητών του Ναυταθλητικού Ομίλου Βόνιτσας (ΝΑ.Ο. Βόνιτσας) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ILCA 4,...

«Βίαζε το παιδί μου από τα 10 του χρόνια» – Καθηλώνει ο πατέρας της κολυμβήτριας που κακοποιήθηκε
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκτός λειτουργίας 2 και 3 Νοεμβρίου η παιδική πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αγρινίου

2 Νοεμβρίου, 2026

Ο Δήμος Αγρινίου ενημερώνει τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών που χρησιμοποιούν την παιδική πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου ότι, σήμερα...

Απόδραση με Κόντρο για τον ΟΦΗ, εφιάλτης δίχως τέλος για τον Παναιτωλικό – Γνώρισε έκτη σερί ήττα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απόδραση με Κόντρο για τον ΟΦΗ, εφιάλτης δίχως τέλος για τον Παναιτωλικό – Γνώρισε έκτη σερί ήττα!

1 Νοεμβρίου, 2026

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, ο ΟΦΗ με το γκολ του Κέναν Κόντρο στο 89ο λεπτό, απέδρασε από...

Έχασε η Κ19 του Παναιτωλικού από τον ΟΦΗ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έχασε η Κ19 του Παναιτωλικού από τον ΟΦΗ

1 Νοεμβρίου, 2026

Πετυχαίνοντας δύο γκολ στο α’ ημίχρονο ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη στο Emileon από τον Παναιτωλικό στην αναμέτρησης της 9ης...

Καιρός στο ΑγρίνιοΠρόγνωση επόμενων ημερών

Eιδησεογραφική πύλη με θεματολογία ποικίλης ύλης από το Αγρίνιο και τη Δυτική Ελλάδα.
Η δύναμη του διαδικτύου, η αμεσότητα της είδησης και η ταχύτατη διάδοσή της, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της εποχής και το agriniosite.gr σας καλεί να συμπορευτείτε μαζί του.
Με αποκαλυπτικές ειδήσεις, ρεπορτάζ, έρευνα, συνεντεύξεις, αφιερώματα. πολιτισμός, αθλητισμός κ.α
Το agriniosite.gr στηρίζει την κοινωνία και ελέγχει την εξουσία. Είναι η Δύναμη σου…
Η Δύναμη της Ενημέρωσης!

Facebook X-twitter Youtube

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Web Design & Development

© 2025 AgrinioSite

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του agriniosite.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

No Result
View All Result
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ

© 2023 AgrinioSite Web Design & Development by .